Stenograme haioase, un nou acord de precautie cu FMI, potiunea de cianura a lui Ponta si ploi cantitative.


Am hotarat sa le  dau ragaz, sa se reorganizeze celor din administratia locala, sa-si revina putin, primarul sa-si intre putin in rol dupa concediu relaxant pe balta, sa ia la cunostiinta ca are secretar cu acte intre timp, sa citeasca ziarele in care Cisnadianu’ Turmentat este luat ca etalon de „libertate de exprimare”, aveti aici si aici alte doua link-uri cu acelasi articol preluat din Turnul Sfatului.

Asa ca m-am gandit sa ne uitam putin la politica centrala si sa vedem cam ce se intampla pe acolo.

M-am distrat cu noile stenograme ale lui SOV  superbe exprimari ale mogulului catre sugacii lui. Cititz’ si va crucitz’ apropo de libertatea de exprimare a ziaristilor care lucreaza asumat pentru trusturile de presa.

Am aflat ca Ponta si Crinutz’ au pus de o noua „Potiune de Cianura” si tocmai au depus-o in Parlament, sa speram ca nu trece si astfel vor avea de lucru si pentru la anul.

Base ne abureste iar ca avem nevoie de un nou imprumut de la FMI – tot preventiv ca si cele anterioare care s-au dus in salarii si pensii.

 Si peste toate astea vine ploaia sa le mistuie pe toate http://www.mediafax.ro/social/avertizare-de-ploi-insemnate-cantitativ-in-toata-tara-7490666/

ca doar e toamna ce pana mea!

Sa fiti cu minti ca tara geme de prosht’!

Un gând despre „Stenograme haioase, un nou acord de precautie cu FMI, potiunea de cianura a lui Ponta si ploi cantitative.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s