Epic!


Supervideoclip al celor de la TAXI facut de Teo Trandafir in care apar vedete, dintre care unele, merita toata aprecierea mea si-a altora.

Pe cat de simplu pe atat de genial. Bravo TAXI!

PS: Aparitia lui Maruta nu o prea inteleg!

3 gânduri despre „Epic!

  1. tot ce faci tu aici este de admirat fiindca putini oameni au curajul sa isi exprime parerile. apreciez la maxim. cu tot respectu’ meu, un cisnadian mai tinerel.

    1. Iti multumesc pentru aprecieri. Ideea era sa fim mai multi cisnadieni care isi exprima parerile, ideile, talentul. Nu neaparat pe vreun blog sau nu neaparat pe online. unde trebuie sa recunosc ca este cel mai simplu dar si cu cel mai mic impact. Prin online, intr-un orasel ca al nostru, nu ajungi unde trebuie si anume la marea majoritate – care practic, are puterea de a schimba ceva, dar nu o vor face prea curand si asta din …sa-i spunem conservatorism ?! sau din imbecilitate? Spune-i cum vrei stimabile „alt cisnadian”.

      PS. Chestia nasoala este ca imbecilii majoritari se vor ataca la partea cu „conservatorismul” din comentariul meu. Ei avand impresia ca are legatura cu conservele :))))))) . E umor negru si crede-ma ca sunt trist, iar rasul e isteric.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s