Varianta virtuala la conducerea primariei. Plan principal.


Mai intai stabilim prioritatile: Primarul primul, pe urma secretarul si pe urma vicele (ca ma’nerveaza rau asta!).

! ATENTIE! este vorba despre Gogu – Primar, Cisnadianu’ Turmentat – Secretar, Lolush – Viceprimar (a se citi si comentariile anterioare pentru a se intelege „conflictul” dintre primar si vice)

Asta-i algoritmul de impartire a spagilor.

 Pe urma facem asa: o punem de-un SRLeu al primariei. Putem sa-l facem si SA, da-i mai scump si nu merita.

SRL-ul asta se ocupa cu intretinerea si reabilitarea strazilor din Cisnadie. Facem in toamna o rectificare si bagam banu’la reabilitari. Daca-i SRL al primariei, merem pe legea 215 si nu-i nevoie de licitatie.

Care-va-sa-zica luam de la bujet si-i dam lu’ SRLeu’. Asta o sa ne asigure ceva maruntis pana dupa Craciun – sf. Ion (daca strangem putin cureaua la whiskane)

La anul, luam tot planul de achizitii si-l impartim tot in valori sub 15.000 de euro.

 Ce nu se poate imparti sau da cu rest: injumatatim si bagam tot in SRL.

Intre timp, ii dam SRL-ului tot felul de servicii publice: gestionarea deseurilor, pietele, locuintele, spitalul etc etc etc (sa nu uit: trebuie sa tinem vicele cat mai departe de SRL, ca asta vrea si el spaga si ne incurcam in socoteli).

Ca sa mai facem o economie (cisnadienii iubesc economiile), ne facem site gratuit cu un consilier, doi (depinde de catz’ preteni avem in domeniul IT)

Prin vara viitoare tragem un credit si asfaltam si vopsim pe rapid strazile din centru. Punem si niste flori, niste cosuri de gunoi din inox si cateva zeci de bannere cu “Jos Turmentatul”.  La vremea aia, altcineva o sa fie turmentat si o sa se ia de afacerile noastre, demonstrand fara tagada lipsa spiritului civic si „ipocrizia la putere”.(dar nu poate zice nimic de prostie si asta o sa-l oftice).

Ca sa incheiem anul 2011 in triumf, iau secretarul primariei cu mine la Ukraininence. Sa vedem infratirea in toata Golaciunea ei. Prin decembrie 2011 facem o lista cu ce am putea face pentru Cisnadie in mandatul urmator, apoi mai facem o lista cu ce am vrea sa creada alegatorii ca o sa facem, o facem publica pe asta din urma, cisnadienii jubileaza…daca nu jubileaza majoritatea, ne rupem de la gura si mai asfaltam cateva strazi laturalnice care nu au fost asfaltate niciodata ….si ne-am scos.

O sa vedeti atunci ce inseamna cu adevarat “virtual”!

3 gânduri despre „Varianta virtuala la conducerea primariei. Plan principal.

 1. …mie,… greu, auzi dar nu vrei sa te cheme…GUGO BOSS ?, facem sa fie o „replica” de la HUGO Boss…
  Hai Dom` Primar, ca-i damblagesti cu numele asta…, moldoveanca de Firea o sa-i dea cu ..FLIT, si lui Tuca , pentru tine , ce tot o „sustine” de cite ori poate s-o fenteze pe Neluta .(nevasta lui Marius Tuca) .

 2. Trebuie sa-mi schimb numele!

  Daca trece pe aici un politician si-o punem de-o solutie? Cum dracu sa se duca ala la Bucuresti si sa zica ca a gasit „Solutia Gogu”? Nu da bine mai, pur si simplu nu suna… Cum sa zica Firea pe sticla „Solutia GOGU?” N-are cum: trebuie sa sune altfel, mai nemteste, mai matematic. Vorba lu’ vicele: Gogu suna a „nenea de la apa”, a „Dorel”. Las’ca nici Lolush nu suna mai bine, dar orisicatusi ar putea fi grecesc sau egiptean; o sa-l pun si pe el sa-si schimbe numele, daca vrea sa mearga cu noi, trebuie sa faca niste sacrificii!

 3. …na Primare,…vezi? nici nu am apucat la cascaval si am ajuns de risul obsti…
  Ai vazut ca astia, adica unii din poporeni, sint hipnotizati de televizor…, au inceput sa intrebe daca ii dam jos pe astia, …voi cu ce programe veniti ?
  …si ma gindeam sa nu mai punem botu la licitatii la lucrari de peste 15.000 de Euri, facem in felul urmator : Reabilitam termic liceul Miu , pe bucati de pina in 14.990 de Euri, facem intii acoperisul, pentru ca Directorul pus de noi, zice ca ploua in Liceu.
  Mergind pe sfatul avizat al un Prof. de Fizica de acolo de la liceu, –precum ca aerul cald se ridica si cel rece … coboara, noi zicem ca prima data vrem sa captam aerul cald care se urca la etajul liceului ,(sa tina cald,… iarna) izolam esteriorul cu polistiren Panda, …luat in contra partida pe amenda care o dam lu` Rosca, care nu respecta calitatea produsului(polistiren de slaba calitate) prin SrL-ul nostru numai etajul 1, la sume pina in 14.990 Euri.
  In primavara, facem un alt proiect de retinere la parterul Liceului , aerul rece care ..coboara, si este bun vara sa fie racoare,…pac-pac , alti 14.000 Euri.
  Dupa asta, trecem la GHIUNDIS, 5,1, …gradinite, Spital…
  UFFF, am obosit…. completez, mai tirziu.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s