Despre CT numai de rau, cu dragoste …CT!


ATENTIE!!! Este un continut foarte mare de subtilitati pe care nici CT nu le-a putut intelege, poate ma ajutati voi, cei care le-ati scris sau vreo alta minte luminata de aici de pe blog!

Cica:

Draga CT!

Ce sa zic de tine? Cum mi-a spus cineva de nenumarate ori…

Cisnadia nu se invarte doar in jurul TAU. Doar ai impresia ca TU contezi, doar TU ai nevoie de atentie, doar TU esti ofticat….

GRESIT, dragul meu. Te plangi mereu, dar tu nu vezi? Nu vezi ca tot ce ti se intampla e doar din vina ta si a celor ca tine si vi se intampla doar voua? Oamenii nu au problemele voastre sau nu  le constientizeaza la acelasi nivel. Lor le este la fel ca si acum un an, ca si acum 5 ani iar ce trece de 5 ani refuza sa-si aminteasca – e bine asa!  Viata oricum merge mai departe la fel, nu se pot face schimbari radicale de mentalitati. Lumea empatizeaza si cativa chiar apreciaza personaje din astea arogante care vor sa schimbe lucrurile, dar nimeni nu s-ar schimba. „Schimbare sa fie, acceptam, dar sa nu se schimbe nimic esential!” Fiecare are impresia ca viata e asa cum ti-o faci  si nimeni nu ti-o poate influenta. Ce e gresit in a crede asta?! E un principiu sanatos si nici nu conteaza daca e adevarat sau nu. Adevarat este tot ceea ce poate creierul meu la un anumit nivel accepta! Mai simplu este ca tot ce-mi convine este adevarat iar tot ce ma deranjeaza este fals! Se numeste protejarea psihicului, iar sa incerci sa schimbi asta, e o nebunie!

Tu ti-ai creat universul tau, in care teoretic exista posibilitatea schimbarii, tu vorbesti de etica, de morala si de valori, intr-un moment in care doar senzationalul mai are trecere, te certi cu unu si cu altul,  ii faci pe oameni sa se supere pe tine, unii chiar sufera, tu faci tot in universul tau mic si virtual, pentru ca tu ai ales sa faci asta, dar nu poti forta pe nimeni sa gandeasca dincolo de barierele stabilite de sistem. Le faci doar rau. Le creezi sperante desarte cand stii ca nu poti face absolut nimic.

Dar stii ceva? Noi ne-am obisnuit cu tine asa si te-am acceptat asa cum esti, pentru ca ne esti prieten si tinem la tine, dar deja nu mai e vorba de noi, acum e vorba doar de TINE.
Urmeaza ce cale iti doresti, absotul oricare, dar aminteste-ti mereu ca nu poti sa te joci cu sentimentele oamenilor atunci cand nu stii ce sa faci cu ale tale.

In engleza suna mult mai bine: „You can’t keep fucking with someone’s feelings just because you’re unsure of yours !”

Sa fiti cu minti si stiu ca din titlu suna ca si cum mi-as fi scris mie… adevarul e ca cine a scris-o are ceva stofa de Turmentat! Mie mi-a placut aceasta scrisorica, pare foarte desteapta, dar sincer n-am prea inteles nimic din ea! Pot doar raspunde ca: „I do not play with feelings, I just fuckin’ around with beautiful minds!” – and you are one of this minds. Please enjoy our „fuckin’ around game”.

Cu dragoste CT!

2 gânduri despre „Despre CT numai de rau, cu dragoste …CT!

 1. Stimabile CT,
  Este foarte usor sa comentam dar este foarte greu sa preluam situatia, persoana care a redactat scrisoarea cred ca a epuizat toate resursele si toate variantele necesare pentru o schimbare sau pentru imbunatatirea vietii cotidiene.
  Cred ca se resemneaza si nu mai crede in nimic chiar si in propria persoana fiind un introvertit .
  Putem prin atitudine prin reactii spontane si prin strategii concrete sa-l atragem in cercul nostru.
  Doresc sa fi la fel de consecvent, critic si impartial.Ma bucur pentru sinceritate si mai ales pentru cauza aleasa, de a schimba chiar si ,,virtual,, deciziile alesilor nostri.
  ASIM

 2. Dupa cum s-ar spune Game over,ramai la jocuri PC! Pune punctul pe ultimul joc creat „poftim cultura” ,chiar daca nu crezi lumea pofteste la asa ceva!
  „Orcum la deal i greu cu boi mici” si zambiti va rog in seara asta sunt stele pe cer (lucru care nu l-am mai vazut de mult),chiar daca e frig afara 😉

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s