Dialog Turmentat, absolut genial!


 

– A cui e mah pensiunea aia „Casa Huja”, daca nu e a lui Huja?

– E a lui Dorian,  ginere-su!

– De unde a avut mah Dorian asta, 1 mil de euroi sa o construiasca?

– Pai a avut un Golf 3… si cred ca l-a vandut bine!

No comment! …..just laugh!

10 gânduri despre „Dialog Turmentat, absolut genial!

  1. din surse precise va spune traienut ca asa zisu primar de cisnadie la ora asta are un morcov destul de lung si mai ales gros in cur care nu stie cum il va scoate in curind veti aflaaaaa

  2. chiar daca zona a fost fortzat defrisata in ultimii ani de rambursarii de tva, casa-i fainutza (locul ala de joaca pt crapi poate fi interpretat ca extravagantza dar pierzandu-se printre cele 19 toalete si cei 380 voltzi poate fi considerat un simplu detaliu)
    As putea sa jur ca daca huja ar vedea anuntzu asta, ar cumpara casa si pt a nu afecta declaratzia de avere ia-r face-o cadou lui dorian care ar scuate-o (evident) la vanzare

  3. Hai sa facem cheta sa o cumparam noi . Pun io primu 50 de bani ,hai care mai sare la cheta ? Promit ca maine sa mai fac rost de 50 de bani.

    1. hai mai CT-ule ca ne intelegem noi cumva. Organizam sejururi saptamanale 19×2 locuri, plus cazare la cort pt aia mai hipioti, si in 5-6 ani am plimbat toti cisnadienii pe la munte. Transportul il asigura Huja cu Golfu desigur, ca de alta tot nu e, ce sa faca acum ca s-o uns primar.
      Io plecat n-am fost, dar nici n-am putut glumii in perioada campaniei, ca-i treaba serioasa. Rezultatul alegerii e insa o gluma, si din pacate una proasta care tine cel putzin 4 ani, si asta nu numai la Cisnadie sau Sadu, ci peste tot. Asa ca noi sa fim sanatosi ca de ras nu ne va mai arde.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s