Land of choice

Bravo… la Nelu Popica! Huooooo…la Huja si cei 7 pitici!


Eu v-am zis ca Popica e tare mah! Are tupeu si nu s-apleaca in fata nimanui! Bravo Popica!

Candidatul la primarie Ion Popica, a depus ieri la Biroul Electoral Cisnadie, o plangere, impotriva altui candidat la primarie. Popica se plangea pe buna dreptate ca nu exista fair-play si ca un anumit candidat se foloseste in mod fraudulos de aparatul administrativ pentru a-si face campanie electorala. El aducea argumente prin care cetateanul Gheorghe Huja se foloseste inca de masina de servici, telefonul mobil (platit de contribuabili) si de prerogativele de WCprimar, pentru a-si face campanie. Avand in vedere ca Huja nu mai este viceprimar de drept, inca de la momentul in care a sarit in alta barca, nimeni nu intelege de ce acest cetatean cisnadian cu trecut intunecat si viitor gri dungat, mai da ordine angajatilor din primarie, mai semneaza acte si dispozitii, mai participa la sedinte de consiliu, ba chiar la ultima sedinta de consiliu s-a pus presedinte de sedinta, pentru prima data in cei 4 ani de mandat.

Dar sa vedem ce au votat consilierii in aceasta ultima sedinta de consiliu, cea din 26 Aprilie cand au fost prezenti toti piticii pedelisti proaspat atunci penelici.

Desi pe ordinea de zi erau si HCL-urile prin care trebuiau suspendati, acestia au votat imotriva. Adica cei care trebuiau sa fie suspendati de drept, pentru ca si-au pierdut sustinerea politica au votat sa nu fie suspendati! O ilegalitate fara margini, dar pe care nimeni nu o mai baga in seama, acum ca s-a schimbat guvernul!

Dar sa vedem ce au votat „pentru”, dragii de pitici in frunte cu camatarul sef! Asa pe ultima suta de metri, ca se gandeau ei ca nu mai pupa inca un mandat altfel nu inteleg graba cu care au votat: Sunt HCL-uri care nu mai pot fi modificate de consiliul care urmeaza – ca sa intelegeti smenozeala pe ultima suta de metrii!

1) Cazare pentru fotbalisti la MIU

Se aprobă darea în administrare a spaţiului din Cisnădie, str. Târgului  nr.14 , corpul 1, (liceul MIU n.a.) cu suprafaţa de 192,50 mp., compus din: 13 camere cu suprafaţa utilă de 124 mp., 4 holuri de 41 mp., 2 băi de 23,50 mp. şi cameră centrală termică de 4 mp., către Asociaţia sportivă Fotbal club Cisnădie  , conform contractului de dare în administrare, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

2) Papa la cantina de catre fotbaliatorii hujieni astfel:

Art.1. Se  aprobă  acordarea  contra  cost a  mesei  la  Cantina  Socială  a  oraşului Cisnădie, pentru membrii echipei de fotbal ai „Fotbal Club Cisnădie” (ca-s nemancati si „prost” platiti saracii, n-au mama n-au tata …sunt crescuti de sarmanul Huja!! – n.a.)

Art.2. Se  stabileşte  costul  mesei  pe  membru al echipei de  fotbal care  ia masa la Cantina Socială la suma de 20 lei/zi.

Art.3 Se aprobă încheierea contractului de prestări servicii între Consiliul local Cisnădie şi „Fotbal Club Cisnădie”, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.4. Decontarea cheltuielilor se face  de către „Fotbal Club Cisnădie”, până la data de 20 ale lunii pentru luna anterioară, funcţie de numărul membrilor echipei de fotbal care s-au prezentat pentru luarea mesei şi a pontajului zilnic efectuat de către administratorul cantinei sociale, cu respectarea costului aprobat la art.2 din prezenta hotărâre.

Tare sunt curios prin ce inginerie financiara transforma astia cei 20 de lei in 3 feluri de mancare/zi!

3) Comodat pe inca un an pentru Baza sportiva si Stadion !!!

Art. 1.  Se aprobă încheierea unui contract de comodat conform anexei, încheiat între Consiliul Local al oraşului Cisnădie şi Fotbal Club Cisnădie, având ca obiect Baza Sportivă situată în Cisnădie, str. Cetăţii nr.19, terenul de sport cu stadion.

 Art.2 Ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se asigură de dl. primar (auzi Hansi ca esti partas! n.a) prin compartimentele subordonate.

  Art.3   Comunicarea şi afişarea prezentei, se va face prin grija serviciului administraţie publică locală şi resurse umane.

Cam astea au fost asa rapide cu dedicatie pentru Huja si fotbalistii lui, apoi au urmat unele pentru strangere fonduri murdare de campanie.

4) Vanzare teren catre prietenul macelar Hanea care avea doar concesionat terenul iar acum devine proprietar

Art.1. Se aprobă vânzarea imobilului-teren identificat prin CF 100653 Cisnădie, în suprafaţă de 709 mp, situat în Cisnădie, str. Şelimbărului,  către titularii contractului, Hanea Nicolae şi Hanea Ileana, domiciliaţi în Cisnădie

Art.2. Valoarea contractului de vânzare-cumpărare este de $$$$$$$$  inclusiv TVA. (si eu sunt curios de suma)

Art.3. Se împuterniceşte domnul Barbu Cornel (alt aghiotant hujian, director serviciu in primarie si vicepresedinte la clubul de fotbal n.a.) pentru semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

5) Smenozeala cu terenul de golf! Asa-i ca ati uitat cum a fost concesionat si la ce pret?! Credeati ca nu se mai face?! Ba se face si foarte bine ca se face, doar ca miroase a smenozeala imobiliara de la o posta, am scris la vremea aceea despre cum s-a votat in consiliu concesionarea terenului!!! Acum au aprobat PUZ-ul!!!!

Terenul studiat se afla in extravilanul nord-vestic al localitatii Cisnadie, nu are nici o constructie, iar functiunea principala este cea de faneata si de agrement. Accesul se face pe un drum, din drumul judetean DJ 106 C Sibiu-Cisnadie, la circa 1,8 km fata de Cisnadie. Suprafata studiata este de 99,32 ha.

ZONA TURISTICA SI DE AGREMENT, are o suprafata de 824.455,00 mp, apartinand Domeniului Privat al Orasului Cisnadie conf. contractului 6370/2006 cu drept de concesiune asupra terenului pe timp de 49 ani, in favoarea SC. SIBIU GOLF CLUB S.R.L.

Se propune amenajarea unui teren de golf cu 18 gauri de joc si 6 gauri de antrenament.

Lucrarile vor avea caractere preponderent de amenajare peisagera, iar constructiile vor fi usoare.

Terenul va dispune de un sistem de irigatii si drenare.

Se amenajeaza 6 iazuri artificiale.

Este prevazuta o statie de epurare pentru 500 persoane.

Se pastreaza suprafata impadurita existenta si se realizeaza zone reimpadurite.

Se realizeaza alei interioare, drumuri de acces in incinta si doua poduri.

Se realizeaza retele de utilitati, respectiv reteaua de canalizare/drenaj, reteaua electrica si instalatia de irigare a terenului de golf.

Si au mai fost cateva HCL-uri din astea votate pe banda rulanta de niste cetateni care nu mai erau consilieri intr-o sedinta condusa de un viceprimar care nu mai era viceprimar!

Sa fiti cu minti si daca mai sunt printre voi oameni prost informati, sa caute maine aceasta sigla:

PS: Ieri a fost Dan Diaconescu la Cisnadie (in direct) sa-l sprijine pe Vasile Lepsa! Pe cand va veni Crin.A. sa-l sprijine pe Huha, sau poate vine Ponta…sau poate Boc?! 🙂

Reclame
Standard

24 de gânduri despre „Bravo… la Nelu Popica! Huooooo…la Huja si cei 7 pitici!

 1. Un turmentat de faptele lui huja zice:

  huja cu h mic s-o beleasca la puscarie, acolo unde are un loc caldut, mai Betivoi Ordinar, ca nu te poti ridica la nivel de Turmentat.

 2. Acidutzu zice:

  Popica trebuie sa citeasca L 215 / 2001 Legea Administratiei publice si OG 35/ 2002 sa mai invete cum functioneaza un consiliu local si apoi sa formuleze plangeri . Plangerea d-nului catindat Popica este de competenta Prefecturii nu BEC-ului dar este nefondata . Aceasta plangere se incearca a fi doar o lovitura de imagine , nimic mai mult .

  • Daniel Daniels zice:

   nefondata? ar trebui sa ma duc si eu inapoi la fostu servici sa imi iau masina firmei , ce daca nu mai lucrez acolo nu?

 3. cotora zice:

  da asa e, pe manaila la-ti dat afara ca vrea performanta. dumitra?ciobanu?grigoroscuta? a ramas baiatu asta campeanu un caracter si un baiat cu bun simt esti super capitane, multumim si bafta multa

 4. regele zice:

  in afara de nr.16 si inca 2-3 slabi rau si voi vorbiti de promovarii slabilor. multumim campeanu esti nr.1 suporter

 5. Bravo Nelu Popica,nimeni nu ar fi avut tupeul sa faca asa ceva decat „nebunul” de Turmentatu care are ceva personal cu Huja,apropo turmentatu…care ii strategia ta?, dai in Huja in Cisnadie si candidezi de consilier la Sadu?

 6. Lady zice:

  a aparut in casele cisnadienilor «nu-i reclama si nici ziar, vrem doar sa aveti habar»
  si un singur comentariu am de facut: sper sa-l citeasca si inteleaga cat mai multi cisnadieni

  • Daniel Daniels zice:

   ar fi cazu sa nu mai lasam noi problemele sa le rezolve cica Dumnezeu, de aia nu se face nimic ca toti stam si gandim ”no lasa ca il bate Dumnezeu” numai ca Dumnezeu nu se prea grabeste , asa ca ”pe cai ca filmam”

 7. Anonim zice:

  Tinand cont ca de Huja.promite o gamada si nu face nimic,sau mai bine spus….ce a facut????????????….macar Lepsa Vasile…arata cetatenilor e de cuvant si nu spune minciuni,iar cu privire la Dan Diaconesc….la fel ce promite face….fiind o cetateana a orasului Cisnadie,avem nevoie de o schimbare ……si sa scapam de acctualu WCprimar,ca ne-a adus oras la o stare critica.

 8. Un alt turmentat din Cinadie zice:

  Propun ceva in plus pentru sigla orasului pana dupa alegeri : CISNADIE – ORAS LIBER DE HUJA SI GOLANI!

 9. Cisnadie zice:

  Ca sa zic in termeni mai literari…ne cam ducem in p.la…deci normal si de drept orice cisnadian(cu tupeu jegos) ar putea fi wcprimar in momentul de fata…avand in vedere ca huja nu e legal…ar putea oricine sa mearga sa faca pe wcprimarul, nu?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s