Zebrele cisnadiene sunt dinamoviste sau FDGR-iste?


Nu stiu daca atz’ observat dar astia din primarie au improspatat zilele trecute culoarea zebrelor si a bordurilor – inspirati la vremea cand au facut prima data acest lucru, binenteles de la modelul lui Iohannis in Sibiu. Nu arata rau poate putin ilar cand cobori de pe dealul sibiului ai impresia ca intri pe circuitul de formula 1(vizual vorbind si tot e fortata asemanarea) sau ca esti in Need for Speed Underground si spun Underground pentru ca de cum treci de scoala 5 ajungi in zona cautatorilor de guri de canalizare, atz’ vazut cum au inceput sa se surupe – Superlucratura’?!

Intorcandu-ma la Zebrele pe care le stiam eu in negru (asfaltul) cu dungi albe (vopseaua) am ajuns sa nu-i mai pot explica nepoatei mele de ce se numeste ZEBRA marcajul acela pe unde trecem strada. Bag sama ca ori Krech, ori Huja sunt dinamovisti, altfel nu-mi explic. Exista si explicatia cu „inima rosie pe fond alb” stiu ei FDGR-istii, dar asta nu o calci in picioare, sau?

Dar acum vine si surpriza si ma bucur ca edilii nostrii nu prea ies din orashelul nostru, iar Iohannis probabil ca a tinut secret acest proiect ca altfel ne trezeam in toata Cisnadia cu: Zebra Pianista

Sa fitz’ cu Mintz’ ca la anul vom avea si noi „pianiste” asta daca nu cumva  inventeaza ai nostrii ceva mai nastrusnic cum ar fi  Zebra invizibila pentru pensionarii care papa prea multz’ bani de la buget  sau Zebra manelista vopsita in portocaliu pentru cisnadienii majoritari.

Un gând despre „Zebrele cisnadiene sunt dinamoviste sau FDGR-iste?

  1. Stimate domn, ar trebui sa umbli un pic mai mult prin tara, sa nu mai tragi concluzii pripite :), comentariu este clar rautacios, si chiar nimik nu te poate multumi! Ai putea sa schimbi locul si omul care te conduce din punct de vedere administrativ…daca esti mereu nemultumit…sunt sigura ca ai rataci o viata intreaga, NIMIK nu te poate multumi!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s