Land of choice

Cum sa te pregatesti temeinic pentru o infrangere memorabila?!


Raspunsul cert la aceasta intrebare il veti primi pe 11 iunie, dar pregatirile temeinice le putem vedea de pe-acum.

Maine e ultima joi din luna si ultima zi in care Huja se mai joaca de-a WCprimarul! Maine trebuie sa fie sedinta ORDINARA a consiliului local in care ordinarii consiliului local cisnadie (ca de aia ii zice ordinara) trebuie sa se adune si sa voteze neshte treburi importante pentru oras (cum ar fi rectificarea bugetara prin care functionarii din primarie sa nu piarda la salar acele drepturi speciale – e vorba despre functionarii angajati care nu pot fura din buget ca si sefii lor).

Dar pe ordinea de zi este, din nou,  demiterea lui Huja de pe postul de WCprimar, respectiv inlocuirea lui si a consilierilor saltareti!

Banuiesc ca cei 7 pitici noroiosi se vor lasa, din nou,  instruiti de Huja sa nu mearga la sedinta!

Sa zicem ca Ungureanu asta, pus de Cindrea la PSD2, nu va putea veni fiind retinut pe la procuratura cu spargerea aia de sediu PSD1! Il intelegem de data asta de ce o sa lipseasca! 🙂

Probabil ca Dietrich este ocupat pe la partid cu maturatul respectiv cu instruirea tinerilor liberali despre modul de a face politica nesimtita dar „de bun simt”! Dobrescu s-ar duce la sedinta de consiliu si ar trece peste instructiunile hujiene dar ii este teama ca Huja nu-i mai da nici locul 9 pe lista de consilieri… 🙂

Si uite asa il vor forta pe Hansi Krech sa convoace saptamana viitoare o sedinta extraordinara …tot cu ordinarii astia dar prin care se va dizolva consiliul local pe motiv ca este a doua sedinta care nu se tine din lipsa de cvorum!

Deci oricum ar face Huja cu piticii si alti tradatori din astia sugaretzi, tot asa se va dizolva consiliul! Sau daca participa la sedinta de maine si va fi statutara atunci vor zbura doar Huja si cei 7 pitici! Ei se amagesc ca va fi doar pentru o luna de zile si ca alegerile din 10 Iunie ii va aduce inapoi pe posturi! …mare le va fi mirarea!!!!!

Dar ziceam de pregateala, de invarteala, de spoiala, de vrajeala….toate pentru infrangerea finala!

Azi ma uitam pe camerele instalate in primarie si era o agitatie mare, pe la usa lui Huja: ba intra Dodo, ba iesea Ciocoiu, ba intra popa HabaUca si ieseau niste tineri libertini din astia sugaci! Se agita astia ca furnicile….si totul pentru cisnadieni! Pentru ca sa ne fie noua bine!Zic!…

….dar nici io nu cred ce zic!

I-am inteles ca Luni te duci la pupat dosul lu’ Ghio, il feliciti ca il cheama ca pe Sf. Becali si profiti de papa si suc moca, cica a organizat Huja masa din aia de caterinca…  sau catering cum plm ii zice…

Apropo  de Sf. Huja de luni, cine plm a fost cu ideea sa-i duceti cadou… un ceas… mah?! Pai ceas se da la pensionare fratilor si doar nu voiati sa-i sugeeee….rati ceva lui Huja prin acest ceas?! Trazneasca-va, bine ca nu si-a dat seama asta de sugeeeee….stia voastra! No’ ca ma balbai!

In fine asteptam sedinta de maine si vedem ce-a mai fi!

Hai sa fiti cu minti si savurati pregatirea asta temeinica pentru o infrangere memorabila!

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Cum sa te pregatesti temeinic pentru o infrangere memorabila?!

  1. Babau zice:

    Si dak chierde ce mah? care-i shparla? si-a luat malaiu? il trage careva in poola? i se rupe de toti si toate? ce tare esti mah… te bucuri ca scapi de gunoi, co rect era sa te bucuri ca il vezi la parnaie sau ca moare intr-un accident de masina… wtf?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s