Drept la replica! „Dialogul nu sta la umbra anonimatului!”


Pentru ca pe prima pagina a site-ului primariei, sta de prea multa vreme acel mesaj al primarului care cred eu ca i se adreseaza Cisnadianului Turmentat, si cum acolo este spatiul primarului unde se exprima el si unde nu are nimeni acces desi el face propaganda dialogului, m-am gandit sa-mi acord singur un drept la replica in spatiul nostru unde toata lumea are acces.

Iata cam ce scria primarul in textul lui albastru cu litere bolduite pe site-ul primariei: (pentru cei care nu au chef sa dea click pe site-ul primariei)

„Dialogul nu stă la umbra anonimatului

 

           Am crezut şi voi crede mereu că între administraţia publică locală şi cetăţean trebuie să existe o bună colaborare, un dialog constructiv. Se ştie, de multe ori şi opoziţia e constructivă, din idei opuse născându-se soluţii foarte bune. Am apreciat întotdeauna implicarea membrilor comunităţii în problemele oraşului şi cred că numai aşa putem face lucruri bune: PENTRU CĂ NOI; ADMINISTRAŢIA LOCALĂ ŞI DUMNEAVOASTRĂ, CETĂŢENII SUNTEM O ECHIPĂ. Fie că discutăm faţă în faţă, fie că vă adresaţi instituţiei, există două reguli: problemele ridicate să fie reale şi asumarea celor sesizate prin declararea numelui. Nici din punct de vedere legal, o sesizare anonimă nu este înregistrată şi nu se fac demersuri pentru a-i analiza conţinutul. Am observat că există concetăţeni care îşi manifestă în scris simţul civic, aşezându-se confortabil la umbra anonimatului. Atunci când eşti cu adevărat preocupat de soarta comunităţii îţi asumi cele spuse, implicându-te astfel direct. Orice sesizare anonimă se loveşte de nulitatea acţiunilor ce ar trebui întreprinse de autoritatea locală. Primăria, Consiliul Local sunt instituţii binedeterminate, e cunoscută componenţa lor. Principiul dialogului îi obligă pe cei care semnalează anumite probleme, multe dintre ele legitime, să-şi declare identitatea. E o dovadă de responsabilitate şi de implicare directă. N-am să iau în discuţie calomniile şi acuzele lansate de la adăpostul anonimatului, pentru că vreau să vorbesc despre oamenii care sunt interesaţi să se facă ceva pentru comunitatea lor, nu despre cei care-şi fac un obicei din a arunca cu noroi peste tot. De aceea fac un apel la cetăţenii de bună credinţă care doresc să ne semnaleze anumite probleme să îşi declare identitatea, pentru ca demersul lor să se încadreze în normele legale. Din moment ce ei ştiu că se adresează unei instituţii avem şi noi dreptul să ştim cu cine stăm de vorbă. Aşa e civilizat, elegant, normal. E o dovadă de asumare a simţului civic de care avem cu toţii mare nevoie.”                              

                                                               primar, Johann Krech

Drept la replica:

Stimabile primar, Johann Krech. Prietene. Concetatene’…Bah primariosule!

Scuze..reformulez

 Sehr geeherter Herr Hamburger maistru’

 Ce te face pe tine sa crezi ca Cisnadianu’ Turmentat ar vrea sa dialogheze cu voi? Ca sa existe dialog, ar trebui sa fim in aceasi “liga” altfel e doar vorbarie, iar “vorba lunga-i saracia omului”, stiu ca nu-i cazul la voi sa vorbiti de saracie. Daca o sa vreau dialog atunci va trebui sa ma cobor la nivelul vostru, mi-e greu. Ajutati-ma si urcati putin, sa ne-ntalnim la mijloc. Aia cu Alma Mater nu se pune, este doar joc de glezne, mersul piticului, fandare laterala…eu vorbesc de urcare reala pe scara valorii.

Asa ca ceea ce “ai crezut si vei crede mereu” se dovedeste a fi eronat, asa ca schimbatz’ crezul si modul de abordare al problemei. Desi nu se doreste ca Cisnadianu’ Turmentat sa fie o problema, ci o solutie.

Sigur ca ai apreciat intodeauna implicarea membrilor comunitatii in problemele orasului pentru ca nu a existat vreo IMPLICARE, ati facut ce-ati vrut, cand ati vrut si cu cine ati vrut, iar asta va dat un sentiment de intangibilitate si v-a tulburat mintile asta daca nu cumva erau gata tulburate dinainte. Probabil ca exista si lucruri bune dar despre astea vom vorbi la bilantul final cand scadem tampeniile si furtisagurile. Tare ma tem ca lucrurile bune vor trece rau spre minus.

 PENTRU CA NOI; CETATENII SI VOI ADMINISTRATIA LOCALA NU SUNTEM O ECHIPA. VOI SUNTETI ECHIPA CARE JOACA PROST IAR NOI SUNTEM SPONSORII ACESTEI ECHIPE. Ne-am cam saturat sa sponsorizam loaze, vrem performanta.

 Va asigur ca “problemele ridicate” o sa fie reale si eu chiar ma gandesc la “jalba-n protzap” atunci cand citez din textul albastru si nu la faptul ca o sa ridic “problema” asa in vant de amorul artei sa mi-o vada toata lumea “asumata” ca sa mi-o puteti voi reteza din fasa prin mita sau alte manevre politico-camataresti.

 Ai observat gresit ca exista cetateni care isi manifesta in scris simtul civic si in ciuda faptului ca tu consideri ca stau “confortabil in umbra anonimatului” acesti cetateni nemultumiti exista, putini deocamdata, dar numarul lor creste ingrijorator pentru voi care desi aveti numele asumat tot niste anonimi o sa ramaneti.

 Cisnadianu’ Turmentat nu va face niciodata sesizari catre asa zisa “autoritate locala” asta ar presupune recunosterea acestei autoritati. Voi existati doar ca indivizi cu nume asumat, cu rubedeniile voastre, cu prietenii vostrii, cu averile voastre dar sa nu va asteptati ca Cisnadianu’ Turmentat sa va recunoasca autoritatea.

Sunt deacord ca orice persoana cu nume asumat fie ca a votat sau nu, conform legilor democratice in vigoare, trebuie sa se supuna autoritatilor democratic alese prin vointa majoritatii (si asta este discutabil). De aceea Cisnadianu’ Turmentat nu e o persoana anume. Cisnadianu’ Turmentat e o idee, e un curent civic, e cosmarul oricarei administratii publice care va veni in Cisnadie. Cisnadianu’ Turmentat nu are membrii asumati pe vreo lista, nu are interese, nu are familie, nu are prieteni, nu are obligatii si nu are datorii, nu poate fi mituit – asta va da de gandit, dar cum ganditul este o indeletnicire tabu in primarie, doar va sperie.

Cisnadianu’ Turmentat are un scop iar acesta este asumat ceea ce cred ca este mai important decat asumarea identitatii. 

FDGR este o persoana? Anonimul Johann Krech a iesit primar pe baza numelui Johann Krech sau pe baza curentului FDGR?! Nu trebuie sa-mi raspunzi mie, eu stiu raspunsul. Trebuie doar sa fi sincer cu tine cand iti raspunzi singur. Esti cel mai potrivit cisnadian care sa fie primar? Intrebarile sunt valabile si pentru Huja.

Sa nu carecumva sa trageti concluzii pripite, nu vreau sa fiu primar folosindu-ma de un curent asa ca nu e nevoie de un alt text pe prima pagina a site-ului oficial al primariei in care sa ne trageti de urechi de faptul ca nu ne asumam identitatea. Iesiti din tiparele astea invechite de genul “de-acui esti?, cine te plateste? Oare tactu nu e ala care lucreaza la firma lu fiu-meu?”

 Ceea ce vrem este sa ridicam nivelul de constiinta al oamenilor din Cisnadie astfel incat dintre ei sa se ridice adevaratele valori care sa candideze, iar oamenii sa poata sa judece si sa aleaga pe cine merita…si asta nu este nici pe departe scopul principal.

Stiu ca nu primaria este singura vinovata de faptul ca pe Valea Argintului nu sunt lebede iar contrar numelui pe acest rau, care strabate orasul, curge in continuare cacat in loc de “argint” – la asta ma refeream cand spuneam de nivelul de constiinta al cisnadienilor. Este un scop care suna a SF deocamdata mai ales pentru unii dintre noi care in continuare mancam seminte si scuipam pe jos sau facem gratar intre blocuri cu maneaua la maxim, sau ascultam de musai duminica dimineata pe strada Magurii niste grohaieli groaznice ca de oameni beti, din care se distinge doar cuvantul Amin, asemenea unor minarete, ca si cum cineva a cerut acest lucru bisericii ortodoxe. Cine credeti ca vrea sa auda pe strada, duminica diminetata acea grohaiala de pensionari plictisiti, aciuti pe langa preot pe post de cantori si nu ca ar avea vreun talent de cantareti ratati ci pentru un banut in plus (neimpozitat) la pensie.

Cine vrea sa se roage sau indrageste glasul vreunui cantor, acela intra in biserica.

De cand are nevoie biserica de publicitate, de marketing avangardist si cu ce sunt mai prejos manelistii care asculta muzica tare pe strada decat biserica ortodoxa care scoate boxele in strada? Manelistului ii pot spune sa dea mai incet si cateodata chiar intelege pe cand in biserica daca ma duc si ii propun preotului sa mai scoata din basii lui nea Pandele imi zice ca sunt posedat si-mi da bilet de trimitere la Frasinei.

 Nu ne place Cisnadia de astazi, dar stim ca nu a fost dintodeauna asa. Stiu ca raspunsul vostru este unul pe masura nivelului vostru de constiinta la fel cu al majoritatii si anume: “Plecati si lasati-ne in pace!!!” si asta ar fi cel mai simplu si convenabil lucru atat pentru noi cat si pentru voi cei care “traind in cercul vostru stramt, norocul va petrece/iar eu in lumea mea raman…”

De plecat in Sibiu sau in alt oras mai mare din tara nu ar fi o solutie pentru ca situatia este generala in Romania, varianta cu emigrarea ar fi un gest de lasitate. Asa ca am ales varianta grea de a ramane si de a incerca sa schimbam lucrurile astfel incat sa ne simtim bine in acest oras, care este si al nostru.

Deocamdata ne exprimam in scris si incercam sa identificam oamenii de calitate care sa n-i se alature, planurile sunt pe termen lung si probabil o sa treaca o generatie ca sa ne atingem scopul si vrem sa o facem ireversibil.

Putem pune maine 2 lebede pe Valea Argintului care o sa fie mancate in primele 8 ore, asa cum putem planta cu mare tam-tam ASUMAT “copaci” in parcul Magura, care se vor usca in urmatoarea luna.

Nu asta este ideea. 

GATA! cu superficialitatea, cu propaganda, cu promovarea imaginii, cu ipocrizia, cu interesele obscure. Pentru a opri astea trebuie lucrat la mentalitate si la nivel de constiinta din generatie-n generatie si de unde nu ies bani, nici privilegii. Este doar munca de educatie subtila -civica, -culturala, -politica, -economica care trebuie facuta cu sprijin mediatic, prin oameni de adevarata valoare si cu influenta, dar care sa nu fie ipocriti. Nu e usor si nici profitabil, asa ca din start exista un filtru pentru oprirea oportunistilor. 

Nu putem reinvia fabrica de covoare, dar putem reinvia spiritul civic pentru un scop nobil – Cisnadia este ACASA.

 Imi amintesc ca era o vreme cand fiind plecat in vacanta pentru doua saptamani si ma intorceam in Cisnadie, inca de pe dealul Sibiului cand incepeam sa cobor spre oras ma cuprindea un sentiment extraordinar de bucurie si de siguranta “Sunt acasa!”

 Imi vreau acel sentiment inapoi, atata doar.

Asta este sesizarea mea la „autoritatea locala”, imi poti reda, domnule primar, acel sentiment?…

Nu poti, chiar daca imi asum identitatea, tu vrei doar dialog…vremea dialogului a trecut…acum trebuie actionat. 

                     Cisnadianu’ Turmentat

19 gânduri despre „Drept la replica! „Dialogul nu sta la umbra anonimatului!”

 1. D`om Presedinte, …am doua variante :
  – sa primim ajutor sa facem o SCC de sine statatoare , sau, am primit oferta sa facem o REPREZENTANTA FACIAS-Sibiu.
  zi , la care optam ?

 2. Pai ,…hai sa vedem ce trebuia sa ….”vedem” la Antene, Realitatea,B1, si care mai sint.
  Analiza ======= in anul `91, ZECI DE MII de Militieni , SECURISTI si Militari au fost pensionati , unii si la virsta de 40-45 de ani, fiind „protejati” prin salarii compensatorii(…de la buget, de sigur)
  lA DATORIA PUBLICA ESTE BAGATA SI SUMA DE LA BANCA BRCE.
  ….dupa anii `92, Senatori si Deputati , hamesiti si dornici de imbogatire subita, indiferent din care partid au facut parte, au inceput sa traga sforile pentru a „privatiza” ….”Mormanele de Fiare vechi”, din Judetul lor, din orasele din jurisdictie.
  Prima directiva a fost …”rentabilizarea” prin concedieri colective prin acordare de >>> salarii compensatorii<<<.(???) {de unde bani ?…de la buget, desigur}.
  SAFI, Bancoop , Banca Religiilor
  A doua masura , atragerea de investitori straini, de preferinta Italieni cu foamea in git, care au cumparat active , sectii si pe urma fabrici,pe mai nimic , dind afara pe cei …"rai de clont" , buni meseriasi, cu vechimi de peste 25-40 de ani.
  A treia masura, noii "investitori " au dus la fier vechi toate utilajele , care acum zaceau nefolosite prin lipsa muncitorilor, sub scuza … uzurii morale.
  Uzina sau fabrica nu mai era rentabila , nu a putut sa-si faca rost da comenzi, a lichidat stocurile de produse finite si de materii prime si….a fost introdusa in circuitul de IMOBILIARE.
  FNI-SOV.
  Rindul somerilor sa tot ingrosat…
  Unii dintre muncitorii disponibilizati au plecat in strainatate la …cules legume si fructe…(a aparut ERA capsunarilor),
  Guvernele isi frecau minile de bucurie ca au scapat de presiunea numarului mare de someri si au cistigat valuta care tot a intrat in Romania.
  Romania , a inceput rind pe rind sa ramina fara industire…acum, nu numai ca nu produceam sa vindem,…dar a trebuit sa cumparam.
  Numarul muncitorilor care a tot plecat in LUME sa marit pina la a ajunge la 3,8 Mil -4 Mil. de Romani.
  Guvernul Tericeanu era pe val, INCOMUL de la "capsunari" era de 7-8 MLD de Euro.
  Guvernul Boc a tot inceput sa aibe problemw cu plata salariilor si a pensiilor.
  Boc, si ai lui, au inceput sa lanseza zvonurile ca sint …prea multi PENSIONARI, ca sistemul de pensii o sa intre in colaps…
  Din curiozitate , m-am uitat pe anuarele statistice si numarul pensionarilor, fata de acum 20-22 de ani este sensibil ..EGAL, DAR NU NUMARUL PENSIONARILOR ESTE MARE…CI NUMARUL CELOR CARE MUNCESC NU MAI ESTE ACELASI.
  ACUM SE VEDE CA BUCURIA GUVERNELOR cretine CARE S-AU BUCURAT DE MUNCITORII PLECATI AIUREA LA MUNCA ESTE DE SCURTA DURATA PENTRU CA N U M A R U L MARE DE MUNCITORI , 4 MIL. PLECATI IN LUME, INSEAMNA …4mIL. DE COTIZANTI MAI PUTIN LA SISTEMUL DE PENSII SI SANATATE.
  ASA SE EXPLICA DE CE SE VEDE DISPROPORTIONAL NUMARUL MIC DE ANGAJATI FATA DE NUMARUL….MARE DE PENSIONARI.
  A RECUNOASTE ACEST FAPT AR FI SIMILAR CU O SINUCIDERE,…INCAPACITATEA DE A CREA OPRTUNITATI PENTRU NOI LOCURI DE MUNCA IN ROMMANIA.
  Banii se termina, si noi imprumuturi sint necesare…,si toate astea in speranta unei…MINUNI .
  Cei plecati "AFARA", isi prelunges sederea in starinatate si STOPEAZA trimiterea de sume de bani in Romania , o data pe fondul Crizei Mondiale si pe de-alta parte , pentru INSTABILITATEA din Tara.
  Taierea ajutoarelor de tot felul, "exportul" medicilor si asistentelor in contra partida cu "repatrierea" TIGANILOR, si Romanilor infractori, va mari enorm numarul de infractiuni si violente.
  Cam asa vad eu lucrurile…, sau,….gresesc ?

 3. Domnule PRESEDINTE al SCC va rog a binevoi a deschide un torpic cu subiectul actual…”LEGEA PENSIILOR ” si a ne invita la pareri si opinii.
  Cu multumiri,
  Vicele…

 4. ….hahahaha, Multumesc Cisnadiane Turmentat, intradevar sint …PRIMAR, numai …putin ,cit isi recreaza sufletul DL. PRIMAR Gogu, ca peurma trec pe locul meu ,asa cum este corect…

  ..cit despre …”Tanar si liberal „, imi stirneste interesul.
  Distinse domn, ai cumva idee ce a spus „Parintele Constitutiei” Defunctul Iorgovan, pe patul de moarte ???, pai am sa-ti zic eu „… imi pare rau ca am nuantat articolele din Constitutie pina la ambiguitate , pentru a favoriza partidul meu dind dovada de slabiciune si sentimentalism , acum vad ca pe termen lung, acest fapt , o sa creeze mari incurcaturi „.
  Voi liberalii, erati mai aproape de biserica decit urmasii Socialistilor (comunistilor), iar asta nu va impiedicat sa incalcati mai des decit ei …”CELE ZECE PORUNCI” care intre noi fie vorba, sint ceva mai vechi decit …CONSTITUTIA ROMANIEI.
  ..dupa ultimele analize ,cei ce au tras in razboiul Romani contra Romani, se pare ca ..au respectat ..CONSTITUTIA.
  …acum hai putin, sa vedem care este mai…infantil sau…utopic.
  Manegerul unui spital, la fiecare sfirsit de an este ..EVALUAT si dupa caz este reconfirmat sau…NU.
  Iar in cazul in care ..NU, se organizeaza concurs pentru ocuparea postului.
  In cazul primarilor de ce nu ar fi la fel ? De ce trebuie sa sufere o comunitate intreaga de pe urma unor „tupeisti ” care au ingrosat obrezul au promis cite in luna si-n stele , iar la citeva luni, iti rid in nas, de teapa care ti-au dat-o ? invocind ca au ..MANDAT pe 4 ani.
  Dragu` Mosului Legile,…inclusiv Constitutia, sint facute de om , de fapt de …romani. Ai fi fost mai putin …Infantil decit mine daca acolo la Partidul tau, ai fi avut curajul sa intrebi cu ce se ocupa ..INSTITUTUL DE CERCETARI JURIDICE ? de avem legi proaste si ambigui sau INSTITUTUL DE ANALIZA AL SITUATIILOR DE URGENTA… cu ce se ocupa ?
  „… Auzi ca reconfirmare organizare de alegeri anticipate, exista o Constitutie care asa cum e trebuie respectata ce spui tu iese dinsfera verosimilului si nu poate fi niciodata pus in aplicare doar pe plan local.”…… daca ai fi urmarit actiunile SECUILOR poate ca ai fi inteles mai multe din cea ce inseamna AUTONOMIA LOCALA. Ca multi sint ca tine si nu au fantezie sau iuteala de minte in a gasi solutii cum au gasit ei se vede in cum intelegi …COMUNITATEA LOCALA.
  Ce se poate face ..acum, simplu GREVA PARLAMENTARA, a PNL +PSD+ PC, cu anuntarea forurilor internationale si tarilor care au Ambasadori acreditati la Bucuresti ca legile ce zor urma a fi votate de PDL + Independenti + UDMR + altii sint legi ce nu au legimitatea unei parti a PARLAMENTULUI, invocata fiind, frauda facuta de PDL prin Presedinta Camerei , in forma REPETATA.
  Presedintele Basescu nu va putea Dizolva Parlamentul in momentul in care PDL a scazut la 10 % , pentru ca in cazul unor alegeri anticipate , PDL-ul, va lua cca. 10-12 % din sufragii.
  Modificindu-se structura PArlamentului, este de la sine inteles ca cei ce vor cistiga , din actuala opozitie, vor cere suspendarea Presedintelui si poate , punerea sub inculpare.
  Prin GREVA PARLAMENTARA, sa se ceara , demisia Presedintelui…
  Orice alte „jocuri” ,politice PDL-iste in prag de iarna , cind va fi infrigurata si infometata populatia, poate avea ca efect o „explozie” de manifestari sociale violente, cu pagube materiale si umane greu de imaginat.
  Acum zi sincer, ca sintem intre noi, …ai ramas cu imaginea lui Antonescu pe retina , cind ai vazut si in mine un INFANTIL si un ..UTOPIC ?

   1. Nu-i nevoie sa ceara nimeni scuze pentru nimic, aici ne exprimam opinii, ganduri si de cele mai multe ori pareri proprii si personale. Stiu cine e Iorgovan, dar din nou lasati-ma sa ma indoiesc ca paternitatea Constitutiei ii apartine in totalitate. Au fost altii mai priceputi care n-au fost lasati sa iasa in fata din cauza partidului din care facea parte domnul Iorgovan, un simplu exemplu e domnul profesor Ion Deleanu si altii. Accept dialogul si ideile atata timp cat ele nu devin o polemica insipida si inutila.Cat despre comentarile la adresa domnului Levezean sau Adela nu am sa mai fac referiri din bun simt. Sustin o ideologie nu neaparat oameni, aici ma refer la liderii partidului. Desi Crin a afisat de mai multe ori o atitudine infantila beneficiaza de sustinere din partea mea, imi place omul asta si investesc incredere in el, desi cu riscul sa ma repet nu-l consider vreun Mesia dar il creditez cu maimulte reusite decat ce am avut pana acum.

    Salutari, si sa stiti ca nu ma deranjeaza deloc critica mai ales cand ea se bazeaza pe argumente dar deocamdata am unele opinii care mi le sustin referitor la Crin la PNL si la anumiti oameni din partidul pe care il reprezint

    Respectele mele domnilor

 5. „…NEVER ENDING STORIE ” –––TREBUIE sa aibe un….SFIRSIT
  …si as continua cu …. .
  Primarul care nu este RECONFIRMAT in unul din cei 4 ani, este demis, iar partidul care l-a sustinut pentru a ajunge primar va plati costul organizarii ALEGERILOR ANTICIPATE LOCALE.
  …..In cazul in care Primarul in functie paraseste, Partidul care l-a sustinut in timpul mandatului de Primar, semneaza o declaratie pe proprie raspundere ca va plati PERSONAL ALEGERILE ANTICIPATE LOCALE, in cazul in care nu va fi RECONFIRMAT in cadrul celor 4 ani de mandat, sau isi depune mandatul de Primar, concomitent cu iesirea din Partidul care l-a sustinut, urmind ca PARTIDUL din care a facut parte PRIMARUL „demisionar”, sa suporte cheltuielile ORGANIZARII de ALEGERI ANTICIPATE LOCALE.

  1. Lolush , e o utopie ce spui tu, pe langa faptul ca e utopic e si usor infantil si pueril modul in care pui problema. Auzi ca reconfirmare organizare de alegeri anticipate, exista o Constitutie care asa cum e trebuie respectata ce spui tu iese dinsfera verosimilului si nu poate fi niciodata pus in aplicare doar pe plan local. Daca vorbim de societate civila atunci sa vedem exact ce poatea face la momentul actual nu ce ar putea face daca societatea civila ar reconfirma primaru. Lolush exista petititii scrise faci una o faci pe a doua daca nu primesti raspuns faci o plangere in contencios asta ar trebui sa faca societatea civila sau proteste autorizate numai pe faptul sa stie ca existam

   Suntem cumintz da e cazul sa fim si cu ele limpezi ca altfel iara o dam in Star Wars-uri cu Lolush primar si mai stiu eu ce

 6. Serios, .. cred ca se impune chiar o …R E C O N F I R M A R E, a primarului, in fiecare an de mandat.
  Alegerea primarului se face pe o perioada de 4 ani,…iar noi SCC , adaugam, cu o reconfirmare ANUALA. NE-confirmarea Primarului, care se poate face, pentru ne indeplinirea punctelor din „CAIETUL DE SARCINI ” , duce la pierderea mandatului si pe cale de consecinta , la ALEGERI ANTICIPATE. Perioada de 4 ani, actuala, fara alte conditii, este o adevarata golaneala…

 7. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

  P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

  alina2006sm@yahoo.com

 8. “PENTRU CA NOI, CETATENII SI VOI ADMINISTRATIA LOCALA NU SUNTEM O ECHIPA….” Nu am fost si nu vom fi niciodata in conditiile impuse de voi, iar in afara de asta ,sincer…, mi-ar fi rusine sa fiu in echipa cu Krech .

  Am o propunere pentru SCC, asa am sa denumesc SOCIETATEA CIVILA CISNADIE, sa stringem toate prostiile si mizeriile spuse si facute de Krech in dauna cetatenilor din Cisnadie si sa facem un „Buletin Informativ de activitate ” pe care sa-l prezentam CONSULULUI GERMANIEI la Sibiu, cit si presedintelui Forumului German din Romania ca in cazul unor miscari populare, care se prefigureaza pe fondul nemultumirii populatiei sa nu aibe tupeul (Krech) sa ne acuze de Nationalism, Rasism, sau alte atacuri POLITICE.

  SCC, ar putea stringe de la Cis. probleme majore si individuale, sa le ordoneze in functie de prioritati, si aceasta lista sa fie „Caietul de Sarcini ” pentru functia de Primar.
  Cine se baga, raspunde pentru indeplinitea sarcinilor din caiet,…pas cu pas .
  Aceasta fiind o conditie , iar neindeplinirea ei, va duce la demisia ,…demiterea Primarului.
  Sau odata cu depunerea candidaturii, sa se semneze si o demisie in alb.

  Nici pe Huja nu-l vad bine…,finantezi o echipa de fotbal dupa ce au fost finantate toate functiile vitale : scoala ,spital , gradinita , cantina de ajutor Social.

 9. „PENTRU CA NOI, CETATENII SI VOI ADMINISTRATIA LOCALA NU SUNTEM O ECHIPA. VOI SUNTETI ECHIPA CARE JOACA PROST IAR NOI SUNTEM SPONSORII ACESTEI ECHIPE. Ne-am cam saturat sa sponsorizam loaze, vrem performanta”. Exact. Performanta. IN compania la care lucrez eu, se fac evaluari periodice (nu o data la 4 ani)ale persoanelor care detin functii de conducere. Esti bun, mergem mai departe impreuna; n-ai rezultate, seuss. In orice caz, primariosii ar trebui sa ne multumeasca, celor cativa din orasul asta, din ale caror observatii, plangeri, petitii, etc, anonime sau nu, au mai invatat cate ceva. Adica, au fost determinati sa mai puna mana pe cate-o maculatura, sa se mai documenteze. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa se termine cu sponsorizatul acestei echipe care nu se ridica la asteptarile sponsorilor. „De ce le e frica, nu scapa!” (Nu-l iubesc pe Base, dar cine i-a facut campania a fost bun.)

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s