Cisnadia cu bune…si mai putin bune!


Stati nu va grabiti sa concluzionati ca nu este vorba de „bunele” acelea despre care vorbeam in postarea anterioara „Hookers from Cisnadie”.

Azi chiar vreau sa vorbesc despre chestii serioase, nu stiu in ce masura o sa-mi iasa pana la sfarsit

Am primit un link catre pagina de internet a Remizei de pompieri voluntari din Cisnadie care implineste anul acesta 133 de ani de la infintare. La multi ani le doresc si toata stima pentru ce fac ei acolo repectiv prin oras.

Site-ul este bine facut si contine o multitudine de informatii despre istoria orashelului nostru. E foarte interesanta lista cu „SEFI DE FORMATIE A REMIZEI DE POMPIERI CISNADIE DE LA INFINTARE(1877) PANA IN PREZENT(2006)” 

De fapt lista merge doar pana in 2001 si arata ca pana la revolutie remiza a fost condusa doar de sasi adica vreo 110 ani dupa care au urmat 3 romani. Exista si o istorie interesanta a orasului vazut prin prisma incendiilor care au avut loc de-a lungul vremii.

Am fost mirat putin de membrii de fapt m-am mirat sa-l vad pe primar in fruntea listei membrilor dar probabil au vrut sa continue traditia cu nume sasesti…ca asa nume de sas are…are si fitze-n cap de sas, pacat ca si-a cam pierdut spiritul acela de harnicie si cinste pe care il aveau sasii.

Sa ne intoarcem la pompierii nostrii care fac parte din lucrurile bune din Cisnadie carora le doresc inca odata La Multi Ani si cat mai putine incendii. Si pentru ca tot lor li se datoreaza faptul ca florile de pe strada principala din Cisnadie, arata asa bine ii mai felicit odata. Bravo si tie domnule Jiboc Daniel care ai facut site-ul si care te numeri printre membrii pompierilor.

Nu stiu daca domnul Jiboc a luat bani pentru realizarea acestui site al pompierilor din Cisnadie dar in mod sigur stiu, si aici ajungem in zona lucrurilor mai putin bune din cisnadie, stiu ca primaria Cisnadie a platit si plateste in continuare bani grei catre SOBIS  pentru realizarea si gestionarea site-ului oficial al primariei. Nu cred ca s-a organizat vreo licitatie pentru aceasta achizitie publica destul de costisitoare si nici nu stiu daca domnul Sorici consilier la primarie in timpul liber si manager al firmei Sobis in timpul ocupat, nu este intr-un oarecare conflict de interese dar parca mai conteaza cand „banii curge si pedeleu-i la putere” si nu ca daca ar fi pesedeu’ sau peneleu’ nu am avea alte firme abonate la bugetul statului cu sau fara licitatii.

Eu doar am zis n-am dat cu paru’ iar cine trebuie sa-si faca treaba sa si-o faca si sa investigheze mai departe daca Cisnadianu’ e turmentat sau doar se face.

Sa fitz’ cu Mintz’ si cu bun simtz’ ca ei nu au nici de una dar nici de ailalta…

3 gânduri despre „Cisnadia cu bune…si mai putin bune!

 1. mai nu mai vorbiti numai porcari care nu sunt adevarate despre Daniel tot ce va trece prin cap scrieti aici daca nu era el nu mai aveati voi saitu ala la pompieri si la facut si moca ca sa stie aia care il acuza. In loc sa fiti mandri de el si de colegi lui de la pompieri voi vorbiti numai prosti ca sa le creati problemem . inainte sa mai vorbiti aratti dovezile pentru ca il cunosc fff bine pe Daniel si sunt convins ca el nu ar lua bani murtari sa faca un sait

 2. Hello
  Vad ca este ceva miscare pe aceasta pagina.
  Poate ca nu-mi atragea atentia daca nu se vb despre persoana mea sau despre Pompieri.
  Dupa cum vad multa lume ma „cunoaste” si se fac afirmati despre mine.
  Ca sa dau replica la cele scrise mai sus, incep prin a multumi pentru afirmatile aduse site-ului si intreagi formatii, privind activitatea pe care o desfasuram.

  1 „””Nu stiu daca domnul Jiboc a luat bani pentru realizarea acestui site al pompierilor din Cisnadie”””
  Nu am luat nici un ban pentru realizarea acestui site. Dupa cum se poate observa este un site pe un host free adica nu plateste nimeni nimik.

  2 „Consilierul afacerist” dupa cate vad esti anonim asa ca nu pot sa-mi dau seama daca te stiu. Sper sa nu ma cunosti dintr-o interventi a pompierilor si sa ne fi cunoacut sub ale imprejurari.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s