Luna asta unde va fi cutremur?


O intrebare cat se poate de cinica si care nu vreau  sa fie interpretata ca o ironie a victimelor din Haiti respectiv Chile.

Intrebarea se naste din simpla observare a faptului ca de la inceputul anului am avut 2 cutremure majore, unul in ianuarie iar celalat in februarie. Acum suntem in martie si este normal sa ne intrebam daca se continua „programul”.

Exista din ce in ce mai multe speculatii in presa, pe bloguri, pe la coltul blocului ca aceste cutremure nu ar fi 100% naturale si ca ar fi provocate deliberat de niste ….nu stiu cum sa-i numesc sa nu carecumva sa se supere si sa ma cutremure si pe mine. Oricum le-as spune tot nu as putea sa le transmit ceea ce simt si daca e asa si cred ca e asa, stau si ma intreb cam ce ii motiveaza sa faca aceste lucruri, ce nivel de constinta au acesti oameni?! Pun pariu ca ei se cred mult superiori noua muritorilor de rand care stam si ne ingrozim la tragedia acelor oameni care mor in cutremure, incercam sa-i ajutam dar nu facem nimic pentru a preintampina, nu ca am stii cum dar macar sa vorbim despre asta.

Oare sa fie vreo legatura intre Acceleratorul de particule de sub Geneva, cu pornirea si repornirea acestui Accelerator? Ultima oara a fost pornit la sfarsitul lui Februarie 2010 dupa o pauza de vreo 2 luni.

Sa fie oare in legatura cu planul acela de exterminare a jumatate din populatia globului pentru o manipulare mai eficienta, vezi si isteria cu virusurile animale – aviar, porcin probabil urmeaza ovin, cabalin…aia cu vaca nebuna a fost o miscare pur economica pentru a lovi niste producatori mari de carne de vita.

Daca mai punem in ecuatie si Codul Alimentar, dar mai simplu este sa comparam ce mancam acum 10 ani cu ce mancam acum, comparatia trebuie facuta la gust si la eticheta cu continutul de chimicale si nu la pret cum ar fi multi tentati sa o faca, mai ca imi vine sa cred toate zvonurile astea cu planul de exterminare, care pana acum m-i se parea o gluma alimentata din plin de popularitatea documentarelor gen Zeitgeist.

Sa fitz’ cu Mintz’ si mult mai atentz’ la detalii ca timpurile in care traim nu se limiteaza la ce mancam, ce gadget am achizitionat, ce a mai facut State de Romania, ce tampenie a mai declarat Becali, cine-i presedinte la PSD, sau cat la suta dintre romani sunt manelisti…da pe bune don’ Base, i-ai calculat si pe aia din diaspora?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s