Coana mare Merkel si Boc cel mic! (Test)


Astazi la Bucuresti a fost coana Angela Merkel -cancelaru’ de la Germanica si l-a tras de urechi pe Boc cel mic, ca nu grabeste retrocedarea imobilelor nationalizate, catre cetatenii germani.

„Cancelarul german Angela Merkel i-a transmis premierului Emil Boc, în discuţia avută la Guvern, că autorităţile române trebuie să accelereze procedurile de restituire a imobilelor naţionalizate către cetăţenii germani, arătând că actualul cadru juridic care reglementează această problemă este dificil.” scrie Mediafax

Nu stiu daca acesta a fost principalul motiv pentru care Merkel a venit in Romania, dar stiu ca asta are legatura cu zona noastra Cluj, Sibiu, Brasov chiar si Cisnadie.

„Oficialul german a exemplificat aceste probleme prin cazul Bisericii Evanghelice Lutherane de Confesiune Augustană, arătând că dintr-un total de aproximativ 1.000 cereri de retrocedare au fost soluţionate doar cel mult 400 dosare.”

Care mai este situatia cu retrocedarile prin Cisnadie si ce mai trebuie sa primeasca biserica evanghelica? Acum are toate motivele sa ceara, fiind sprijiniti de Boc insusi.

Sunt curios ce a povestit Iohannis cu coana mare si daca i-a soptit ceva despre centura, despre aeroport si alte chestii de carton facute cu firme germane serioase.

Sa fiti cu minti, caci coana Merkel vegheaza pentru FDGR.

Un gând despre „Coana mare Merkel si Boc cel mic! (Test)

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s