Land of choice

Circ la Cisnadioara. Teatru la Cisnadie.


Sa nu creada cineva ca a venit circul la Cisnadioara. Circul nu vine la Cisnadioara pentru ca acolo nu mai sunt multi copii si n-ar avea cine sa vina si sa  vada clowni si elefanti.

Si nici la Cisnadie nu avem vreo piesa de teatru pentru ca nu mai avem demult o sala de teatru si nici public pentru asta. Astea sunt doua motive pentru care Cisnadia a devenit mai trista.

Imi aduc aminte de vremurile cand la Casa de Cultura puteai urmarii piese de teatru in limba romana si in limba germana, sala era arhi plina, iar cand la Lac venea circul, o data pe an, era o mica sarbatoare in oras.  Cine nu-si aduce aminte de tiribomba aia extraordinara de la Lac in care ne dadeam, de 10 lei, pana ameteam.

Acum avem o tiribomba ordinara, odata pe luna la sedintele de consiliu, unde Rusu si huja incearca sa ameteasca audienta si bugetul. Trist este ca mai si reusesc.

Eu unul m-am comvins ca noii nostrii alesi culesi locali resimt din plin lipsa evenimentelor culturale J).  Nevoia lor de culturalizare se manifesta mai nou de doua ori pe luna, in mod ordinar si apoi… extraordinar.

Ma refer la sedintele de consiliu local alea obligatorii odata pe luna care au devenit de-a dreptul ….ordinare :))

Sa ma explic.

Saptamana trecuta am avut o sedinta de consiliu unde s-a discutat, printre altele, despre numirea unui reprezentant al comunitatii din Cisnadioara, in consiliul local Cisnadie.

Va ziceam ca Hansi si Braune il sustineau pe Tischer, ca Aldea vrea si el ceva atentie, ca Asociatia Cisnadioara il vrea pe Oprea. Numai ca, dupa ce huja s-a prins ca treaba asta cu reprezentantul e ‘’mult zgomot pentru nimic” si ca lui nu-I iese oricum nimic la afacere, a reusit sa debiteze o fraza care a lasat audienta perplex.   Ce credeti ca i-a avortat creierasul lui ala de camatar, mic si inghesuit ?

Cretinoidul a zis ca Cisnadioara nu e un sat, nu e o localitate separata si ca nu poate sa aiba un reprezentant in consiliul local.

Adica legea e optionala pentru el si ca daca trebuie citita si inteleasa, atunci legea nu exista…cam asa face el.

In concluzie, USL-istii au cazut de acord sa nu participe la sedinta de la Cisnadioara. Legea spune ca la sedinta trebuie sa participe primarul sau viceprimarul plus 2 consilieri locali sic el putin un reprezentant din fiecare famile.  Deci huja cu ai lui au blocat procedura de numire a unui consilier, propunere cu care au fost de acord in sedinta anterioara. Adica tot un fel de circ.

Adica cum bah hahalera de camatar ordinar ce esti tu bah huja? Daca nu iti iese tie sparla atunci se schimba brusc statutul unei localitati, asa ca ai tu chef ??

Nu ti se pare bah huja ca avantajul de un vot in consiliul local e cam fragil? Ai iar un arici in buzunar ?  :))

Am uitat sa va zic ca matracucile de la PER au redevenit brusc importante, pentru ca au cam votat impotriva lui huja si contractul cu avocatul Baciu nu se mai incheie (cel putin deocamdata). Asta a fost o lovitura de teatru la care huja nu se astepta. Cauza intoarcerii armelor PER – ului o explicam eu in alta postare, si anume intarzierea platilor post el-rect-orale. Dumitra s-a cam ofuscat ca huja l-a lasat cu ochi-n soare si pana la ora sedintei nu cazusera inca de acord, desi s-au intalnit inainte de sedinta.

Bah reptilienilor care ati crezut in cuvantul lui huja!! Cuvantul lui huja nu exista bah!! Uitati-va la toti cei care si-au facut din huja piatra de fundatie pentru proiecte marete: Ungureanu are dosar penal ; Dietriech e negru pe plantatie, terminat politic si moral, pe Krech nu-l mai asculta nici cacatii aia de porumbei din turnu sasilor de-i vin ganduri de duca; ala cu cariera de piatra de sub Magura a luato-n barba cu investitia lui cu tot ;  Gregorienii cu barcutele de la Lac au cladit afacerea pe cuvantul lui huja ca nu-i o problema daca baga apa-n lac fara autorizatie pentru dig si fara nici o alta autorizatie (sa vezi cand vor trebui sa dea explicatii celor de la politie si parchet)

Se aude Dumitraaaaa!!?? Degeaba-i arati cartonasul galben lui huja, ca te taxeaza cum te prinde… cu spatele la matracuci :))

Sa revenim la sedinta de la Cisnadioara.

Ei bine… sedinta a avut loc luni dupa amiaza in curtea scolii (pardon…fostei scoli) si unde a avut loc circul de care aminteam in titlul postarii. Circ ieftin de dupa amiaza, de la 7 la 9 seara, unde  s-au certat si s-au balacarit cei mai vasnici cisnadioreni.

Contrar cuvintelor lui huja, care zicea in plina sedinta de consiliu local ca Cisnadioara nu e o localitate separata si ca nu trimite nici un reprezentant la sedinta de luni, la ‘’circ’’ au participat 2 consilieri hujieni: Curea si Iordache. V-am zis oare ca huja nu are cuvant ?

Deci aia doi hujieni care nu se stie in ce calitate erau acolo, au condus ata de bine ostilitatile, incat au ales nu unul ci TREI reprezentanti!!  Circ sau ce !!??

Braune, Aldea si inca o persoana de sex opus…..9.

Daca imi zicea mie cineva ca Aldea si Braune au dat in mintea copiilor nu-I credeam …acum sunt sigur.

Astia parca-s disperati dupa functii, influente, reprezentari, de parca li s-au stricat toate celelalte jucarii :))

Nu mai inteleg nimic, ditamai patronii de uleiuri si clinici, se duc la Cisnadioara sa aleaga un reprezentant, asa cum zice legea, si se aleg intre ei la gramada.

Bah Aldea, de ce nu faci tu sedintele astea cu public, la tine la clinica, sub supraveghere specializata, cu chestionare psihologice bah ?

Vezi domnule Aldea de ce nu ai sanse sa ajungi mai sus, pentru ca sunt deja doi mai destepti decat tine, huja si Hans, care nu au venit la circ si te-au lasat pe tine sa te mascaricesti in public. :))

 

Cam asta a fost cu circul de la Michelsberg.

Azi e sedinta extraordinara de consiliu local pentru aprobarea organigramei pentru redeschiderea spitalului.

Toata lumea doreste redeschiderea spitalului, mai putin aia de la starea civila pentru ca le da iar de lucru cu certificate de nastere :))

Turmentatu’ va propune sa nu credeti chiar tot ce scrie huja in Cisnadie Azi (oricum nu a scris el, pentru un salar frumos si sigur are cine sa-i cosmetuizeze exprimarea agramata,  pe la Tribuna )

Sa nu creada cineva ca cel mai fericit pentru deschiderea spitalului e huja, asa cum afirma prin ziare si  prin turma.

Spitalul va toca banii bugetului local, bani pentru care camatarul avea alte ganduri. Cheltuiala cu spitalul nu  poate fi filtrata spre buzunarul propriu. Era mai usor sa asfalteze doua strazi ca sa ‘’evapore’’ niste asfalt.

In disperare de cauza, huja a oprit lucrarile de renovare  de la scoala 2 si 3 inaintea inceperii anului scolar.  Schelele au ramas atarnate pe ziduri, acoperisul nu se mai repara, toaletele pentru copii de la grupa pregatitoare nu se mai monteaza, ..scoala nu a contat niciodata pentru camatar.

Pentru ca nu exista scoala de camatari  :))

E mai importanta echipa de fotbal ??

E mai important un sens giratoriu intr-o intersectie cu trei axe!! Bah huja! Sensurile giratorii se fac in intersectii cu 4 axe bah!! Nu stii sa numeri ?? Cica s-au facut studii amanuntite si s-a constatat necesitatea unui sens giratoriu la scoala unu pentru fluidizare si pentru cresterea sigurantei. !!! Zi sa mori tu bah huja ca acolo erau accidente ?? Sau ai tu mania copierii si chiciului ? Dupa ce ai vazut o fantana arteziana la Sibiu, ai facut si tu una in fatza primariei, acum cand Johannis a construit 3 sensuri giratorii in centrul Sibiului …ai facut si tu studii… bah huja !

Ia nu mai fii tu maimuta pe banii nostrii !!!

Copii merg la scoala peste 3 saptamani si tu cheltui banii pe giratorii ?? De ce nu ai oprit investitia pentru luminile de craciun care ne costa 60 000 de euro bah ilunminatule?? Ai luat din terenul de joaca al copiilor de la scoala unu si faci giratorii??

 

La ce draq’ mai ai pe statul de plata 2 consiliere de primar ?  Doar pentru canapea si pentru ceai ? :))

 

Sa fiti cu minti ca eu abea astept sa inaugureze huja noua sectie de psihiatrie de la spital. :))

 

 

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Circ la Cisnadioara. Teatru la Cisnadie.

  1. CT, ce ne facem noi cu tine? Din nou, dar asta numai e o surpriza, esti informat eronat, dar pentru ca vreau ca acest blog sa fie, macar prin commenturile noaste, o sursa reala de informare am sa fac cateva precizari legate de sedinta de la Cisnadioara si de sedinta de Cl la care faci tu referire. Scopul acestei sedinte asa cuma fost ea convocata era alegerea delegatului satesc al localitatii Cisnadioara, pentru a reprezenta interesele comunitatii Cisnadioara in CL Cisnadie. OK, pana aici toate in regula, numai ca traind intr-o era guvernata de legi, acest scop la momentul actual este caduc deoarece localitatea Cisnadioara are o reprezentare juridica ca unitate administrativ teritoriala putin ambigua, si anume localitate apartinatoare a localitatii Cisnadie vegi legea administratiei lea 3 sicauta innomenclatorul satelor din Romania ca sa vezi ca am dreptate. Sedinta totusi s-a tinut luni ora 19:00 in incinta scolii din Cisnadioara, dar, nu mica mi-a fost mirarea cand am observat ca frustrarile unora si aviditatea pentru functii a fost prezenta siacolo unii incercand sa acapereze o functie reprezentativa fara sa stie ca acest delegat satesc nu are mai deloc atributii in CL, si ca presupune raspundere si pricepere. Dorel Aldea incalitate de locuitor al Cisnadioarei nu a facut altceva decat sa expuna succint, desi greu cu mintile luminate de pe acolo, ca pana la desemnarea acelui delegat satesc , mai intai trebuie clarificata situatia juridica a localitatii Cisnadioara. N-a fost nici mascarici, cumeste uneori autorul postarilor, ci doar a argumentat de ce scopul intrunirii este caduc. Braune in schimb n-a facut altceva decat sa truncheze niste informatii sia dus discutia in sfera politicului lucru care era off topic in acel moment. Asociatia Cisnadioara prin doamna Pastiu,o doamna care nici macar nu are domiciliul in Cisnadioara vroia dinadins sa convinga audienta ca ea este omul potrivit pentru acea functie printre altele asumandu-si merite in numele asociatiei, dar probabil realizarile erau doar in mintea doamnei Pastiiu. Domnul primar Gheorghe Huja si domnul viceprimar JohanKrech nu au participat pentru ca nu aveaucadrul legal care sa justifice prezenta lor acolo.
    Despre sedinta de CL dela Cisnadie am mai vorbit si nu prea mai am ce sa spun decat ca nepriceperea, reaua vointa silipsa de experienta s-a dovedit ca stau deasupra interesului generalsiaici ma refer la consilierii opozitiei (PUER< PDL PPDD) care consmit in continuare sa se opuna oricarui proiect chiar daca acesta este in interesul comunitatii si nu au nici macar bunavointa de a se informa siargumenta votul negativ pe care il dau.

    P.S. cu riscul sa nu imi postezi comentul fac unanunt vineri 31.08.2012 Spitalul Orasenesc Cisnadie se va redeschide, festivitatea va avea loc la ora 10 :30 in incinta Spitalului. Acest lucru a fosst posibil datorita staruintei, sidemersurilor inaintate inca dinainte de alegeri de primarul Huja Gheorhe impreuna cuconsilierii USL, si autoritatile judetene (pref. Siterli, pres. CJ Cindrea Ioan s.a) , multumim tuturor celor implicati si va asteptam la festivitatea de deschidere pam pam AM ZIS

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s