De inceput

Stiri, ganduri si evenimente… in asteptarea colaboratorilor


Atata timp cat printre blocurile cisnadiene, dar chiar si in centru, oamenii sunt nevoiti sa faca slalom printre flegmele proiectate pe trotuar de catre nesimtiti, cat timp progeniturile proletarilor cisnadieni ragaie a bere ieftina la PET si scuipa seminte prin cartier, cat urbea este condusa de niste parveniti fara scoala si de alte lighioane parazitare,  cata vreme diplomele de licenta se elibereaza pe banda rulanta contra unei frecvente extrem de reduse si a unei sume de bani, atata timp cat informarea publica se face de pe un blog pamflet, atata vreme cat cacatii fut in loc sa puta… atata timp este valabila definitia Cisnadiei formulata astfel:

„Suntem un oras de provincie care poate fi asemanat foarte bine cu un butoi in care sus, la suprafata, plutesc materiile fecale iar imediat sub ei sunt sustinatorii lor (votantii) iar undeva jos sunteti voi cei care ganditi dar preferati sa stati in liniste si intuneric…acolo jos pe fundul butoiului sa va uitati in sus la carnatii care plutesc in voie“

Hai sa curatam butoiul de sus in jos fara sa taiem panglici la statii de procesare a gunoiului, apropos, stiti care-i culmea gunoiului?  “ca niste gunoaie umane sa inaugureze o statie de sortat gunoiul”.

Bubuie o casa in Cisnadie, moare o femeie si o saptamana dupa aceea pute in toata Cisnadia a mercaptan. Asta cu mercaptanul a fost singura solutie a societatii de distributie a gazului…Bravo Filip & Co …Ce sa zic? Asteptam urmatoarele bubuituri ca vorba aia acum ne-am obisnuit cu mirosul asta de derivat organic al hidrogenului sulfurat numit mercaptan, poate de la asta se trage si infectia aia de gastroenterocolită acută la care nimeni nu-i da de cap, dar nici nu vor sa accepte ca-i de la apa. O fi de la mercaptan?

Sa fiti cu minti.

Reclame
Standard

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s