Consiliul local Cisnadie…adoptat!


Nu in sensul ca acest consiliu a fost adoptat si anume era copilu’ nimanui si acum a fost adoptat, desi o putem lua si asa!

Titlul era in sensul in care acest consiliu local se intruneste in fiecare ultima joi din luna si adopta, sau nu, propunerile primarului sau ale unuia dintre consilieri.

Daca ieri am avut cateva expresii din primarie mai mult sau mai putin pamfletate, la care am ras, mai ales noi si la care s-au bosumflat, mai ales ei…astazi trebuie sa va zic una absolut reala. Si daca nu este reala, are 99% sanse sa se intample!

Stiti probabil, si daca nu stiti va spun eu, ca luna trecuta primarul, a fost plecat in Germania la o operatie, chestia aia veche cu umarul de la cazatura cu ATV-ul pe Magura …nu mai intru in detalii am scris la vremea aceea, am ras, am glumit dar se pare ca e o chestie destul de serioasa si ghetul Hans im Glueck, a avut cam Pech cu acea escapada cu ATV-ul.

Nu sariti sa ma injurati ca ma leg de viata privata a omului. Nu am treaba cu omul dar fiind persoana publica, din intamplare chiar primar, ar trebui sa ne intereseze pe toti daca primarul nost’ scump… si mai putin drag unora, pateste ceva.

Sincer n-as vrea ca viceprimarul sau doamne fereste ….mai rau, secretaurul sa-i tina locul mai mult de o  saptamana.

Nu m-as simti in largul meu. Ati votat un primar si niste consilieri care si-au ales un viceprimar. Nu cred ca aveti chef  ca unul ales de consilieri (aia maleabili cu manutele pe sus) sa tina locul primarului ales de o majoritate, chiar si pe o perioada scurta de timp.

De aceea ma intereseaza daca primarul este sanatos sau nu si ar trebui sa va intereseze si pe voi. Si de aceea persoanele astea publice alese, n-ar trebui sa sara de cur in sus cand scriu lucrurile astea, oarecum din viata privata, dar care parerea mea, sunt de interes public intr-o societate normala cu implicare civica.

Stiu ca sunt o gramada de ghiolbani printre concitadini dar si printre alesii-culesii astia, care o sa sara sa-mi spuna ca „ce te fute bah Turmentalule, pe tine grija de viata privata a omului?”…. iar alora le raspund ca daca astia, de sunt in fruntea administratiei, tot din intamplare si vremelnic, daca voiau viata privata trebuia sa stea la privat. Daca vor sa castige bani publici atunci sa o faca cu transparenta si cu munca in folosul cetatenilor si a urbei pe care au fost mandatati de noi sa o conduca. Iar noi vrem transparenta! Si daca astia ar fi transparenti si ar scrie ei din proprie initiativa toate matrapazlacurile pe care le fac, n-ar mai fi nevoie de acest Cisnadian Turmentat care sa se chinuie sa afle lucruri si sa le faca publice pe blogul asta turmentat, un fel de Heltauerpedia!

Dar altceva voiam sa va povestesc si anume despre faptul ca luna trecuta cand primarul lipsea pentru operatie, s-a intrunit consiliul local si s-a emis urmatoarea scrisoare: „Domnule primar, consiliul local intrunit in plen, va ureaza insanatosire grabnica”

A fost adoptata cu 4 voturi pentru; 10 voturi impotriva si o abtinere!

Trecand peste intrebarea normala care ar trebui pusa, dar nimeni nu va sesiza din cauza umorului intamplarii si anume „Cum plm sa fie adoptata cu doar 4 voturi pentru si 10 impotriva?” vreau sa va intreb pe voi cine credeti ca a fost pentru, cine impotriva si cine s-a abtinut? Aveti aici componenta consiliului local cu specificatia ca 2 dintre cei care apar acolo nu mai sunt consilieri si anume Cosoroaba care a demisionat si Vecerzan care a fost pus sef la curtea comunala…iar Vintila nu mai e demult independent….dar site-ul primariei nu este actualizat!

Sa fiti cu minti si nu uitati ca acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

10 gânduri despre „Consiliul local Cisnadie…adoptat!

  1. eu am observat un lucru…cand isi da cuvantul huja intradevar se tine de cuvant !!! a ajutat foarte multi cetateni si ceea ce a promis s-a rezolvat!!! degeaba spun unii una alta despre el este sufletist chiar si cativa consilieri printre care ungureanu este un om cinstit si la locul lui saritor si cu bun simt!

    1. :)))))))) da da da! Asa e Dinu, nici nu pot sa te contrazic mai ales cand spui de bunul simt a lui Huja si de cum a ajutat el cetateni (fini si afini) :))) si ce sufletist este! cat suflet a pus in pensiunea aia de pe Raul Sadului! :)))))))) E foarte saritor, un fel de Kangaroo Jack! :))))))))

  2. Nu stiu daca ma intereseaza care au votat „pro” sau „contra” problema e alta: astia nu au altceva de lucru decat sa voteze tampenii din astea, s-au rezolvat toate problemele urbei ?….

  3. turmentatule tu esti ca europa libera. postul nostru drag de pe vremea rapostatului. si asa cum spunea si acel post ca se va opri cand va fi democratie asa te vad si eu pe tine. nu sa oprit ptr ca nu este democratie iar tu va trebui sa „bloggezi” mai departe si dupa krech si huja. tare mi-e teama ca si un necorupt odata ajuns la curul antilopei ca deveni corupt. asa ca sa speram ca ai o viata lunga si multa rabdare si putere.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s