Rugamintea Turmentatului a fost ascultata?!


Stiti ca scriam ieri despre acea problema cu gheata care se formeaza la iesirea din Cisnadie spre Sadu undeva inainte de dealul Grigore (Alunis) si care poate fi periculoasa avand in vedere ca a fost deja un incident minor acolo, aveti aici postarea de ieri si uitati ce-mi scrie astazi cineva care a trecut pe acolo.

„C.T. doar ca fapt divers si informativ –  astazi la ora 07:45 nu era la fel de inghetata portiunea cu pricina ca si ieri (mai soft) tinand cont ca astazi a fost mai cald (se circula de altfel mai moderat); dar era semnalizata pe ambele sensuri cu lucrari la apa-canal. La ora 11:15 erau deja mai multi muncitori care descarcau o bascula cu pamant- si un escavator- fac probabil niste lucrari de nivelare si consolidare; la 11:40 deja era pamantul gata descarcat, politia comunitara dirija circulatia in ambele sensuri in mod corespunzator si deseara poate muncitorii miracol finalizeaza lucrarile de consolidare cu pamant…?”

Iar eu ii raspund: „Mai sa fie! Doar nu vrei sa dai vina pe mine pentru asta!? :) )))) Da si tu vina pe competenta si promptitudinea celor de la curtea comunala (promtitudinea cu care citesc blogul), sau pe cei de la SC Apa Canal sibiu sau da vina pe …nu stiu…pe Ziua Nationala…pe….pana mea…nu stiu…dar nu pe mine!

Si daca tot vrei sa dai „vina” pe cineva…Blame it on the Love of  Rock’n’Roll! …Sa fiti cu minti si Keep the Faith! ca se poate!

 

5 gânduri despre „Rugamintea Turmentatului a fost ascultata?!

  1. Dragilor, sa nu ne mai miram atata, ca doar noi platim pentru asta! (diverse taxe/ impozite, amenzi.. etc) si ei se fac ca muncesc; iar daca nu aparea aceasta postare sunt convinsa ca ar fi fost incidente mult mai grave.

    Iar atata timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta…O zi buna tuturor.

    1. Asa este platim taxe si amenzi eu pot sa fiu( mindru) cu o amenda unica in oras de 200 RON itocmita de catre Dnl agent al (politiei))) comuntare care spune cam asa subsemnatul…………. cu dmiciliu in strada WERNIGERODE cap al familiei cu doi copii din care unul suferind de asm bronsic la care am primit raspunsul de la dn agent >>ce sa fac la totii ne este greu >>>>>>>))))) a montat doua tevi si mai multe sirme reprezentind un uscator de rufe in dereptul apartamentului unde locuesc (INCHIRIAT DE LA (((AI NOSTRI)))) ( prin care scrie clar ca fiecare apartament are prin contract curte si gradina 57 mp) dar nu ai voe sal foloseti pe motiv ca folosesti abuziv domeniu public !!!!!????ceia ce eu nu inteleg, acelasi raspuns lam primit si de la alsii nostirii mai mult miau sugerta sa ma mut in alta pate ca in acest oras sint hotriri de((( cosiliu local)) care trebe respectate!!!!!!!!!!!!!!!!????????????))))))))am platit si mai astept inca una caci amenda la noi in oras E SPECIALITATEA CASEI cred ca peste 90% din musafirii nostrii au parte de o asmenia primire ,sacapa cei (DEAI NOSTRII ) sau care nu cunosc semnele de circulatie 8->

  2. aceiasi reparatie miraculoasa se intinpla si pe strada Stejarului linga BL 17 unde a fost mare agitatie doua zile ,cu vechea noastra echipa de interventie din oras dar cu(( noile utilaje)) secan sau casate de la apa canal Sibiu dar bine ca sa rezolvat bine inteles provizoriu ca din groapa mai iasa un pic de apa atita cit sa se faca un fumos patinuar pina in fata la gradinita 6 poate se mai invioreazacopii dimineata cind merg la gradi ca si asa nu prea sint precipitatii

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s