Desfiintari si reinfiintari la Cisnadie!…si binenteles ca se va lua din nou apa!


Se desfiinteaza de la 1 Iulie 2011 – trezoreria Cisnadie.

Aceasta va fi arondata Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Sibiu

Adresa: Sibiu-550324, str. Calea Dumbravii, nr.17, tel 0269.210 943, fax 0269.215 513

Localitati arondate: Sibiu (Paltinis), comune: Cristian, Poplaca, Rasinari (Trainei, Prislop), Rosia (Casolt, Cornatel, Daia, Nou, Nucet), Selimbar (Bungard, Mohu, Vestem), Slimnic (Albi, Padureni, Rusi, Veseud), Sura Mare (Hamba), Vurpar; Cisnadie (Cisnadioara), Sadu, Riul Sadului;

Informatia este luata de pe site-ul finantelor Sibiu unde puteti observa ca este vorba despre „Localitati arondate si comune” . Iar la comune apare si Cisnadia. Oare sa insemne ceva sau este doar o greseala neintentionata?!

Se reinfiinteaza spitalul

1) Laboratorul şi Radiologia ar putea fi puse în funcţiune

2) O soluţie venită prin Ministerul Sănătăţii ar fi deschiderea unui centru medical multifuncţional

Pentru punctul 1 cica „trebuie analizate ofertele  unor societăţi medicale, care îşi doresc să preia, prin contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, serviciile de Laborator şi de Radiologie, care au fost, până la 30 martie, parte integrantă a Spi­talului Orăşenesc, desfiinţat de Ministerul Sănătăţii. Se vor cântări toate ofertele şi se va alege cea mai bună pentru Cisnădie.

Eu am indoieli ca „se va alege cea mai buna oferta pentru cisnadieni”, avand in vedere ca ofertele sunt analizate de consilieri. Adica acesti „patrunjei in zupa” analizeaza ofertele dupa care vine Huja respectiv Krech si aleg „cea mai buna” oferta si astia voteaza ca pe banda. In cel mai fericit caz se ridica Sorici si face un amendament de tot rasul despre vreun aspect comercial al ofertei, doar asa de missdirection, ca sa-l sperie putin pe Huja si sa-i dea de inteles ca nu toti sunt yesmani, dar binenteles ca spaga se va da si cine trebuie sa castige, va castiga. In domeniul spaga va ajuta si „specialistu’ din franzela” in achizitii publice care tocmai s-a scapat de gardieni pudici si acum, o va arde pe „achizitii pudice” , acest ilustru incompetent, ardei umplut – robotzelu’ R2. Amicul Rusu va semna tot ce trebuie semnat si uite asa o sa avem din nou Laborator de analize sange si Radiologie pe gratis la niste firme private care au contract cu Casa de sanatate.

Binenteles ca astea sunt „detalii insignifiante” si la alegatorul – necititor de blog, ajunge doar informatia ca Huja si Krech au reinfintat Laboratorul si Radiologia. Sa traiasca sa-nfloreasca si sa mai candideasca …noi votam cu mana flasca!

Punctul 2 – Centru multifuncţional

„O variantă luată în calcul la Cisnădie vine din partea Ministerului Sănătăţii. Inau­gu­rarea unui centru medical multifuncţional pe locul fostului spital ar fi, probabil, cea mai bună soluţie, în condiţiile actuale, pentru locuitorii oraşului. Potrivit pro­iectului Ministerului Sănătăţii, centrul multifunc­ţional ar trebui să funcţioneze ca secţie externă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu şi ar avea cabinete cu aproximativ toate specia­lităţile, Unitate de Primiri Urgenţe şi compartiment pentru internare de zi. Re­prezentanţii Consiliului Local Cisnădie aşteaptă, în acest caz, normele de aplicare pentru a şti exact ce pot face pe locul fostului spital.” – Sursa: Tribuna

Tot din Tribuna am aflat ca pe sfarsit de saptamana, SC Apa si cacat Sibiu, ne va opri, din nou, apa pe anumite strazi, timp de 2 zile, cica  pentru efectuarea unor lucrări de spălare-dezinfecţie la rezervoarele de apă.

In rest, numa’ de bine!

PS: La sondajul din dreapta, deocamdata este primar Vintila pesedistul. Nici nu stiam ca sunt atatia pesdedisti care citesc acest blog. Avem si un new entry, pe Dorel Aldea de la PNL care doar cocheteaza cu ideea de candidatura, dar probabil ca se va alege doar un singur candidat din partea USL (asa ar fi inteligent) si probabil cel care va sta cel mai bine in sondaje, in luna septembrie a acestui an.

Votati in continuare!

2 gânduri despre „Desfiintari si reinfiintari la Cisnadie!…si binenteles ca se va lua din nou apa!

 1. Acum o perioada de timp i–am aranjat pe pensionari…sunt batrani, grasi, ce le mai trebuie lor atatia bani? (nasolia a fost ca s–au redus pensiile si la cei amarati nu doar la cei care aveau pensii babane; propun un calcul simplu: un pensionar cu 600 lei pensie si unul cu 6000 lei pensie, daca le iau la amandoi 10% care sufera mai mult?).
  Bun, pe astia i–am aranjat!
  Doctorii si asistentele …e bine stiut ca toti primesc atentii…sa–i executam! (treaba rezolvata, spitalul din Cisnadie desfintat)
  Finantele….sa–i executam!(treaba rezolvata)
  ITM Cisnadie……sa–i executam!(treaba rezolvata)
  Politistii….sa–i executam! (cam 1 luna)
  Posta ……o executam! (cam 1 luna)
  Cine urmeaza ? poate eu ? poate tu? mai vedem?
  Daca imi permiteti o intrbare pt. Cisnadieni:
  In urma desfintarii spitalului, acum a fiscului in viitorul apopiat politia…. Cam care este procentul cu care credeti ca o sa va scada nivelul de trai?
  …cu toate astea alesi nostri bravi inca stau bine in sondaje, de ce? ….probabil capacitatea mea de intelegere este limitata.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s