Voua ce va spune noul videoclip de promovare al Romaniei?


4 gânduri despre „Voua ce va spune noul videoclip de promovare al Romaniei?

  1. mie mi zice ca avem sibiu, dunare cu delta aferenta si niste sportivi boshorogitzi care incearca sa ne scoata din kko.

  2. Nu comentez clipul… oamenii din el, in schimb, imi dau impresia ca generatia noastra, cei de dupa 1975 incoace, suntem niste ratati. Nu sunt dornic de comunism, dar parca erau alti oameni pe atunci – poate pt ca aveau un dusman comun. Situatia de azi din Romania, si nu ma refer neaparat la partea financiara, ci la calitatea de „om”, mi se pare un dezastru total.

    1. Rebel nu sunt… Din contra, am fost, zic eu, un domn cu toti cei de pe scara mea, inclusiv cu Pop – presedintele. N-am jignit pe niciunu, desi pe mine ei m-au injurat si pe nevasta-mea a luat-o Pop la amenintari. Daca asculti inregistrarea aia din asociatie, vei vedea ca mi-a pus in vedere ca ma va face sa plec din Cisnadie… Ceea ce nu cred ca se va intampla. Eventual se va alege el cu vreun dosar penal in cele din urma… Pentru ca prefer sa fiu totusi un gentlemen, n-am pus mana pe un ciomag, cum ar fi facut probabil cei 3 cisnadieni mentionati mai sus de tine, ci am aplicat metode demne de oameni civilizati – Politie, Primarie, iar acum, online-ul. Ma gandesc ca poate asa, stimabilului domn presedinte ii va atrage cineva atentia ca nu este el centrul de rotatie al Cisnadiei. Sunt curios cum ai fi procedat tu in locul meu… Nu cunosti contextul: pentru ca el si-a dat aprobarea, fara sa gandeasca prea mult, la ridicarea asa zisului acoperis de pe blocul V, acoperis zburat la primul vand mai serios, eu, ca locatar direct afectat de chestia asta, am fost nevoit sa bag vreo 90 de milioane de lei vechi in hidroizolatie, bani pe care nu i-a cheltuit pentru scara asta d-nul sef de cand sta el aci. In plina criza economica, cu doi copii mici, cu 4 credite dintre care unul ipotecar, crede-ma, ca nu mi-a fost totuna cand presedintele, le-a bagat in cap locatarilor sa nu-mi plateasca nimic pentru reparatia hidroizolatiei care de fapt ii protejeaza de toti… In fine, poate n-are rost sa continui discutia. Daca ai sta la bloc si ai fi in aceasi situatie, probabil m-ai intelege mai bine.

      1. Asa e… pacat insa ca oamenii sunt indiferenti si cei mai multi sunt in necunostinta de cauza: de exemplu, cred ca foarte putini din membrii asociatiei stiu ca legea prevede ca in fiecare an, presedintele sa convoace adunarea generala a asociatiei si sa „dea seama” de ce se intampla prin asociatie. Eu in 2 ani de zile n-am vazut nicio adunare generala si mi-au spus locatari vechi ai Cisnadiei ca de cand e Pop presedinte niciodata nu a avut loc acest tip de adunare. Am sesizat asta si Consiliului Local, am primit raspunsuri (ca si de la Politie, de altfel), dar de schimbat nu se schimba nimic…

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s