Huja nu renunta la FC Cisnadie si nici la magariile din consiliul local !


Daca a crezut cineva ca camataru primar renunta asa de usor la FC Cisnadie, ei bine s-a inselat.

Va spuneam intr-o pstare anterioara ca in ultima sedinta de consiliu local, consilieri au vota componenta adunarii generale de la FC Cisnadie,  iar cei din opozitie, adica prico-vintilienii-lepseni,  au obtinut 6 membrii iar hujieni doar 3. Si ne minunam cu totii atunci cum huja declara in plina sedinta ca el nu mai doreste sa conduca fotbalul cisnadian si, daca opozitia doreste, poate sa o faca ea.  Alta muie hujiana.

Dupa ce au primit mandatul consiliului local sa formeze adunarea generala, membri opozitiei, adica Prica,Vecerzan, Lepsa etc. Au semnat ei convocatorul adunarii generale si s-au prezentat la portile stadionului sa organizaza prima sedinta, sa aleaga noua conducere a asociatiei, presedinte, vicepresedinte, etc asa cum prevede statutul.

Ma pregateam sa va sriu ca daca la Bucurresti a cazut un presedinte de patrie pdl-ist, la Cisnadie a venit la putere un presedinte de club tot pdl-ist.

Dar …Surpriza!!!

Usa era inchisa pe motiv ca huja a luat cheia stadionului de la Cotora si sedinta nu a mai avut loc. Nici membrii hujieni nu s-au prezentat la portile raiului hujian. Huja asta chiar are un fetish cu cheile de la intrare, sper ca in curand sa si le doreasca pe cele de la catuse.

Asta da complot si sfidare la adresa consilierilor locali!

Cum era sa cedeze huja conducerea asociatiei de fotbal cand aceasta mai are de primit inca 6 transe de la bugetul local, de peste 120 000 de euro pe 2012? Ce-i prost?

De ce face toate astea, pentru ca vrea majoritate in adunarea generala, ca sa poata numi pe cine vrea el presedinte, vicepresedinte, director executiv, pe Cotora ca organizator de competitii, contabila de la curte, etc.

Cum va face asta? Foarte simplu: o sa ignore hotararea consiluilui local si o sa organizeze o sedinta extraordinara de consiliu, joia asta, in care o sa faca presiuni la matracucile per-iste, clandestine prin consiliu local,  o sa revoce membrii alesi si o sa aleaga pe altii. Si uite asa o sa se joace 4 ani – muiani cu orasul asta care a incaput pe mana unor golani, banditi si muisti de hujieni. Pana se terezeste vreun procuror din amorteala.

Asta e doar inceputul pentru ca huja s-a prins ca opozitia are consilieri slabi care inca nu stiu cu ce se mananca politica locala si nici n-au fost prea destepti sa-si angajeze un avocat versat care sa le arate directia si sa sesizeze marlaniile puse la cale de hujieni.

Bah! vintilienilor, in alte orase din tara consilierii aliati, fie ei la putere sau in opozitie,  au cel putin un avocat destept la dreapta lor fara de care esti fiu” ploii. Bah, da unu destept nu molau si apsent.

Asa e peste tot, cei de la putere isi angajeaza un jurist sau un avocat pe banii contribuabilului, (la noi il cheama Rusu, chema-la-r moartea sa-l cheme) iar opozitia isi angajeaza unul pe banii lor, c-asa-i in tenis!

Stiu ca  voi ati venit in consiliu dornici de lupta, dar cu mainile goale nu te duci nici la femei bah! Daca nu sunteti pe faza,  astia va toaca marunt si va fac cu nervii de nu mai stiti nici ce cautati in consiliu.

Apropos de bani, lui huja nu-i pasa ca o noua sedinta extraordinara costa bugetul local cu inca 450 ron/ consilier x 17consilieri egal 7750 ron platiti de contribuabil pentru un moft de al lui huja si pentru ca el sa cheltuie cum are chef inca 120 000 de euro doar anul asta.

Cu banii astia se puteau face multe pentru sport, cultura, educatie. Asta e un mic exemplu de cat ii pasa lui huja de  banii orasului.

Huja stie ca daca vine Prica si Vecerzan la conducerea clubului, fotbalul o sa revina la normal, adica vor fi promovati fotbalisti din Cisnadie, chiar daca o sa retrogradeze in liga inferioara  si vor fi finantate si alte sporturi, pentru tinerii cisnadieni de la scoli si „dintre blocuri”.

Deci, dragi cisnadieni, daca huja nu se astampara cu magariile cu golaniile si cu infractiunile, eu zic sa va pregatiti pixurile pentru listele cu semnaturi pentru demiterea primarului.

Haideti ca nu e asa de greu!  E nevoie de 4700 de semnaturi! Credeti ca le vom obtine?

Pentru consilierii care inca nu stiu : joi aveti sedinta bah!!!

 

 

Sa fiti cu minti, ca huja nu are!

 

5 gânduri despre „Huja nu renunta la FC Cisnadie si nici la magariile din consiliul local !

  1. Spuneti cum va placut cand acum ca.2 luni sau spart niste parbrize la masinile private ale politistilor in fata politiei si la primarie?

  2. ct iti multumesc ca mai lamurit care era miscarea lui palisica adica huja cu tractoristu de hanzi ca si acuma rid de noi sasii care au plecat in germania sa stii ca nu este o mare problema sa adunam semnaturile necesare pt demiterea lui primaru palisica sa ne spui cum procedam

  3. Eu zic ca avem mari sanse de a obtzine semnaturile , dar e nevoie de multa munca de convingere cu uni oameni!!! Curaj bah ca nu avetzi de ce sa va fie frica lasilor….

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s