Astazi vreau ca sa ma laud!


Dar nu vreau sa va-nspaimant!

Pentru ca zilele trecute am ajuns la un numar de accesari ale blogului, care ma face sa cred ca este cel mai citit blog cisnadian (asta pentru ca-i singurul) am decis sa fac publice unele statistici pe care m-i le da blogul zilnic, dar nu am avut timp de ele pana acum.

Acest blog „Cisnadianu’ Turmentat” a aparut acum doi ani, mai precis in aprilie 2009. In aceea luna am avut 35 de accesari, adica o medie de 2 cititori pe zi si eram foarte incantat.

Zilele trecute am ajuns la 100.000 de accesari si de aceea m-am hotarat sa ma laud. Avand in vedere ca este un blog cu specific local, care se adreseaza unui orasel cu 16.000 de locuitori, eu zic ca este neasteptat de bine. Daca e sa comparam cu un blog sibian atunci este cat de cat bine. O sa apara rautaciosii si o sa mi-l compare cu bloguri generale ale unor vedete sau politicieni care au 100 de mii de accesari pe luna si atunci chiar ca devine ilar, faptul ca ma laud.

Din imaginile de mai jos o sa vedeti cum a evoluat in timp numarul de accesari dar si cum au ajuns oamenii sa stie de acest blog.

Statistica generala pe toata perioada

Statistica generala pe luni, ani si numar mediu de accesari pe zi:

Ce au cautat oamenii in ultima saptamana pe motoarele de cautare si au ajuns pe blogul Cisnadianu’ Turmentat:

Mai jos aveti o imagine cu site-urile de unde mi-a venit trafic si aici tin sa specific ca facebook-ul este deja pe locul doi si nu il folosesc decat de vreo 4 luni. Acesta va fi principalul portal de pe care va veni traficul deoarece in aceste 4 luni am deja aproape 400 de „prieteni” dintre care 90% sunt din Cisnadie sau nascuti in Cisnadie. Le multumesc ca ma citesc. Multumiri speciale acelora mai curajosi care dau si cate un like avand in vedere ca textele sunt in majoritate, tendentioase la adresa administratiei publice locale, iar cei care dau like sunt persoane cu identitatea asumata. Va pup mah cisnadienilor!

Pe primul loc a ramas yahoo mail si asta se refera la cei care s-au inscris sa primeasca mail atunci cand postez. Tin sa amintesc ca in top 10 de unde mi-a venit trafic, se afla si site-ul oficial al primariei cisnadie.

Celorlalti nu le multumesc pentru ca stiu ca si eu le generez trafic si practic se compenseaza, dar tin sa-i amintesc in semn de apreciere:

www.podulminciunilor.ro

www.razvanpop.ro

www.turnulsfatului.ro

http://angelatocila.blogspot.com/

Sa fiti cu minti si sa cititz’ in continuare. Nu-i musai sa datz’ „like”. Va pup si va respect…in felul meu!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s