Land of choice

Azi avem sedinta de consiliu local… kreh – hujian.


Dupa lupte grele si cu multe lovituri sub centura, adica la oo, cu voturi cumparate, cu sute de buletine de vot in plus sau in minus pe la sectiile de votare, dupa sesizari de frauda ignorate de BEJ, dupa graba nefireasca a judecatorului de la BEC CIsnadie, care se dadea de ceasul mortii, ca si Rusu dealtfel, sa trimita buletinele de vot la Sibiu, fara sa le verifice pe toate, (buletinele anulate nu au fost verificate de judecator, din „graba si oboseala”) deci, dupa toate astea si dupa multe alte minuni elrectorale, dupa ce mai mult de 5000 de cisnadieni au votat impotriva lui huja, azi avem sedinta de constituire a consiliului local.

De jocurile de culise care s-au regizat prin spatele cortinei, cu promisiuni si tentative de mita, mai mult sau mai putin reusite, nu va mai spun.

Balanta va fi inclinata intr-o parte sau alta de catre matracurcile  verzi, cu rumegus de gater in par, asta daca au stat pe aproape atunci cand huja si krech isi taiau lemnele primite gratis pe filiera Cimpoca – Florea, asa ca sa nu va asteptati la vreo victorie a celor corecti.

Daca o sa se prezinte la sedinta de consiliu fara rumegus in par, inseamna ca-l au deja prim buzunare sau prin vreun apartament promis de huja si de Krech.

De ce-l bag si pe Krech in ecuatie? Pentru ca sasu s-a prins ca nu-i mai tine vrajeala la Sibiu si ca Johannis nu-l mai sprijina la consiliul judetean sa prinda si el un ciolan cu ceva carne de ros, si s-a dat pe mana lui huja, care i-a promis ca-l face viceprimar daca aduce destule voturi in consiliul local.

Dar cum supersasu nu se poate lauda decat cu un singur vot, a incercat prin scremere si „marinimie” sa corupa pe cine e mai slab de inger.

Krech si-a cam facut de cap pri primarie in ultimii 4 ani si eu, sincer, ma intreb cum de-l mai tine Johannis, pe tradatorul sasilor de la Cisnadie, in FDGR.

Eu unul nu mai vad acum nici un motiv ca Johannis sa-i mai deschida usa sau telefonul lui Krech. A dovedit clar in ultimele luni ca e terminat politic, fara prieteni si fara aliati. Ba chiar as zice ca Johannis ar fi un mare fraier daca isi mai asociaza numele de cel al lui Krech.

Vom vedea daca azi vom avea sedinta si daca ecologistele clandestine in consiliul local vor dovedi ca nu au trait degeaba in Cisnadie si au o ramasita de coloana vertebrala.

Daca vor vota pentru Krech sau alt consilier hujian inseamna ca Cisnadia intra intr-o noua perioada de feudalism administrativ iar ecologistele vor intra in  istoria orasului in pozitia eco-capra cu gura deschisa.

Daca totusi ecologistele vor vota dupa dorinta majoritatii electoratului cisnadian, care nu mai vrea o administratie krech-hujiana, atunci vor fi  amintite ca 2 fete cu creier.

Va intrebati cum voteaza cei de la PPDD si va spun decat ca, zero teve e pornit, ceva de speriat, impotriva mogulilor USL. Asa ca, aici sunt clare lucrurile.

Nu stiu de ce, dar Cisnadianul Turmentat are asa… un feeling, ca va avea  de lucru, la greu cu tastatura, in viitoarea  perioada primitiv-feudala.

Sa fiti cu minti mai multi, ca la vot nu au fost cu minti destui.

Reclame
Standard

5 gânduri despre „Azi avem sedinta de consiliu local… kreh – hujian.

  1. Nu stiu dar asa am avut impresia CT, ca putin inainte de alegeri multi care i-ti erau ,,aliati,, au dat bir cu fugiti s-au m-ai bine spus s-au retras spunind ca ei nu fac parte din ideologia ta ,ca nu sunt de acord cu unele lucruri ce le susti, e.t.c. Acum cind vad ca nu le-a fost sansa ca sa fie se retrag ca apa la albia veche dupa potop. Din partea mea ai tot sprijinul care il pot da.

  2. Cele doua cretinoide de la PER sunt deja compromise , sunt pregatite sa se lase in slujba lui tati ca asa vad ele corectitudinea in oras , vor sa-si rezolve si ele problemele ca doar de asta le-a ales lumea pentru bunul lor plac si confort alaturi de primariosi.
    Bravos cisnadieni si va spuneam sa nu puneti botul la invarteli de genul asta.

  3. Inna zice:

    Pai sa nu uitam mon cher, ca atat supersasu are familie mare si remuneratie „mica” iar huja are o familie mult mai mare si remuneratia- dupa bunul plac- buget, contracte la dispozitie pentru a proteja societatea noastra romaneasca unde este promovata monogamia seriala, ca deh… baiatu lui tata ce mosteneste?
    Asteptam cu interes un feed-back dupa sedinta de consiliu.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s