12 expresii “inteligente” auzite in primaria Cisnadie.


1) O doamna din primarie ..nu spui cine, anuntand ca un angajat va fi mustruluit in comisia de disciplina: “Angajatul X va fi bagat in comisia de disciplina pe motiv ca imitând vocea viceprimarului, a urlat ca un bou…”

2) Anunt intern catre cea care face postarile primarului pe site-ul primariei: “Tema blogeristica a primarului care trebuia sa apara pe site-ul cisnadiei cu titlul „Cum ramân sanatos” se amâna pe motiv de boala, pleaca in Germania la operatie.”

3) Secretarul catre doamnele de la serviciul personal, “Bagati la tartacuta, handicapatelor, regulamentul nu poate fi încalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!”  (Trecand peste comicul pamfletat al idioteniei de care il cred in stare ca ar putea-o scoate pe gura, ramane totusi realitatea cruda in care un imbecil isi face colegele “niste handicapate” – nu, ca asta e prea de tot, il altoiesc eu in alta postare mai putin pamfletara)

4) Viceprimarul catre un angajat de la curtea comunala : “Mai rahatule, daca mai comentezi in fata mea…te manânc!”

5) Explicatia unui gardian pudic in fata sefului lui: “Sefu’ ,o mâna criminala a dat cu piciorul si a spart pubela!”

6) Acelasi secretar urland la femeile din subordine “Sa nu mai prind radioul mergând prin birouri!” (de ce urla asta doar la femei?! Care-i explicatia?!)

7) Viceprimarul catre subordonati “Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, sa va puteti nota. Uite asa ca mine…”

8) Varianta preluata de secretarul pupindosist: “Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte, scrieti-va pe ceva. Si eu îmi notez absolut totul”

9) Primarul catre secretare: “Aveti grija cand coborati la subsol, la grinda aia … Daca va dati cu capul de ea ramâneti proaste toata viata. Eu mi-am dat de trei ori, de aia va zic…”

10) In comisia de disciplina a primariei, un gardian pudic este scos in fata si mustruluit de Huja: Aveti în fata un magar si un porc…(urmeaza mustruluiala si la sfârsit)…iesi afara magarule!…(sa va mai spun cine a ramas in fata dupa ce “magarul” has left the building?!)

11) Huja catre consilierii pedelisti : “ -Trebuie sa tinem dusmanul tot timpul în ochi…Ce te holbezi asa la mine, mai Sorici!?….”

12) Huja intrand la contabilitate: “V-ati parfumat ca niste curve!… Numai nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa”

Sa fiti cu minti si daca totusi intrati prin primarie, nu stati prea mult ca „inteligenta” aia, este contagioasa!

12 gânduri despre „12 expresii “inteligente” auzite in primaria Cisnadie.

 1. la cine s-au ajuns”sefi” pe la primarie,oare trebuie sa radem sau sa plangem?!?
  „ca e unii prosti” nu ma mai mir, dar cand vad ca sunt la „gradina zoo”,zau ca ma gandesc sa propun dotarea cu niste custi si angajarea unor ingrijitori la primarie!!! nu de alta,dar daca si musca, te alegi cu vreao boala rara…
  Lasand gluma,cred ca idiotenia cu amplasatul frumosilor stalpi care sustin instalatia de craciun de pe centru trebuie desfiintata. Sau daca nu, sa gasaeasca o solutie cel putin pentru zona Policlinicii!!! nu de alta dar duci pe un suferind la medic si pana ai iesit fapta buna tie rasplatita de „Corpul magarilor din Cisnadie” cu o” recompensa”…nu-i frumos,si nici sanatos!!!

 2. Am ras da m-am spart:)) pe bune!!!
  Da pe aia cu sedinta de consiliu, dupa plecarea primarului la operatie in Germania n-o stiai? oder?
  Cica in sedinta cu pricina, consiliul local a emis urmatoarea scrisoare: Domnule primar, consiliul local intrunit in plen, va ureaza insanatosire grabnica.
  Adoptata cu 4 voturi pentru; 10 voturi impotriva si o abtinere.:)))

 3. astia au uitat sa si lase nervii acasa cand intra pe usa primariei,sincer ma pune pe ganduri ca suntem administrati in primarie de un invizibil si niste nevrotici…daca la servici sefu mi ar vorbi asa as demisiona de urgenta….
  cea mai buna veste e ca s a scumpit apa,de buna ce e s a facut acum 4,20 lei////

  1. Ce „bucurie” Camelia, Prescom cu mai multi bani in buzunar! dar oare calitativ ce ofera in plus? ca sa scumpesti un serviciu trebuie sa aduci justificari concrete………..ori in acest caz apa colorata de la robinete nu este justificata nici de calitate, cantitate, presiune si sa nu mai vorbim de unde vine…….in orice caz acest pret NU SE JUSTIFICA,,, dar la noi se poate oricum

 4. Libertatea de a lupta pentru binele comun este un dar, de care prea putin au curajul sa se bucure-si iata rezultatul -bancuri bune si expresii inteligente.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s