Land of choice

Filosofia CT pe intelesul tuturor!


Cineva…nu spun cine…o cisnadianca din diaspora a explicat in cuvinte simple, pentru altcineva, un om simplu tot din diaspora, undeva pe Facebook, ce-i cu acest curent Cisnadianu’ Turmentat. Este cea mai tare explicatie pe care am citit-o despre CT. Nici Cisnadianu’ Turmentat nu putea explica asa bine fenomenul!

Cica ea ii spune lui. El care este foarte nedumerit de ce Cisnadianu’ Turmentat nu este asumat si de ce nu poate „sa-l pipaie si sa urle este!” acuzandu-l pe CT de lasitate. Prin asta ascunzand faptul ca avand o educatie de moda veche, conform careia fiecare idee sau curent de opinie trebuie sa provina de la o persoana cu corespondent in viata reala, altfel nu exista!

Se pare ca explicatia de mai jos a dat roade si a inteles si rinocerul!

„Nu fi dezamagit ca nu poti sa asociezi personajul CT cu o fatza si un trup fizic real, ceea ce poate fi de inteles, dar adevarul este ca nu mai intereseaza pe prea multi acest fapt, majoritatea noastra care frecventam aceasta pagina pur si simplu nu vrem sa ii dam o infatiasre anume, pentru simplul fapt ca noi toti facem parte din acest personaj!

CT este toata lumea cisnadiana care se intereseaza int-un fel sau altul despre ce se intimpla in Cisnadie : poate sa fie interes politic, cultural , ultima birfa sau pur si simplu plictiseala.

Pentru mine personal CT reprezinta o bucata din copilaria de acasa si un fel de a-mi alinta dorul de locurile unde am crescut si m-am transformat dintr-un pui de om in persoana care sint azi si de asemenea el ,fara sa vrea, a deschis in mine o parte care era adormita si anume placerea de a scrie, de a citi, de a compune versuri citeodata, sau pur si simplu de a gindi intr-un mod mai profund .

Deci CT ca persoana fizica, il apreciez mult, dar asta inseamna ca ma apreciez si pe mine pentru ca si eu ma consider o parte din CT si sint sigura ca sint multi care gandesc ca mine ! (si pls CT, nu te umfla in pene) ! „

Superb! …ok Ioanna nu o sa ma umflu in pene si stii ca si eu te apreciez pe tine chiar si atunci cand polemizam! Iar chestia cu „a trezit fara sa vrea, in mine, o parte care era adormita si anume placerea de a scrie , de a citi, de a compune poezii” …ei bine afla ca asta a fost premedidata…e principalul scop al curentului CT! Deci nu a fost „fara sa vrea”! 😉

„Sa fiti cu minti” …a dat roade si oamenii inteleg fenomenul! Unii mai repede altii mai incet…fiecare dupa numarul circumvolutiunilor!

Reclame
Standard

4 gânduri despre „Filosofia CT pe intelesul tuturor!

 1. Pingback: Filosofia CT pe intelesul tuturor! (Cisnadianu’ Turmentat) : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

 2. C.D.C. zice:

  recunosteam si fara sa mentionezi „autorul”. : ) 😉

  daca tot ai trezit in ea pe „adormitul”, normal sa iasa asemenea vorbe bine aşezate! : )

  rinocerul? : )))))))))) sa te „auda” Lucica .. =)))))))))))))

   • Ioana zice:

    Well CT aicea iti mai dau citeva nume pe care le am avut sau inca le mai am : nascuta Ioana; in copilarie strigata Ioana sau Ionica; cind locuiam in Germania am fost Ioana, Joana, Johanna; acuma in USA sint Ioana,Ioanna,Ionia, Joana, Jo si ultimul a aparut ca Yo ! Take your pick and have fun ! Dar la sfisitul zilei cind ma duc iarasi la culcare sint pur si simplu EU indiferent ce nume mi se da pe parcursul zilei ! Cine ar fii crezut ca un nume asa de scurt poate avea atitea derivari…. 🙂 )))

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s