Webcam-uri de supraveghere in Cisnadie!


Criza, Webcam-uri, FC Cisnadie

S-au redus salariile la bugetari, s-au dat afara oameni din sistem, numai din primarie au zburat vreo 9, dar cineva gaseste resurse (din banii nostrii) ca FC Cisnadie sa nu simta criza.

Astia papa pe banii nostrii, au prime de joc, primesc salarii, fac deplasari cu autocarul propriu, au si microbuz, au presedinti si vicepresedinti platiti tot de la bugetul orasului, renoveaza si intretin gazonul din aceasi bani.

I-a intrebat cineva ce venituri aduc ei bugetului local avand in vedere ca intrarea este gratuita iar la drepturi de difuzare televizata nu se inghesuie nimeni?! Nu i-a intrebat, pentru ca noi – societatea civila suntem fraierii care platesc fara sa puna intrebari. Suntem sponsorul perfect.

Ma gandeam cu ceva timp in urma sa montez niste webcam-uri in cisnadie, pe banii mei, doar asa sa fim in rand cu lumea, si ma gandeam ca 3 ar fi suficiente – una in parcul Magura sa-i vedem pe nesimtitii care strica leagane sau mananca seminte, sau sa vedem cum cresc jorditele infipte in pamant de niste „voluntari” in visul lor de a ajunge copaci. O alta camera as fi vrutsa o montez in turnul sasilor indreptata spre primarie sa vedem la cat intra si la cat iese primarul, viceprimarul, arhitectul sef, secretara primarului, si alti angajati pe care-i platim deci avem voie sa-i supraveghem, dar mai exact sa vedem daca ies cu plase mici, mari sau fara.

A treia camera web as fi facut-o mobila si i-as fi schimbat locul odata pe luna prin curtea scolilor, gradinitelor, in piata agroalimetara, etc.

Proiectul meu a murit la nastere cand am aflat cate acte sunt necesare pentru un astfel de proiect.

Am aflat de curand ca un astfel de proiect se pune la cale din initiativa primariei deci din banii bugetului local si-am zis ca-i foarte bine. Dar cum ne-am obisnuit de-o vreme ca tot ce vine din partea administratiei locale sa para doar ca-i bine si in fond sa fie o manevra de cacat din care unii scot bani iar noi sponsorii-contribuabilii sa nu castigam nimic, asa se va intampla si cu aceasta instalare de webcam-uri pe banii nostrii.

Aceste camere de supraveghere se vor instala …surprizaaaa la stadionul FC Cisnadie…Sa supravegheze ce????? Cum creste gazonul?!

Sau bag sama ca sunt multe incidente pe stadion si rivalitati mari in divizia tz astfel incat trebuie supravegheati cei 6 “huligani” (prieteni de-ai lui Huja care-si fac veacul prin fata pe la SIMBA in asteptarea unui vin dat de pomana).

Spectatori sunt vreo 60 de toti si cu cei ai echipei adverse, dar te miri cum se umfla semintele in ei si trec la violente care trebuie supravegheate

 Manevra abia acum incepe, cine credeti ca se va ocupa de instalarea si gestionarea acestor camere?! Pun pariu ca SOBIS care a facut deja oferta si fara sa o vad, pot spune ca este cea mai “atragatoare”, nu-i asa domnule consilier Sorici ca la un asa un proiect “vital” pentru societatea civila, initiat de primarie, va fi si o oferta pe masura din partea SOBIS?

Sau le faceti si astea pe gratis, ca si site-ul care desi functioneaza nu are informatii.?!

Deci cine poate sa se lupte cu o oferta gratis in acte si multi bani de service in spate ii rugam sa oferteze.

Asa ca in curand o sa ne putem schimonosi in fata camerelor de supraveghere de la stadion.

Apropo domnule Huja, camerele astea inregistreaza si sonor? Dumneavoastra si cu Krech o sa le urmariti? …vreau doar sa stiu asa din curiozitate.

Si mai am o curiozitate legat de primarie, de ce a demisionat secretarul Doru Cristea? Cand este concursul ca am auzit ca a fost dat liber de catre Agentia Functionarilor Publici?

Imi spuneti si mie intrebarile care vor fi puse la concurs sau doar un singur om le poate primi?

Sa fie Rusu? 

Stiu ca voi nu vorbiti cu anonimi dar va anunt ca Cisnadianu’ Turmentat este mai cunoscut decat multi anonimi din primarie. Sper ca in curand si voi sa intrati inapoi in anonimat de unde atz’ iesit.

 Sa fitz’ cu mintz’ si sa nu strigati cuvantul ala care incepe cu M si se termina cu UIE in fata camerelor de supraveghere de la stadion.

4 gânduri despre „Webcam-uri de supraveghere in Cisnadie!

  1. am propus aceasta solutie acum 4 ani, si am fost luat la misto….” ce te crezi in filmele americane ?” solutia cu WEB -CAM-uri ar fi ce-a mai nimerita pentru orasul CISNADIE….

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s