Base’ Vs. Gioala. KO la Gioala in prima runda.


Incepe meciul. PSD-istii incep cu nerv cu o oarecare prospetime data de verva lui Antonescu si calmul lui Iohannis, pareau ca se misca bine in ring, cu garda sus.
Base’ ii tot dadea tarcoale il alerga si il obosea pe candidatu’ Gioala care a devenit ambidextru, lovea cand cu „dreapta” cand cu „stanga”.
Surpriza vine chiar inainte de a rasuna gongul de sfarsit al primei runde.
Popeye isi umfla manusa, in care avea serviciile si ii fute’ „vijelios” o maciuca direct in mufa prostanacului Gioala care cade secerat, fiind nevoie de „vanturare”.

Momentul „vizitei pe-nserat la fenomenul Meteo” a cam taiat meciul deoarece am vazut la pauza niste PSD-isti „liberali” negri de furie si blazati pe cand PDLei radiau de fericire.
A urmat o palavrageala plictisitoare cu promisiuni de tot rasul cu locuri de munca, salarii, pensii, agricultura, performanta, sanatate, invatamant – toate puse de Gioala in carca lui Iohannis pe sintagma „face Iohannis, gaseste Iohannis bani si resurse” iar Base’ ii dadea inainte cu reforma statului, cu parlamentu’ corupt, cu mogulii, cu dracu’ cu lacu’.

Nu vreau sa fiu in pielea sarmanului Iohannis care si el era buimacit de ce multe lucruri poate sa faca, pe vorbele lui Gioala.

A venit si momentul penibilo-religios in care candidati sunt pusi sa jure pe o cartulie israelita ca nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase si astia mai prosti se jura ca nu fura…
Pacat ca nu-i putem noi prinde cu spaga-n gura.

Sa fitz cu mintz si sa votatz! ….Dar sa nu va facetz iluzii de mai bine.

Un gând despre „Base’ Vs. Gioala. KO la Gioala in prima runda.

  1. Vantu a punctat foarte clar: „cu Geoana sunt vechi prieten iar cu Base am colaborat”. Majoritatea jurnalistilor din trustul sau, stiu ca Vantu este foarte bolnav de cancer. In toti acesti 20 de ani, Vantu s-a jucat cu economia unei tari intregi sub ochii lui Isarescu ai procuraturii si ai altor institutii. Dincolo de orice, Vantu este un pragmatic malefic si nu un malefic oarecare. Si-a trimis la inchisoare mana dreapta, pe Vlass, fara nici o remuscare. Pe Popa l-a scos din tara si l-a trimis sa-i fie punte in tari fara reguli. Diferenta dintre prieten si colaborator este enorma. A colabora cu cineva implica chiar adversitati personale si interese diferite. Faptul ca a colaborat cu Base, inseamna indirect ca Vantu ii recunoaste atat forta cat si puterea lui Base. La un asemenea nivel se lucreaza cu semnale si nu cu intalniri. Vantu i-a dat un semnal puternic lui Base: „ti l-am dat pe prostanac chiar in ziarul meu, Catavencu”. Adica, iata ma lepad de Satana! Evident ca fara sa existe intalniri directe, Base a priceput. Intre cat i-a mai ramas de trait lui Vantu si averea imensa cu care nu mai are ce face, Vantu isi cere acum libertatea. De aseara, i-a depus pe masa lui Base tot trustul iRealitatea. Stie bine ca Popa va vorbi, ca toata constructia sa diabólica s-a naruit. Stie ca Geoana nu i-a protejat omul sau prin ofiterii care lucreaza in externe. Vantu a inteles ca Geoana este un om slab si un tradator. A inteles ca Base este foarte puternic si nu iarta. Si asa intr-un miez de noapte de decembrie, Vantu a decis sa-si ucida fiul adoptiv, invitandu-l sa se „relaxeze” cu paparazzi dupa el. El l-a facut, el l-a omorat. Ziaristii trustului Realitatea isi astepata acum soarta ramanand bulversati de schimbarea de atitudine a patronului. Pentru Vantu, un mic fleac! S-a jucat putin cu ei.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s