Land of choice

Comunicat de presa la FC Cisnadie. (sau cum preseaza Prica)


Din ciclul :
„Nu te lasa fratilor !!! „
Avem echipa. dar sa vedem daca avem si valoare…
Prica joaca tare! Sensei asta chiar vrea dreptate.
Cititi si va minunati ce consilieri hotarati avem la Cisnadie! Daca o tin tot asa, o sa avem 4 ani distractivi.
Comunicat de presă
În urma schimbării componenței Consiliului Local Cisnadie și ca urmare a raportului de specialitate emis de direcția economică a primăriei Cisnădie, Consiliul Local Cisnădie a votat, în unanimitate, Hotărârea de Consiliu Local  din data de 26 iunie 2012 prin care se stabilește noua componență a Adunării Generale a Clubului Sportiv “Fotbal Club Cisnadie” reprezentată prin următorii nouă consilieri locali: Prica Vladimir Dorian, Florea Gabriel, Vecerzan Marius Ioan, Florea Gabriela Maria, Tagărță Nicolae Marius, Filip Dănuț Mihai, Curea Ionel, Iordache Aurel și Lepșa Dumitru Vasile.
În temeiul Statutului și al Actului Constitutiv și ca urmare a situației de la Clubul Sportiv,   s-a convocat în data de 06 iunie 2012, ora 18,00, Adunarea Generală a Clubului Sportiv “Fotbal Club Cisnadie”. La ora 18.00, la stadionul adimistrat de Club, s-au prezentat la ședința Adunării Generale cinci reprezentanți în AG ai Consiliului Local Cisnădie în persoana domnilor Prică Vladimir Dorian, Florea Gabriel, Vecerzan Marius Ioan, Lepșa  Dumitru Vasile și Tăgărță Nicolae Marius, sedința Adunării Generale fiind astfel, conform Statutului modificat al Clubului Sportiv “Fotbal Club Cisnadie”, art.9 alin.1, statutară, reprezentând o cotă de 54,4% din numărul total de parți ale Clubului.
Domnul Cotora Lucian, angajat al Clubului, a refuzat să se prezinte la stadionul clubului deși a fost intilnit de membrii Adunarii Generale, in persoană, in prejma stadionului. Acesta a refuzat  să deschidă stadionul, la solicitarea membrilor AG, bun material aflat prin contract de comodat in administrarea clubului, unde urma să aibă loc ședința AG statutar constituită.
Astfel, membrii Adunarii Generale au fost impiedicati in mod ilegal și abuziv sa isi desfasoare sedinta de alegeri pentru un nou Consiliu Director si au decis convocarea unei noi ședinte de alegeri pentru data de luni, 9 iulie ora 16,30,  totodata rezervându-și dreptul de a formula plângeri  penale, conform art. 213 Cod Penal, pentru abuz de incredere, in cazul in care vor mai fi impiedicati de angajatii clubului să iși desfășoare activitatea.
Propunerile  Adunarii Generale pentru Clubul Sportiv “Fotbal Club Cisnadie” sunt urmatoarele : alegerea unui nou Consiliu Director al Clubului, contractarea unei firme pentru a desfasura un audit financiar pentru ultimii trei ani de activitate și votarea unui Plan de Dezvoltare a Clubului pentru urmatorii patru ani,  care să cuprindă infiintarea unui site al echipei unde să fie prezentati jucatorii, performanțele echipei, veniturile și cheltuielie clubului, dezvoltarea performațelor echipei și implicarea Clubului in viata socială a orașului Cisnadie.
Ca urmare, prin prezentul comunicat de presă am dorit să vă prezentăm situația de fapt a Clubului Sportiv “Fotbal Club Cisnadie”,  și să vă invităm luni la ora 16,30 in fața stadionului Cisnădie pentru o conferință de presă suținută de membrii  Adunări Generale.
 
Membrii Adunarii Generale:                                                08 iulie 2012
 
Prică Vladimir Dorian –  Consilier local
0744.551.013
 
 Florea Gabriel – Consilier local
 
 Vecerzan Marius Ioan – Consilier local
 
 Lepșa Dumitru Vasile – Consilier local
 
 Tăgărță Nicolae Marius – Consilier local
Sa fiti cu minti  ca lui huja ii este frica de „golurile” de la FC Cisnadie!
Reclame
Standard

8 gânduri despre „Comunicat de presa la FC Cisnadie. (sau cum preseaza Prica)

 1. ! zice:

  Din ciclul ” CE-AM FOST SI CE-AM AJUNS” , COTORA face parte din gasca asta de sobolani de care n-are voie sa se atinga nimeni si care trateaza totul in jur cu multa ignoranta si nesimtire…Suntem tratati toti ca niste sclavi pe plantatie!!!Pana cand?! Pana se va auzi primul zdranganit de catuse in zona!!!!!!!!!!!!!

 2. apropo de tov Cotora a uitat dinsul cum a fost promovat in divizia A
  sigur a uitat
  dupa ciolan mereu si ascultind ordinele se pare ca POMANA NU SE MAI INTOARCE
  degeaba era el bun daca nu era un pic pistonat si ajutat
  Istoria vrea ca si el sa ajuta pe altii la rindul lui
  dar se pare ca a uitat
  Sanatate DL HIZO
  care a crescut caractere
  pacat ca nu a ramas nimic in tirtita unora
  ideea asta este
  CITESTE SI DA MAI DEPARTE

 3. BAI UL E CA NU NE MERG COPII LA SIBIU SA FACA SPORT
  SI DACA MAI AU SI PERFORMANTE ;….APRTIN CLUBURILOR CARE I FORMEAZA
  DAR SINCER SUNT DEZAMAGIT DE HUJA …DEUNAZI AM AUZIT O esplicatie CUM CA NESTIIND folbal CA SI jiji ACEST INS SI A FACUT ECHIPA DIN FRUSTRARE CA NU ARE TALENTE
  DECI E SIMPLU
  MERGETI VOI LA SB CA EU CU BANI DIN BUGET MA RACORESC SAU DEFULEZ
  E PENIBIL
  CACI CUM AU FOST UNII SPORTIVI DE VALOARE , cotora , ETC MAI POT FI DAR EI SE NASC SI TREBUIE DOAR INDRUMATI , AJUTATI , EDUCATI
  ATIT
  DECIT SA FACI VALORI MAI BINE TE FACI DOAR CA TI PASA DE SANATATEA GENERATIEI TINERE
  VAI DE NOI CU ASA PRIMARI ,alesi;
  ISTORIA NU SE SCRIE CU CARACTERE MOJICE

  PS ADI POP FACEA TREABA CHIAR DACA NU ERA EL POMPIERUL MINUNE, dupa inalmtime bineinteles….
  PE CURTIND SAU RAMAS BUN

 4. ana maria zice:

  in sfirsit sper ca la acest huja sa nu-i mai mearga sa-si bata joc de nimeni dl prica este un om corect si cinstit sper sa faca un pic de lumina in contabilitatea lui nea huja sa vedem si noi ce a lucrat cu banii nostri in ultimii 3 ani saracu bogat dl director cotora de cind administreaza stadionul sa pricopsit cu o mica mare avere si un salariuuuuuu pina si soferu se lauda cu un salariu de 2500 sa vedem acum ce o sa faca dl prica sa nu renuntati la ce ati propus ca jegu este insetat nu mai poate suge sa suga altceva ce meritaaaaaaaa

 5. .......... zice:

  huja boschetarul s-a ocupat toata viata de golanii.confunda administratia cu pokerul. chiar nu stiu ce face DNA-ul. este imposibil sa nu-si gaseasca nasul .

 6. dex-terr zice:

  …asta este …PRICA,…ala, corectul si cinstitul ??? asta era „contra-candidatul ” lui Huja ??? hahahahah-hahahaha,
  asta a pus-o pe fiesa sa scrie pe blog ca tacsu este un om integru si onest ? asta a fost seful de la Remorci , care a inchis sectia trimitind in somaj zeci de cisnadieni ? asta a fost seful sectiei de la THYSSENKRUPP BILSTEIN COMPA SA, care a bagat-o in faliment lasind pe drumuri peste suta de sibieni ? sa-ti ajute Dumnezeu ,..bah prica sa termini si echipa de fotbal cisnadie.
  Pe linga Ghita Huja,…Prica Dorian este …o musca, o nevertebrata si Bah ….Prica, decit cu tine PRIMAR, mai bine cu Huja…

  • DEX-TERR 2 zice:

   Mah dex-terr,scrii numai minciuni.Prica nu a lucrat niciodata la THYSSENKRUPP BILSTEIN COMPA SA,cum spui tu.Curios,de unde stii sa scrii asa corect numele firmei,dar nu stii ca Prica nu a lucrat acolo?Are si huja slujbasi culti,poate sasi?Se vede de departe ca esti un alt pitic in slujba lui huja,pus sa improaste cu noroi pe toti adversarii lui.Dar cred ca iti stiu si numele adevarat dupa stilul in care scrii si ai mai scris prin niste drepturi la replica pe acest blog.Daca nu te potolesti cu minciunile iti voi da si numele adevarat in vileag.

 7. vasile zice:

  nu stiu ce sa mai cred poate imi explica cineva si mie cum sa face ca de la bugetul local cisnadie se duc mii sau chiar sute de mii de euro catre echipa de fotbal cisnadie dar nu investestii pt cisnadie de exemplu;cum poti sa dai lacul din cisnadie un bun al orasuluii cisnadie un loc de recrere pt fiecare locuitor al cisnadiei il dai la penalii stiu ei care sunt intrebare?de ce parimaria cisnadie prin prealuminatu vice ,primar huja nu au investit baniii acolo lacul e al nostru al nostru al cisnadienilor de ce?????? domnule HUJA .aici se vad marsavile huja dar bananierii care te au votat acei spargatori de seminte penalii de unde sa aiba cap .de ce nu se promoveaza tineretul cisnadie pt fc cisnadie de ce mai huja dar toate astea or sa ti se intoarca stiii bine

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s