Serialu’ cu Hospitalu’ cisnadian!


Ce mai stiti de furtuna din paharul cu apa …oxigenata, generata de propunerea ungurului bulan de la Bucale cu privire la reformarea sistemului sanitar si mai precis cu propunerea care ne doare pe noi si se pare ca si pe adminstratori  „Spital or nu Spital?! This is the fuckin’ question!”

E clar ca vrem reforma dar sa nu se schimbe nimic, sau daca se schimba pe ici pe colo ceva, sa nu ne afecteze pe noi.

Nu stiu cum a ramas dar ma bazez pe primar care joia trecuta a dat fuga la intrunirea A.O.R (Asociatia Oraselor din Romania – o tampenie parerea mea dar nu discutam acum despre organizatii romanesti care numai organizate nu sunt). Se pare ca suntem un pion important in aceasta Asociatie si asta din vremea domnului primar Barsu. Nu stiu ce s-a discutat acolo la Mioveni dar bag sama ca au fost chestii grele atata timp cat primarele nostru JKrech a luato’ si pe „specialista” Szasz …Daniela Szasz care este. Noi stim cine este si ce poate, am mai scris despre asta dar stati sa vedeti in ce calitate s-a dus ea cu primaru’, in calitate de „Sef  Servciu Administratie Publica Locala si Resurse Umane” – v-am spart. Donsoara asta ocupa de vreo 6 luni, cu delegatie (deocamdata) acest post care are mai multe litere decat IQ-ul ei. Am spus deocamdata pentru ca se pare ca este la moda asta cu delegatia dupa care se instaleaza pe post printr-o facatura de concurs. Postul a fost a lui Rusu acela despre care va spuneam ca a ocupat postul de secretaur tot cu delegatia si apoi printr-o manarie pac pac – vorba lui Berbecali,  a luat concursul de secretaur al primariei Cisnadie.

Sa revenim la problema cu spitalu’, si nedumerirea mea cu primaru’ si donsoara Szasz? Stim ca primaru’ se duce la astfel de intalniri in general singur, el fiind un lup singuratic, eu as zice mai degraba ca-i un tip ursuz care habarnare sa socializeze – dar asta e o parere neavizata – . De ce oare la intalnirea asta s-a dus cu „ajutor de caine lup”?  Fara nicio intentie de a insinua ceva la adresa donsoarei sefa de serviciu public si resurse humanoide – cu delegatie si care dupa aceasta delegatie la Mioveni, va fi plina pe functie – in sensul ca asta a fost un fel de examen practic – oral. Adica a lasato’ don primar pe dansa sa vorbeasca, la aceasta intalnire a oraselor – asta voiam sa spun.

 Dar rezultatu’ ? care-i rezultatu’ domnule primar?

Si inca o intrebare  si apoi va las sa salvati spitalul: Ce faceti la Wernigerode- oraselul nostru frate din Germania (fosta DDR) ?!

Cautati o solutie de finantare, vreun parteneriat public-privat, pentru pastrarea spitalului orasenesc? Chiar incercati sa rezolvati problema sau va supraevaluez eu, iar domniile voastre doar se plimba asa de-a futui pomana pe banii contribuabilului cuminte, dar fara de minte?!?

Astept raspunsurile dumneavostra in termen de 48 de ore pe adresa de mail sau in comentarii la acest post. Rog seriozitate si promtitudine nemteasca. Puteti folosi si cuvinte complexe cum ar fi : contribuabil fraier, coaie, zdamatii precum si cuvinte simple precum meandrele concretului, sinergia faptelor, etc.

Sa fiti cu minti ca ori ne rezolva astia de-un spital la standarde occipitale…ori o sa importam pensionari din germania pentru a ocupa azilul.

3 gânduri despre „Serialu’ cu Hospitalu’ cisnadian!

 1. Cu ce suma contribuie primariile din Sadu, Rau Sadului sau alte localitati ai caror locuitori beneficiaza sau vor sa beneficieze de minunatele servicii ale spitalului Cisnadian ?

 2. te admir….apropo de cheltuituu…
  ma intreb si eu OARE CATI BANI SE DUC LA KATEVEUL ASATA AL NOSTRU ori CATI BANI A MAI COSTAT SI BENERUL DE LA PRIMARIE?

  nu sunt deacord cu toata mascarada….
  …de fiecare data …daca apeleyi la spital…ESTI TRIMIS LA ….ati ghicit ….la SIBIU…asa ca sa ma lase cu semnaturile ….
  vreau sa fac o analiza mai importanta….la SIBIU..
  vreau o analiza neuro, fizio, orl…dute la SIBIU….
  am o urgenta …..esti dus la sibiu…urgenta de cisnadie e de cacat….am avut o situatie anul trecut….doctorul a iesit bosunflat de la garda…pt o mica cusatura…asistentele s’au stambat efectiv cand au vazut rana…
  deci….
  …bai primare lasoo moarta….ca nu ne tine….
  insa tu cisnadiene ai dreptate cu 2012…sunt mai multi batrani in cisnadie sa nu uiti….cum sunt manipulati….
  ….
  cu respect,

 3. Barzu era cu Strasburgu’,astia de acum cu Ucraina si mai nou cu fosta DDR.De fiecare cu jucaria lui:unu cu echipa de fotbal,altu’ cu deplasarile unde vede cu ochii.Asa mai apuca si amanta sa mai conduca singura masina primariei cu foaie de parcurs ,evident,ca e in interes de serviciu.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s