Hic! Carevasazica… totusi… noi cu cine votam?!


Ieri v-am prezentat primul candidat care a avut curajul sa-mi trimita un CV combinat cu promisiuni electorale.

Am citit toti „Scrisoarea catre cisnadieni” si ne-am bucurat! Eu m-am bucurat pentru ca am gasit in aceasta scrisoare catre cisnadieni, multe din hibele care trebuiesc indreptate in acest oras! Le vehiculez aici pe blog de 4 ani si e normal sa ma bucur cand niste candidati la fotoliul de primar le trec pe lista lor de promisiuni!

Majoritatea acestor promisiuni o sa le gasim in programele tuturor candidailor fara sa putem spune ca e lipsa de imaginatie sau plagiat! Nici macar Turmentatu’ nu poate sustine ca hibele au fost descoperite de el. Practic sunt observatii care oricare dintre cisnadienii cu minti, le poate face daca merge cu ochii deschisi, prin oras!

Deci avem o lista cu prioritati pe care societatea civila cisnadiana o va sustine! Cine sa o puna in practica?!

Dupa cum am vazut tot la postarea de ieri, gloria doamnei Vecerdea a tinut exact trei minute si anume pana la primul comentariu al postarii care ne-a prezentat ce se ascunde in spatele candidatului Corina Vecerdea!

Asta nu inseamna ca programul ei nu e bun, iar despre articolul din Justitiarul sibian venit in acel comentariu care astepta la cotitura, nu pot sa spun decat sa-l cititi, analizati si cugetati!

Trebuie sa le spun anallingilor hujieni care sar la cap (kasha-i in fotbal) imediat ce citesc ceva de bine despre un candidat, din partea turmentatului, trebuie sa le spun ….ca si asta cu anal-linsu’ nu-i chiar asa cum cred unii… In sensul ca Turmentatul face deocamdata informare despre candidati si nu sustine pe niciunul.

Si ca sa fie si mai clar pentru toata lumea care este pozitia Cisnadianului Turmentat referitor la aceste alegeri locale trebuie sa va spun ca

EU CISNADIANU’ TURMENTAT IMI DORESC CU ORICE PRET CA ghio’ huja SI INTREGA LUI INCRENGATURA DE MEDIOCRII INCOMPETENTI, CARE AU PUS STAPANIRE PE ADMINISTRATIA CISNADIANA, SA DISPARA DIN PEISAJUL ADMINISTRATIV-POLITIC CISNADIAN!!!

Si nu ma refer aici la omul Huja ci la tot ceea ce inseamna lichelismul politic, secretomania contractelor cu firme clientelare, grobianismul investitilor fara cap dar cu potential electoral, incompetenta persoanelor angajate pe criterii de cumetrie si multe alte aspecte legate de acest personaj nociv administratiei publice a unui oras! Consider ca daca  scapam de Huja, Rusu, Radoi, Lunca si multi alti lachei hujieni, o sa scapam si de cheltuieli stupide cu echipa de fotbal, de gunoaiele aduse de Schuster ecologic la groapa de gunoi a Cisnadiei care trebuia sa devina ecologica dar numai ecologica nu este si de unde Huja cu Krech au facut o gramada de bani murdari direct in conturile private. O sa scapam de multe lucruri care ne tin pe loc!

Si daca pentru a scapa de toate aceste lucruri enumerate mai sus, trebuie sa sustin un candidat dintre cei intrati in lupta, am sa o fac fara ezitare pentru ca sunt constient ca doar scapand de Hujianism, vom avea o sansa sa evoluam ca oras!

Astea fiind zise va voi prezenta astazi al doilea candidat curajos care mi-a trimis CV-ul, lucru pentru care il respect! Il respect si pentru faptul ca in sfarsit s-a hotarat sa ia atitudine impotriva acelui tun, cu care se trezeste zilnic nas in nas, si asta de vreo 8 ani incoace.

Nu stiu daca partidul din partea caruia s-a inscris in cursa este cel mai potrivit, dar pana la urma pe plan local partidul conteaza mai putin (ne poate confirma Huja)!

Deci doamnelor si domnilor Turmnentati, am onorea sa vi-l prezint pe candidatul partidului PDL (nici el nu a mai facut politica niciodata) ….zgomot de tobe japoneze….

Sensei Dorian Vladimir Prica!

CURRICULUM VITAE

DATE PERSONALE

Nume: PRICA VLADIMIR DORIAN

Data si locul nasterii:  1 iulie 1957  CISNADIE-SIBIU

Nationalitatea : ROMAN

Starea civila :    casatorit (2 copii)

Domiciliul :       Str.Magurii nr.14, 555300-Cisnadie, jud.Sibiu

Telefon :            0269-562***

E-mail                pricav@yahoo.com ; doru.prica@compa.ro

 STUDII :

 1977 – 1982: Universitatea “TRANSILVANIA” din Brasov, Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, profilul Mecanic, specializarea Utilajul si Tehnologia Sudarii, absolvita in anul 1982 cu titlul inginer diplomat (nota 10  la Examenul de Stat).

1972 – 1976: Liceul  “GHEORGHE LAZAR”, Sibiu, clasa speciala de fizica.

2004: Curs de Managementul proiectului, QUASARO Bucuresti.

2008 : Curs de Formarea formatorilor ,Universitatea Lucian Blaga Sibiu

2011 : Curs de Managementul performantei, DEN BOSCH, la COMPA.

EXPERIENTA  PROFESIONALA

 1984 – 2012:  (I.P.A.SIBIU)S.C. COMPA S.A. SIBIU – inginer

                            Responsabilitati/functii:

 • 1984 – 1990  inginer tehnolog sudura – sectia 650 Remorci Cisnadie
 •  1990 –1994 sef birou proiectare remorci – atelier proiectare tehnologica
 •  1994 – 1997 sef sectie –sectia 650 Remorci Cisnadie
 •  1997 – 1999 sef birou vanzari marfuri stoc –Directia comerciala
 •  1999 – 2002 sef serviciu – Serviciul depozite
 •  2002 – 2005 sef proiect : Proiecte Ansambluri tub rezervor sudate pt.amortizoare MERCEDES – clasa A si B si BMW – X3 OFFROAD (relatii de colaborare directa cu  ThyssenKrupp Automotive-Bilstein);utilizarea metodelor de sudare MIG/MAG si WIG, (50 muncitori,18 membri in 2 echipe de proiect)
 •   2005-2006 Sef proiect  management costuri si KAIZEN : Sectii 220(Ansambluri mecano-sudate);120(Strunguri automate);200(Aparatura de frana)si 018(Componente PIROUX-debitate laser si sudate) cu 4 echipe de proiect(20 membri tehn./adm.)
 •   2007- 2012 Sef fabricatie la 3 sectii : Sectia 320 Debitare-prelucrare tuburi,cilindri si tije pt.toate amortizoarele produse de THYSSENKRUPP BILSTEIN ROMANIA(client) ; Sectia 470 ans.tuburi rezervor si tije sudate pt.amortizoare de MERCEDES clasele A si B,si BMW X3 OFFROAD ; Sectia 850 produse prelucrate prin aschiere pe masini cu comanda numerica pt.diferiti clienti -BOSCH,SULLAIR,SENIOR ERMETO AEROSPACE,THYSSENKRUPP BILSTEIN,etc. (130 muncitori  in 3 schimburi si 10 membri in echipa multifunctionala)

1982 – 1984 : INTR.MECANICA MARSA – inginer tehnolog sudura – atelier de proiectare tehnologii sudura(MIG/MAG si WIG, lipire si metode de lipire dura)

EXPERIENTA SOCIALA

Urmarit de SECURITATE, in “EPOCA DE AUR”, cu dosar de urmarire la C.N.S.A.S.

Participant activ la “Revolutia din ‘89”. Organizator al Comitetului Revolutionar din Cisnadie.

Vicepresedinte al C.P.U.N. Cisnadie, pana la desfiintare, in iulie 1990.

APTITUDINI

– Limbi straine: limba engleza – nivel mediu

limba franceza – nivel mediu

limba rusa – nivel mediu

limba italiana – nivel incepatori

limba germana – nivel incepatori

 • Cunostinte operare PC, utilizare sisteme de operare Windows,Microsoft Office(Word,Excel),Microsoft Project Manager
 • Hobby : karate – centura neagra 6 DAN/membru Birou Federal F.R.K. (Federatia Romana de Karate); presedintele Comisiei Nationale a Arbitrilor ; arbitru mondial WORLD SHOTOKAN KARATE UNION si membru in Comitetul Mondial de Arbitri W.S.K.U.
 • Carnet de conducere, categoria B

Acesta este domnul Vladimir Prica! Analizati CV-ul, informati-va despre om si apoi intoarceti-va si votati-va favoritul in sondajul din dreapta de pe blog!

Sa fiti cu minti pentru ca variante sunt, trebuie gasita doar cea mai buna!

37 de gânduri despre „Hic! Carevasazica… totusi… noi cu cine votam?!

 1. „Anonim spus” Prica a participat la demonstratii, nu a fost singurul. Foarte multa lume a fost atunci in strada, inclusiv eu, desi avea doar 13 ani. Nu inseamna ca suntem „revolutionari” . A fost o rabufnire nationala impotriva unui regim. Doru nu a cerut „certificate de revolutionar” , nu a alergat dupa privilegii sau functii. Doru Prica are un CV de invidiat.

 2. Multi carcotasi, putin bun simt.”Punctul Pe „I” spus”. Faptul ca cineva are radacini din Basarabia sau Ucraina inseamna automat KGB? , e penibil ce spui. Il cunosc pe Doru de 26 ani , mi-a fost sensei, tata, prieten , un om onest si cu bun simt. Nu stiu ce caut la PDL dar asta e o alta discutie. Stiu si ce a facut la Revolutie deoarece a fost la mine in casa., a mers cu tata pe 21 la demonstratie si …e mult de povestit dar nu revolutia e subiectul nostru.Vreau sa spun doar ca in momnetul cand a picat Ceausescu avea lacrimi de bucurie in ochi. Si-a luat fetita in brate si a spus : „Vei avea un viitor frumos „…unde e Romania dupa 22 ani ? Daca era un profitor ar fi fost in FSN in 90 si ar fi fost poate primar. Desi a fost viceprimar nu si-a tras repartitii ca altii si a trait o viata in aprtamentul de 1 camera+bucatrie.Tot ce a realizat in viata a fost prin munca, multa munca , multa perseverenta si onestitate. Este un om inteligent si cu coloana verticala , este un om deosebit. Anastasia a spus bine ce a spus. Legat de artele martiale pot sa va spun ca au trecut prin mana lui sute de copii. Multi din acesti copii sunt acum adulti, au la randul lor copii si artele martiale, educatia primita la antrenamente si in stagii de pregatire, le-a inobilat carcaterul, le-a deschis drumul in viata. Doru a intrat in aceasta competitie pentru ca este si el scarbit de Huja si de mocirla din Cisnadie. Imi pare rau ca nu este sustinut de alte partide dar este adevarat ca la locale votam omul si nu partidul.Urasc din tot sufletul PDL dar cu toate astea omul Prica Vladimir Dorian merita votat…si mai mult de atat.

 3. Dorian Prica are forta unui mentor si rigoarea inginerului, care lucreaza conform unui plan sau proiect. Este omul consecvent, care de zeci de ani antreneaza tineri din Sibiu si Cisnadie, intr-o disciplina sportiva ( Karate ) care aduce tonus, forta si vointa. Este o onoare pentru Cisnadieni, ca un asemenea om sa se implice administrativ in viata comunitatii noastre. Culoarea politica in acest caz nu ma intereseaza, aici este important omul.

 4. Unu la mana: cred ca printr-o simpla analiza pe text, daca domnul Prica ar fi tinut cu rusii si cu intrarea lor in tara, nu ar fi luptat la revolutie pentru daramarea sistemului impus de ei, si a nedreptatilor lor. In legatura cu spionul rus, lucrurile pot fi dovedite foarte usor. Dosarul exista la CNSAS, deci poate fi foarte usor cofirmata / infirmata informatia de urmarit sau informator.
  Doi la mana: faza cu traseismul politit, cred ca se aplica si la Vintila si la Huja si la altii. Daca ati fi fost in locul lui Stancescu, poate ati fi procedat la fel. Oricum la nivel local, sincer, nu stiu cat de mult conteaza partidul, cat oamenii care reprezinta orasul si care ar trebui sa faca ceva pentru acesta.
  Inainte sa incepeti o critica, incercati sa aveti si o logica, de preferat necusuta cu ata alba, precum in filmele americane.

  Va salut,
  un cetatean, poate mai putin turmentat decat unii.

  1. Persecutat, urmărit politic de securitate, fara carnet de partid, cu facultate comunista absolvita (nota10) si cu atatea functii de conducere in acea perioada… intradevar cam greu de inghitit pentru cei ce au supravietuit acelor timpuri.

   1. Fra, din cate stiu eu, cei care au avut carnet de partid, au avut deseori beneficii, ca de exemplu, primeai o casa, si nu stateai o viata intr-un apartament cu 1 camera si bucatarie, dupa cum a zis Adrian Sociu.

    Vad ca multi nu pot sa admita ca un om poate sa si invete ca sa ia un 10 la incheierea facultatii, si ca nu poate sa-si vada de lucru ca sa avanseze in diverse functii, care din cate observ, nu sunt nici de director si nici alte fantasmagorii, ca sa poti intr-adevar sa castigi nu stiu cat. Un om simplu si care-si vede de treaba, fara sa fie sustinut de nimeni din spate, poate face acest lucru, daca vrea. Dar asa de josnic a ajuns societatea noastra, incat asa ceva pare prea mult.

    Nu vad de ce faptul ca ai partinti cu alte radacini (vorba vine, ca Basarabia tot Romania a fost candva) trebuie sa fie un delict, pentru care sa fii persecutat o viata. Dar asta este, se vede ca inca n-a iesit „securismul” din unii. Sunt multi oameni care au supravietuit acelor timpuri la fel de bine, sau mai bine, fara sa fie membrii de partid, si fara sa aiba nicio legatura cu securitatea.

    Va pup si va urez numai de rau, ca multi asa meritati, dupa gandirea pe care o aveti.
    In rest, numai de bine.

 5. mai fratilor asa cum pun unii problema ca ala nui bun ca are 2 copii si o sa faca praf tot pt viitorul lor ca i karatist ca altul ii pocheristdin gasca lui hujaca nici unu nu i bun dar cisnadia are nevoie de o schimbare in bine stati linistiti ca indiferent cine va esii nu o sa mai aiba ocazia sa faca dezastru care l a facut huja cu krekh cu toti analfabetii lor oamenii sau saturat si vor pune mina pe ciomag si i va rindui datile o sansa sint convinsa ca unii din ei chiar vor sa faca ceva bun pt noi si acela va fii vladimir prica

 6. Stimate Jdanov,

  Iti raspund eu in locul fiicei mele, cu riscul ca te vei supara pe mine si n-o sa ma mai votezi primar (Ha! Ha! Ha!).
  Raspund punctual : – daca te interesezi la CNSAS, chiar am dosar de urmarit de Securitate, NU DE INFORMATOR CUM AU ALTII; ca fapt divers nu m-a interesat dosarul meu, dar CNSAS-ul m-a instiintat despre asta;
  – am ajutat la daramarea unei Oranduiri nedrepte; si acum cred ca a fost bine ce am facut atunci (spre deosebire de unii nostalgici);
  – de vina suntem noi toti ca nu se respecta „nici o regula” cum zici dumneata; implica-te, creaza curent de opinie, nu sta numai deoparte si critica (e usor a scrie versuri cna nimic nu ai a spune…); eu, de-acum inainte m-am hotarat sa ma implic, din moment ce doresc sa devin primar, nuuu?!?;
  – performanta nu tine de regim politic, ea este sau nu este; si…, ca fapt divers, atunci se intra prin concurs, foarte greu la facultati, nu ca acum, pe bani sau medii din liceu; atunci intrai sau nu intrai, asa se punea problema(aici iti fac niste observatii de gramatica si ortografie : „…si a sprijinii instalarea…” se scrie cu un singur i, „…si care ia dat 10…” se scrie i-a dat, „…CV,-ul…” se scrie CV-ul, si-n fine „riguarea” se scrie „rigoare” );
  – a-pros-pos, ca veni vorba de rigoare in a orandui anii intr-un CV, te informez ca scolile absolvite si locurile de munca se scriu in ordine invers cronologica, iar cursurile postuniversitare, in ordine cronologica, ceea ce eu am respectat in CV-ul meu;
  – desfiintarea sectiei de remorci din Cisnadie si mutarea ei in Sibiu, la firma-mama nu a tinut de performanta mea, ci de decizia managementului de varf al firmei (poate din ratiuni de reducere de costuri, nu ti-ai pus intrebarea niciodata?).
  Deci, ti-am raspuns la toate intrebarile, sau nelamuririle ?!? Cu orice risc, chiar si acela de-a te pierde ca votant. Consider ca asa e corect sa fiu, si voi fi corect si intransigent pana la capat.

  Cu toata stima,
  Dorian Prica

  1. Stimate Vladimir D.P.,
   – Sa speram ca CV-ul cu nota 10 si centura cu 6 DAN nu sunt motive suficiente pentru „a apara” nulitatile ce urmeaza pe locurile 2, 3… din lista de consilieri PDL (Vecerzan – fara alte comentarii, Stancescu – traseist politic, pana de curand Liberal infocat…);
   – Sa dam timpul inapoi cu 20 de ani si sa ne aducem aminte de omul care afirma ca se bucura daca intra rusii in tara;
   – Poate ne spuneti ceva si despre cetatenia rusa;
   – „Urmarit” sau „informator” politic… cititorii vor trage singuri concluzii, completand informatiile reiterate cu un posibil spion rus in Romania (family member).
   – In rest… numai de BINE!

   1. Domnule sau Doamna „I„ eu zic sa venim cu argumente cand vorbim de cineva sau de ceva. Am impresia ca sunte-ti invidios/ invidioasa pe cei trei . In rest sa aveti o zi buna.

  2. S-ar putea sa ne placa Cv_ul D_voastra si credem cei care nu am avut contact cu D_voastra sa descoperim intimplator pe Domnul Vladimir Dorian Prica cu studi exceptionale si o gramatica si organizare bine pusa la Punct (Numele de Vladimir duce la Alte origini pe care nu am reusit sa aflu mare lucru dar speram cei care vrem sa va votam sa va edificati mai pe indelete originiile pe indelete zilele urmatoare (sper) ). Va doresc mult Succes de la cit mai multi H_inteligenti .

 7. …..domnisoara Anastasia,este emotionanta luarea de pozitie in a apara renumele tatalui tau.
  Personal, nu am nimic impotriva tatalui tau dar nu pot sa nu remarc citeva…gafe, faptul ca ne aduce la cunostina ca a absolvit cu 10 +, este bine de stiut si unii dintre noi chiar apreciem,….dar sa zici ca a fost umarit de securitate…e de …pork, chiar simt jena si rusine. Ca a luat parte activa la revolutie…iar e nasol, daca tinem sa comparam cu zilele pe care le traim,pentru ca a ajutat la darimarea unei forme politico-sociale, condusa aberant si a sprijinii instalarea unei forme sociale ce nu respecta nici o regula .
  Ca a ajutat sa se destrame un regim in care a facut o facultate si care ia dat 10 la licenta,…suna prost, imoral, ca si cum ai musca mina care iti da de mincare.
  Uita-te la modul in care este prezentat CV,-ul succesiunea anilor …unde este riguarea data de sportul Karate ?
  Ca a fost ultimul sef la Compa remorci ,…iar este nasol …sectia s-a inchis din lipsa de…performanta si inchisa -desfiintata este si azi.
  Dar, cu toate astea, tin sa-ti spun ca am sa-l votez pentru postul de primar.

 8. Stimati cetateni,
  Imi permit sa intervin si eu in discutie cu cateva idei si contraargumente.
  O sa incep prin a ma adresa „Juristei”. Stimabila, dupa parerea mea obiectiva, un om cu nota 10 la Examenul de Stat si mai ales CA CUnoaste atatea limbi straine (dintre care 3 le-a invatat singur), nu mi-ar demonstra decat ca respectivul are vointa si are putere de munca de care nu oricine ar putea da dovada. Putem foarte bine nici macar sa nu luam in seama acel 10, care vad ca te-a deranjat, si sa ne uitam mai jos pe CV ca sa ne dam seama ca pe parcursul anilor a dat dovada de calitati ,care i-au adus functii importante. Asta i-ar putea demonstra si caracterul de conducator, nu crezi?
  Sunt tare curioasa de unde ti-a venit tie ideea: “daca alegem un primar caratist, inseamna ca cine va indrazni sa se ridice impotriva lui, va simti pe propria piele ce inseamna asta”?! Dupa cum vad ca nu sti, KARATELE este considerat o arta pe care iti ia ani buni de munca pentru a-i intelege adevaratul sens. KARATELE inseamna stapanire de sine, inseamna sanatate, inseamna sa inveti sa te APERI. Pana sa indraznesti sa mai faci asemenea comentarii, te rog sa acumulezi minimum de cunostinte referitoare la asta.
  Referitor la ce-ai spus la adresa mea si surorii mele. Tin neaparat sa te lamuresc asupra unui lucru… in viata asta am invatat o multime de lucruri de la tatal meu. Unul dintre ele este faptul ca daca imi doresc sa realizez ceva in viata o s-o fac doar prin munca multa, prin respect pentru mine si pentru cei din jurul meu si prin onestitate. Asa ca daca iti faci griji ca eu si sora mea o sa ne realizam din banii contribuabililor, te rog sa stai linistita, noi suntem déjà realizate PE SPATELE SI PRIN MUNCA NOASTRA.
  Nu spun ca vreodata bunastarea orasului m-a interesat in mod deosebit si as minti daca as spune ca acum ma intereseaza mai mult. Ma intereseaza, ca si pe voi, sa avem un conducator care sa nu ne traga in jos si intr-adevar sa vrea binele orasului. Nimeni nu poate promite ca tata o sa aduca schimbari majore in oras, dar ati spus ca vreti un conducator simplu si cinstit.
  Multumesc celor care ii tin partea si , daca se poate, va rog sa ne pastram bunul simt si respectul unii fata de ceilalti.

 9. Ba… prosti… da multi’ (fiecare o ia p-asta cum vrea) … tune` naiba`n capu vostru… daca are 2 copii nu`i bine… daca n`are e golan sau nu e familist… daca stie 3-10 limbi nu`i bine… daca nu stie… pai ce facem cu el ca n`are habar sa vorbeasca cu investirii… daca sta cineva in spate nu`i bine… daca nu sta cineva in spate nu sunt bani de campanie… atunci stati ma toti acasa si boicotati votu`… n`avem candidati ? pai atunci NU VOTAM ! si cu madularu`n fund si cu sufletu`n rai nu merge bre`.. Inca 4 ani de nemultumire va doresc !

 10. pt jurista si omeneni fara cap din jurul nostru 🙂 fiecare om are dreptul sa incerce nu ca sunt eu cu prica dar omu e bine pus la punct si altceva ce sa ati zic fato si oamenilor pe aici dupa cate stiu eu vintila asta pe vremuri juca poker bai nene cu huja si alte chesti asa ca hai sa fim seriosi ce stie vintila despre primarie mai oamenilor cand el a votat impotriva oricarui proiect ori ca a fost bun ori ca a fost rau hai sa fim seriosi si sa vedem lucrurile bine pe mine ma doare in cur de cisnadia asta nu ma ajuta cu nimica si nici nu ma va ajuta dar sunteti fara cap si asa o sa muriti putin oameni cu cap acolo si unu dintre ei e huja ca va facut cu capu 8 ani de zile prostilor …. dupa 4 lati mai votat 4 dar macar asta va saluta pe srada ca primaru nici atata nu face in fine ati ales tot cu curu pana acuma acuma alegeti si voi cu cap si faceti legaturi daca cornel vintila se intoarce in psd dupa ce iese primar …. loati si ganditio mai bine ca nu e asa cum credeti voi va fac astia iara cu capu
  btw vreu sa aud ce a furat sau ce mita a dat prica pana acuma daca are vreunu ceva de zis sa zica ma nene ca suntem pe cv lui daca vreti sa scrieti despre vintila scrieti pe cv lui sau nu are …..? poi de ce nu are ? pt ca e prea bun de primar ? hai ca sunt prea multe si jurista asta e cam varza tata dupa pararea mea daca stie omu 3 limbi e rau daca nu stie iara e rau daca nu fute bine e rau daca fute bine iara e rau voi oemani rai ce sunteti care nu aveti frica de dumnezeu voi astia o sa ajungeti unde trebe …. hai ca vam salutat din tren uni sunteti prea prosti pt lumea asta…

  1. Curios,CT-ule, de ce nu-l ataci si pe vintila ?!? Pentru ca-l sustii din umbra ? Si sondajul, asazis resetat, cine-l gestioneaza…?, de tot mereu iese vintila primul, la mare diferenta de ceialalti ? Ar trebui mai multa transparenta si impartitate din partea ta. Sau vei fi acuzat ca-i faci campanie elctorala mascata lui vintila…Intr-adevar vintila este un „om de nadejde” al orasului; umbla mai deunazi pe la nunti sa filmeze (asta-i meseria lui, pana de curand, dupa ce a facut o „facultate” pe bani, cica-i jurist! intrebare : cand si unde a fost angajat ca jurist ?!?) Si-apoi, unde sunt CV-urile pe care ni le-ai promis pe blog ?!? Al lui vintila unde e ? Sau inca n-ati avut timp sa-l (contra)faceti, sau sa-l slefuiti intr-o lumina mai buna…? Concluzia : e „vopsit” verde de-al tau. Doar pentru asta-l sustii ?!?
   Spuneai mai nu demult despre el ca-i incoruptibil, pentru ca nu s-a lasat mituit de huja. De unde esti atat de sigur de asta ? Ai dovezi concrete, sau il crezi pe cuvant pe vintila cand spune asta ?
   Iti spun sigur ca si vintila, la origini, se trage din aceeasi gasca de cartari cu huja, doar ca la un anumit moment dat, interesele i-au despartit, sau poate intelegerea lor sa „invadeze” cat mai multe partide ca sa aiba sorti de izbanda. Pe parcurs si interesele lor s-au „personalizat” : amandoi vor primar. E praf in ochii cisnadienilor. Cum spunea o jurista, poate de aceeasi teapa cu vintila : Hai sa alegem un „om simplu cu capul pe umeri”, nu conteaza ce are sau mai binezis ce nu are in cap, cred ca un mare VID.
   Hai, CT-ule, sari la cap cu CV-ul lui vintila !!! Sau ti-e frica sa-l postezi ? Ai spus ca vei posta cate un CV facut de tine pentru toti lasii care nu ti-au trimis CV. Probabil ca nici n-au ce sa-ti trimita.
   Mingea e-n terenul tau, CT-ule…

   Un cisnadian

  2. Ok CT ai dreptate si tu la fel pe unele chesti dar nu avem de unde sti cine si cum si ce vrea eu zic ca fiecare gandeste si spoate si face ce zice eu cred in doru prica si merg cu el eu vreau schimbare pt ca astea au avut 8ani in care au furat si au privatizat cisnadia si primaria asa ca hai sa incercam ceva nou vad ca doru are a 2sansa deocamdata sper sa vina tare sa i faca probleme si lui vintila hai doru prica sunt si cativa consilieri buni din pdl dupa cate am vazut eu deci traiasca doru si echipa lui

   1. Mai fratilor, vorba proverbului „cine munceste n-are timp sa castige!”, cati dintre candidosi credeti voi ca muncesc sau au muncit cu adevarat in viata? Faceti un recensamant si ajungeti la o concluzie (e usor de facut, sunt numai 8). Sau, mai pe intelesul tuturor, cati dintre ei si-au cladit bunastarea prin munca adevarata si cinstita, sau cati au muncit cu adevarat ca sa obtina ce au (sau ce n-au) acum ? Asta-i intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna fiecare elector cisnadian. Daca gasiti raspunsul, il veti gasi pe cel pe care trebuie sa-l votati. Acela nu cred ca e in stare de compromisuri, nu cred ca e in stare sa va minta si nu cred ca e in stare sa fie corupt (atat de usor, la urma urmei fiecare are pretul sau). Acel om e invatat, prin educatie, sa respecte legea, adevarul si pe oamenii din jurul sau.

    Lansez o provocare : cine ar putea fi dintre toti cei 8 ?????????
    iesiti la interval cu raspunsuri!

 11. daca alegem un primar caratist, inseamna ca cine va indrazni sa se ridice impotriva lui, va simti pe propria piele ce inseamna asta…. vrem un om simplu, cu capul pe umeri, care nu tanjeste dupa propriul interes, ci interesul comunitatii. Din CV-ul depus nu se poate desprinde decat ca are doi copii, deci va urmari interesele celor doi copii sa ii realizeze in viata…

 12. Candidatul Prica: ar face mai bine sa mearga cu cunostintele sale de inginerie de nota 10 in cele strainataturi, mai ales ca cunoaste atatea limbi ca incepator. NU prezinta incredere.

 13. ce pacat….OMUL SI PARTIDUL….DORIAN VLADIMIR PRICA si PDL….dupa cate cunosc…nu se potrivesc.

  oricum….PDL-ul trebuie bine dezinfectat sa mai poata fi activ….isi asuma un risc mare….ori mai fi pedelici si nostalgici dupa vremuri de sarbatoare cu boi la protap….mici si bere….portocale si alea…alea….DAR FRATE….LE PLATIM SI ACUM SI MAI AVEM DE PLATA MULT SI BINE.

  DAR SA FIU OPTIMISTA SI PRAGMATICA…..EU VOTEZ PUER SI CORNEL VINTILA……

 14. pe nimeni nu intereseaza de orasu ala , dar cand raman fara apa ”isi baga membru” cand dau intr-o groapara la fel, cand raman o saptama fara apa tot asa , WTF voi nu stiti mah ca astia carora nu le pasa nu au drept de ”smiorcaiala” ca voi chiar nu ati aportat nimic , nu ati facut nimic ca sa indreptati situatia , eu cred ca astia care scriu tampeniile astea sunt niste bitangi virgini care o ard ”hintelijent” pe aici

  1. D.d : Tu mereu esti pe dinafara cu subiectele ….. Vrei sa pari mereu in avans de Inteligentä,ideii dar de fapt esti mereu in urmä celorlati chiar si virgini sau mai putini virgini . Esti de räs se intimplä dar la tine cam este mereu :))))

  2. punct ochit punct lovit 😉 pot sa mor linistit acum stiind ca am scos doi ”tampiti”( in ghilimele ca ii mult prea mult pt nivelu vostru dar sunt generos azi) din vagauna

 15. mda,votezi impotriva…dar impotriva cui?ca toti sunt la fel si sa nu ai impresia ca unul cu capul pe umeri se baga aici!Sa dea domnul sa nu fie cum zic eu dar astia care se invart in cercurile astea,si se vor primar au mirosit ceva! si nu in folosul nostru….asa ca sperati in continuare…speranta moare ultima!!!!!

 16. Domnule turmentat, se pare ca intr-un fel postarea mea de ieri a avut un prim rezultat, pe langa indignarea cu care repeti ca am asteptat la cotitura, te-am facut intr-un fel sa declari public, obiectiv ca de obicei, ca tu esti anti Huja. Daca pana acum incercai prin raspunsul la orice postare, de orice natura sa arati ca Huja a furat ca Huja nu a facut, macar acum te-ai declarat anti Huja & Co. , nu prea am inteles daca acel Co. este pentru Corina sau Company 😉 Din pacate eu nu cred ca o sa votez, iar castigatorul ma intereseaza cu atat mai putin, pentru ca domeniul in care imi desfasor eu activitatea zilnica nu are nicio legatura cu o companie care poate castiga ceva din bugetul local, din banii publici. Vreau sa subliniez inca odata ce m-a deranjat la postarea ta de ieri, „o doamna care nu a mai facut politica niciodata, dar care a studiat politica de pe margine ca si mine dealtfel, doar ca ea nu a mai rabdat si a intrat in lupta sperand ca poate schimba ceva!” si inceputul scrisorii de dragoste care intareste ideea ta :”Pana acum nu am fost implicata in politica deloc.” De ce trebuie sa incepem totul cu o minciuna, de ce sa nu ne dezvaluim adevarata identitate? cum poti spune ca promovezi inteligenta, corectitudinea si adevarul? cand toti stim trecutul…daca tot faci tu o anume prezentare a candidatilor, nu-ti mai da cu parerea despre banca de pe care e vazuta situatia politica din Romania, pentru ca poti afla ca si cel mai independent sau neutru candidat, s-a mai ridicat de pe banca lui si s-a implicat in anumite faradelegi. Am inteles ca tu esti antihujianul declarat, un fel de socialist francez in lupta cu simpatizantii lui Sarkozy, dar sa acuzi o parere obiectiva despre un anumit candidat si sa acuzi de pupincurism ma face sa iti intorc favorul (dosul) si sa te rog sa numai scri de bine despre un anume candidat decat dupa ce ai fost informat corect sau dupa ce declari oficial simpatia ta pentru domnul Vintila, singurul care il poate bate pe Huja din punctul tau de vedere, acest role model (model de urmat) numit si dojenitorul 😉 acest stalp al societatii care a realizat….nimic.

  Votul meu s-ar duce la canidatul prezentat in cel mai obiectiv mod, aici pe blog, cred ca tu ai fi candidatul pe care l-as sustine, invitandu-te sa stam pe banca mea, dar aceasta sa fie situata la nivelul tau, nivel de la care se poate vedea totul, OBIECTIV

  1. Pai si eu ce castig? De profitat dupa bugetul local nu am cum, poate tu ai deja promisa o functie in administratia locala daca se va intampla sa castige cine vrei tu, sau sa nu-mi spui ca o sa refuzi? pentru ca tu ti-ai facut datoria de critic un fel de CT Popescu pe plan local 😉 sti si tenis? ca tot te pricepi tu la mingi…albe sau negre. Despre domnul Prica, sa lasam marii revolutionari cu realizarile lor 😉 Eu nu pot oferi detalii decat daca acuzatiile sunt si fondate, nu imi pot da cu parerea cum ai facut-o tu in cazul independentului Jula, pentru ca nu sunt bun la pamflet. Eu nu mi-am facut nici un numar, dar oare tu faci politica? sau sustinerea si simpatia pentru un candidat prin denigrarea altora nu implica participare in viata politica, ci doar un mod de viata un hobby, un ochi obiectiv care ajuta indirect fara a avea ceva de castigat, un salvator al urbei, asa cum esti tu si cum au fost unii in anul scrisorii de „dragoste”. De impartit personal, nu am nimic cu doamna primar, pentru ca nu am realizat nimic impreuna si nici nu mi-a facut nimic, nu am nicio aversiune mai ales ca dansa isi desfasura activitatea si in zilele sfinte, dar poate primesc si eu o caruta de lemne, pe care le voi taia la gater? folosesc intrebarile retorice pentru ca tu intelegi la ce gater merg la iarna 😉 si caracatita isi intinde tentaculele.

  2. CT&co: Uneori este prea mult ce ne ceri sau poate prea putin totul are o singura directie Plictiseala … asta daca mereu contrazici cu banuieli neargumentate care sunt pe ne_buna dispozitie a ta . Comentariu este de admirat Din Banca Mea ca si Titlu inspirat este bine de stiut Candidati sa poata sa stea in banca lor asta daca vin doar cu bla,bla (in folosul lor) asta ptr ca nu pot sa faca Nimica decit sa isi adjudece faima proasta de a nu face Nimica din ceea ce promite . La Inceput totul pare Luminos ,izvoarele ,cintecul cit si sufletul in Promisiuniile care crede si el/ea ca a patruns o raza in care se cuibaresc atrasi de profit si sunt tinuti captiv 4 ani cu gindul doar la rasaritul Insusi nu al celor care lau pus in slujba Orasului. Apropo Primarul stie ce Atributi are ptr Cetatenii ? El spune ca Da. Eu spun ca Nu si tot asa…..

   1. H…m(ne)inteligentule
    Daca taceai, filozof ramaneai! Dar asa ai deschis gura si ies pasarele-cuvinte pe care nu le mai poti intoarce inapoi. Si asta iti da masura (H de la…hiatus? lipsa?)inteligentei tale.
    Vezi ca se vede cine-ti dicteaza ce sa scrii! Da’ oare acela-hu(ha)ja, stie sa scie sau sa se exprime lizibil?
    Si de cand esti matale in solda lui? Te plateste gras pentru asa ceva?Si apropo bla-bla nu cumva face huja de 8 ani incoace?
    Si acum lu’ Din Banca Mea.E din gradina lu’huja banca asta?Ti-a vandut-o sau ti-a dat-o gratis contra serviciilor pe care i le aduci?Ti-a mai dat ceva in plus peste banca asta?Nu cumva ai vrut sa scrii:din banda mea?Adica a lui huja?
    Din gurile voastre razbate H(acum stim de la ce)inteligenta de banda a lui huja.
    Daca va publicati soldele primite de la huja poate veti fi mai credibili.

    1. Tot eu.
     Aaaa…si inca ceva.Pune matale i-urile acolo unde trebuie,nu tot aiurea,cu alte cuvinte invata sa scrii.Probabil ca cateodata ti-e foame,de mananci i,alta data esti prea satul ca ii borasti.

 17. asha s-a votat si in amarata noastra de Tara, mereu am votat impotriva postcomunistilor, la inceput fsn, apoi psd. pdsr. acum usl…care om intreg la capatana mai poate vota cu ceata lui geoana, nastase, iliiescu, vanghelie, ponta..cindrea 1111?
  cea mai mare rusine pentru istoria orasului cisnadie ar fi sa ajunga hujja primar. vom vota anti hujianism.!!!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s