Cupluri satirico-umoristice, de prost gust, din primaria Cisnadie!


Astazi avem R+R2 = RR2 zis Rusu si Radoi

Un cuplu celebru, pe care ii gasesti non stop ,,bot in bot” la propriu si care umbla ,,la pachet” punand la cale tot felul de nazbatii, demne de studiat la Parchet.

 Acest cuplu, celebru prin aura de neamprostie, avarism, si incompetenta pe care o emana doar la simpla aparitie, daramite samai si vorbeasca.

Acesti ,,Pic si Poc” (cei mai proshti copii din bloc, si cei mai furaciosi din administratie, dupa creme-de la creme, liderii furaciosilor din banul public, formata din alt cuplu umoristic celebru si anume Krech-Huja de care ne vom ocupa mai tarziu…mai spre alegeri…muhahhahhaaa).

Ne ocupam acum de acesti Lolek si Bolek din primarie, tradus in romaneste Pic si Poc pentru ca unul are minte doar un “Pic” iar celalalt… nu are nici el minte mai multa, dar debiteaza niste minciuni intr-un hal… de iti face mintea “Poc” …deci Pic si Poc sau Rusu si R2.

Oricum amandoi fura pe apucate, ca parghii au destule amandoi,(mai vb. pe tema asta) si nu se multumesc cu un pic, ei baga mana pan’ la cot, pan’ ce face bugetu’ poc.

Deci Pic si Poc…amandoi sunt renumiti pentru gratia pachidermica…adica de elefant, cu care se prostitueaza politic. Sunt pupincurisht’ de profesie dar astia au ajuns la performanta inegalabila si sper eu irepetabila de a se intrece intre ei ….cred ca au un pariu intre ei, care-i pupindosist mai mare, altfel nu-i inteleg.

E clar ca astia doi, nu au auzit de performanta pentru ca nu au avut niciodata nevoie de ea. Peste tot prin primarie au mers pe « relatii de amicitie » cu cei alesi culesi de voi, care le-au inlesnit acestor doi incompetentz accesul spre functiile de pe care va zambesc astazi cu aroganta. Ei nu sunt de vina cu nimic…sistemul e de vina ! Lipsa de optiuni este de vina! Indiferenta mea si a altora ca mine, este de vina! Noi suntem de vina!

 Daca il luam individual pe acest Rusu, este un nimic…a absolvit prin 2001 facultatea de drept la Rm. Valcea…oare sa fie vreo legatura cu Huja ca si asta face ceva facultate la distanta tot in Valcea. Probabil ca standardele la Valcea sunt mai ridicate si de aceea au ales astia sa faca facultatea peste deal. Acum inteleg de ce acest Rusu a terminat facultatea cu minunabila medie 6 (din cauza standardelor foarte inalte de la Valcea). Sunt sigur ca Rusu si-a inramat diploma cu capul in jos, ca sa para 9 si si-a asezato pe birou sa-si aminteasca ca-i intelighent…ca altfel isi uita.

Probabil tot cu capul in jos a prezentat aceasta diploma si la concursul pentru postul de secretaur in primarie. Sau la concurs s-a dus doar cu buletinul (ca si ratele cu buletinul) ca vorba aia toti stiau ca-i mediocru si ca acel concurs e doar joc de glezne, si ca omu’ vorba aia dupa atata pupat dosuri, avea dreptul sa acceada mai sus si oficial. Chiar asa bah Rusu?! Cum e sa fi pupindosist, doar cu delegatie?! E nashpa? Trebuia musai sa fi oficializat…prin concurs …de competentze monsher …de competentze!

Putea sa le spuna linistit “examinatorilor” ca este un mediocru de nota 6, astia stiau oricum ca niciun absolvent de drept cu medie peste 8, nu lucreaza pentru administratie. Astia sunt in domeniul privat si fac bani, fara sa bage mana in banul public.  Nu discutam acum despre faptul ca banii castigati din avocatura sau notariat ar fi foarte curati sau daca se platesc, sau nu, taxe la stat.

Oricum acest Secretar Rusu se potriveste perfect cu nivelul intelectual actual al alesilor-culesilor care l-au uns pe el in acel post. Sa nu uitam ca alesii-culesii sunt pusi acolo de voi cei care ati votat, sunt oarecum dupa chipul, asemanarea si inteligenta voastra, a majoritarilor!

Despre R2 aka Radoi Ratzoi …ce sa va spun? Asta e un fost pilot la sol (“na sol” se spune corect) care nu a zburat niciodata. De fapt singurul lui “zbor” a fost din aviatia civila cu o pensie babana si vreo 12 salarii compensatorii, de mi-e si rusine sa pronunt suma, cu aterizare direct in primarie la frecat menta, intr-un birou de cadastru. La una dintre restructurari cand unii au fost dati afara, el a “zburat” direct pe un post de sef la gardienii pudici…pe competente monsher..pe competente. Cam asta se numeste “chilot la sol” un fel de chilot care zboara prin sistemul bugetar, din post in post, alunecand pe burta…pupand dosuri si aterizand tot timpul in picioare. Acum la R2 asta, nu stii cand sta in picioare si cand sta jos, pentru ca arata la fel. Un fel de butoiash atomic care a facut o feblete pentru vizitele”de lucru” in Ukraina pe banii publici. Poate ne spune odata si ce plm a rezolvat el pe acolo in interesul public ca sa se justifice deplasarea. Ca in interesul privat stim foarte bine ce a rezolvat…sau nu stiti? Am sa va povestesc eu odata, dar deocamdata nu pot, ca-i secret de stat…ok de oras!

 Dar hai sa-i lasam in plata domnului…(de la Parchet) si sa ne apucam de curatenie la propriu ca asa ne-a sfatuit primarele nostru, salvatoru’ spitalului!

Apropo ce mai e de salvat la Cisnadie? Se pregatesc astia sa salveze curtea comunala? Apoi poate salveaza niste gradinite sa se faca spatiu pentru una privata?

De ce dracu’ nu “salvati” primaria ? Si sa va faceti apoi una privata sa va furati intre voi ? Sa ne lasati pe noi in pace si sa nu ne mai “salvati” atata…ca murim de-atat salvare, fratilor!

 Sa fiti cu minti si sa pregatiti alternativa!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s