Ce vor avea in comun Cisnadia si Vulcan (localitate in judetul Brasov)


MiniMax CisnadieMiniMax Discount, binenteles.

Investitorii austrieci de la MiniMax Discount deschid azi primul magazin din Cisnadie (nu ca ar urma si altele in Cisnadie n.a.) si inaugureaza 20 de locuri de munca. 

„Investitia in amenajarea magazinului din Cisnadie este de circa 750.000 euro, potrivit datelor companiei, preluate de Mediafax. Magazinul va avea o suprafata de vanzare de 1.100 de metri patrati, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole, de la fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare. In urmatoarele saptamani, austriecii vor inaugura o alta unitate la Vulcan, judetul Brasov.”

E o chestie extraordinara pentru noi locuitorii Cisnadiei, care nu posedam masini sa ne fataim prin promenada mall, carefur, real. Acum avem si noi un surogat de mini-hypermarket un fel de „generalu’ store” sau „universal satesc” de pe vremuri. Mai putin bucurosi sunt cetatenii de religie baptista sau crestini dupa evanghelie (nu prea le am cu aceste culte dar promit sa ma informez, deoarece reprezinta o tot mai mare masa de oameni foarte uniti, rigurosi in ceea ce fac si cu… drept de vot, deloc de neglijat si daca-i ai de partea ta, reprezinti o forta) care au primit initial acel spatiu unde astazi se deschide „universal satesc-ul”. Nu numai ca au primit spatiul dar au si apucat sa toarne o fundatie a lacasului de cult, dupa care totul s-a oprit, au urmat ceva procese, intelegeri cu propuneri de a primi alt loc la schimbul astuia pe motiv ca nu dadea bine chiar la intrarea in oras, oras cu populatie majoritar ortodoxa. Dar cum suntem un oras mic si dragostea nu tine cont de religie, ortodoxii se combina cu baptistii, martorii lui Iehova cu sambetistii iar evanghelicii sasi isi ingroashe randurile prin „Confirmarea” ortodoxilor care invata limba germana si considera mai avantajoasa religia sasilor si vorba aia FDGR-ul e mare si tare… la Sibiu, la Cisnadie nu-i nici mare nu-i nici tare: una bucata Primar + 4 bucati consilieri care nu prea misca-n fata PDL-ului cu 8 buc consilieri si o bucata viceprimar, mai e si PSD cu 2 consilieri, respectiv PNL cu alti 2 si „elementul surpriza” – fotografu’ cu masina decapotabila – Vintila, care oficial e independent …mai multe despre consilieri, viceprimar si primar cand dam drumul la site.

Apropo de site s-ar putea sa dureze mai mult decat ma asteptam deoarece au aparut unele probleme „tehnice” in sensul  ca unul din Cisnadienii Turmentatzi, cel mai activ dealtfel,  s-a cam desconspirat si s-a retras speriat, cu promisiunea ca va reveni dupa rezolvarea problemei „tehnice”, asa ca postarile vor fi mai rare dar mult mai acide.

Cu respect,

Cisnadianu’ Turmentat – Admin.

5 gânduri despre „Ce vor avea in comun Cisnadia si Vulcan (localitate in judetul Brasov)

  1. Probabil ar fi primit un „MAX”im din partea mea daca ar fi functionat si plata cu cardul (pt cei care nu au abandonat inca cosul la casa de marcat, ii putem informa si pe aceasta cale, ca sistemul de plata prin card bancar VS. Raiffeisen Bank functioneaza doar cind si cind vrea el ). Asadar deocamdata primeste doar un calificativ spre „Mini”m !!! … si totusi un magazin cu multe locuri de parcare si preturi accesibile (raportate la magazinele din oras), este un mare pas inainte spre un comert civilizat.

  2. de unde pana unde ma jignesti tu pe mine? si cum mi-ai masurat tu inteligenta, astfel incat sa poti afirma ca nu as fi desteapta? nu-mi pot schimba parerea despe cine cred eu ca administreaza acest blog… Si care ar fi aerele de pui de despot local? …Parerea mea ca nu aruncand cu rahat in altii poti schimba ceva… Iar atitudinea pe care o afisezi / afisati voi este dupa parerea mea (si nu doar a mea) un strigat disperat de om plictisit si lipsit de ocupatie…Succese! 🙂

  3. Pentru ” un necunoscut”: bine zici!!! Nu cred insa ca trebuie sa jignestii pocaitii, omul asta, pe care cred ca il cunosc, are o problema cu persoana lui, si nu este nicidecum pocait, altfel i-ar fi fost macar frica de Dumnezeu!
    Frumoasa postare cu Rattenhaus!! Mai bine ai grija pe cine jignesti!! Calde salutari!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s