Un fel de… drept la replica!


Pentru ca in postarea din data de 21.11.2012 am facut niste afirmatii pamflet care au adus oarecum atingere imaginii unui  preot paroh din Cisnadie, iar ulterior printr-un comentariu anonim, pe care o sa-l redau mai jos,  s-a facut aceasta sesizare, am oferit aceasta posibilitate de „drept la replica”.  In mod normal nu se acorda drept la replica cand e vorba despre pamflet, dar dat fiind faptul ca omul care se simte afectat a intrat si a comentat pe blog spunandu-si punctul de vedere, respectiv completand cu informatii de la sursa o postare ce s-a facut pe baza de zvon, este de apreciat si de luat in considerare. Unde mai pui ca se termina frumos cu o invitatie la concert de colinde si ar fi frumos sa mergem in numar mare! Pana la urma este un act de cultura, ceea ce nu avem des la Cisnadie si probabil din ce in ce mai rar!

O sa spuneti ca prin aceea postare „raul a fost facut deja” si orice postare ulterioara nu poate sa mai indrepte imaginea deja sifonata, pe motiv ca oamenii care au citit acea postare nu o vor mai citi si pe asta!

Va asigur ca toti cei care au citit postarea cu politicianul care isi face reclama in biserica lui uca , o vor citi si pe asta. Iar acest drept la replica nu are legatura cu aceea intamplare nefericita, care chiar s-a intamplat intocmai cu pamfletul turmentat. Are legatura doar cu o acuza voalata conform careia, banii pentru pictarea bisericii de jos, au fost primiti intr-un mod preferential, practic il acuzam pe preotul paroh Laurentiu Broscatean ca in schimbul banilor primiti in mod legal de la administratia locala pentru investitii in biserica, l-ar fi ajutat pe huja in campania de la locale respectiv a facut parte din delegatia de caricaturi triste, care s-au dus la IPS Laurentiu Streza cu minciuni sfruntate avand scopul de a-l mazili pe preotul paroh Constantin Iacob.

Ei bine din comentariul anonim venit la acea postare aflam ca preotul paroh Laurentiu Broscatean nu a facut parte din aceea delegatie, si ca banii au venit pur si simplu prin depunerea unei cereri la primarie…si ca intamplarea face ca banii sa fi venit in perioade electorale.

O sa va pun mai jos comentariul anonim ca si drept la replica iar cine vrea poate sa citeasca si raspunsul dat de CT la acel comentariu.

„Pai bine domnule CT, credeam ca esti un om integru si vertical, un pamfletist bun, dar se pare ca nu mai esti atat de bine informat, cel putin nu in ceea ce ma priveste pe mine. In ceea ce priveste postarea ta ”MUSAI SI UNA EL-RECT-ORALA! E CALDA! E DE AZI SI E CU POPI SI CANDIDAI DE”BUN-SIMT”!”, trebuie sa iti spun ca sunt unele greseli de incepator. Oare esti un nou CT, sau esti tot tu cel de acum 3-4 ani?Credeam ca stii ca atunci cand primesti o informatie trebuie sa o verifici cel putin din doua surse si apoi sa o prelucrezi intr-un pamflet, pentru ca celui acuzat trebuie sa i se acorde prezumtia de nevinovatie. Si acum sa lamurim lucrurile: 1. niciodata nu am fost impreuna cu parintele Uca și dl Huja la Inalt Prea Sfintitul Laurentiu sa-l denigrez pe parintele Constantin. Acest lucru il pot confirma urmatoarele persoane: parintele Uca, domnul Huja, parintele Constantin si Inalt Prea Sfintitul Laurentiu(asta ca sa enumar doar persoanele direct implicate).
2. in decembrie 2011, am dus un dosar la primaria orasului Cisnadie pentru obtinerea unui ajutor financiar pe anul 2012. Primar la momentul respectiv era dl. Krech. Ni s-a comunicat in februrie 2012 ca Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae va primi un ajutor de 30.000 ron pt pictura bisericii, la fel ca Biserica Ortodoxa Sfanta Treime, iar Bisericii din Cisnadioara i se vor acorda 10.000 ron. Banii acestia i-am primit in 2 transe:una in martie 2012, iar alta in august 2012. Nu stiu daca ceilalti au primit si nu ma priveste. Trebuie sa mentionez faptul ca pictura bisericii tine de credinta noastra, pe cand tu ai afirmat in repetate randuri ca nu te intereseaza credinta ortodoxa, deci tine de ceva spiritual, ce tu nu vrei sa intelegi.
3.Verticalitatea mea sta in voia lui Dumnezeu Caruia tu nici nu vrei sa Ii scrii Numele corect, chiar daca este un pamflet. Banii pot fii justificati pana la ultimul leut. In ceea ce priveste ”pupincurismul”, daca esti atat de bine informat poti sa imi spui de cate ori m-am vazut cu dl primar anul acesta….sau doar o persoana care sa spuna ca am facut eu propaganda vreunui om politic/partid in Biserica sau…macar in casa mea. Marturii despre mine gasesti la oameni…nu doar la pensionari(care sunt la fel de pretiosi ca oricare), ci si la tineri, sau oameni maturi.
4. In ceea ce priveste improscarea celorlalti cu invective sau vorbe urate, e de domeniul altora, nu al meu. Nu poti sa iti bati joc de cineva si familia lui doar pentru a-ti face ”audienta”, sa nu devii un Brancu in loc de Mircea Badea.
Lasand toate acestea la o parte, te invit sa iei parte la Concertul de colinde de la Biserica noastra in data de 5 decembrie, ora 17.00, cand suntem pregatiti sa primim peste 400 de copii si sa le oferim daruri. „

Acum avem amandoua variante, respectiv informatiile necesare pentru ca fiecare sa-si faca o parere proprie bazata pe logica!

Si acum ca tot am dat drept la replica, as vrea sa mai precizez ceva referitor la ideea pe care o am eu despre preoti si despre ce ar trebui ei sa faca inainte de a cheltui bani publici pentru pictat, renovat, inaltat biserici de beton si capele mai mult sau mai putin hujiene (aia sixtina e pistol cu apa pe langa astea hujiene)

FACTS: Trei miliarde de euro: la această sumă se ridică averea Bisericii Ortodoxe Române. Cel mai mare cult din România deţine peste 70.000 de hectare de pădure şi teren arabil, zeci de hoteluri, restaurante şi ferme.

Biserica Ortodoxă Română cuprinde 6 Mitropolii, alcătuite din Arhiepiscopii şi Episcopii, cu un total de 11.146 parohii, deservite de 14.035 preoţi şi diaconi, în 15.116 lăcaşuri de cult. Pentru românii ortodocşi din străinătate, există 3 Mitropolii şi 2 Episcopii (în Europa) şi o Arhiepiscopie (pe continentul american). BOR are, de asemenea, 631 mănăstiri şi schituri, cu peste 8.059 călugăriţe şi călugări. În cadrul BOR există, de asemenea, 279 de aşezăminte sociale, 275 de muzee şi colecţii muzeale, precum şi 42 de centre de conservare şi depozitare a obiectelor cultural-religioase ale moştenirii naţionale.

Numai în Protoieria III din Capitală există 59 de parohii şi o mănăstire, majoritatea fiind construite în secolele XVI – XVII şi menţionate în lista monumentelor istorice. Toate aceste clădiri sunt, evident, plasate pe terenuri care se întind în total pe sute de hectare dacă socotim şi pădurile care aparţin Bisericii. Unele dintre ele sunt închiriate unor firme renumite, altele sunt doar exploatate în folosul Bisericii.

De asemenea, pe lângă fiecare biserică, există, de obicei, şi o casă parohială, ceea ce înseamnă că numărul clădirilor bisericii este cu mult mai mare de 27.000. Dacă estimăm valoarea medie a fiecărui imobil la numai 100.000, înseamnă că doar bunurile imobile ale Patriarhiei se ridică la minimum 1 miliard de euro…

Dar exista si preoti cu har care merita tot respectul si am sa va dau mai jos, doua exemple ca poate se prinde ceva si de preotii cisnadieni:

Este vorba despre doi preoti ortodosht’ care au inteles exact ca menirea lor nu e de a tampii(amagii) oamenii cu povesti din evul mediu care promit „bunastare” dupa moarte, ci de ai ajuta sa o duca mai bine in aceasta viata respectiv sa-i invete cum sa o duca bine fara sa astepte mereu ajutor de la altii.

„Manuel Radu, un preot din Urlaţi, Prahova, care şi-a deschis uşa casei pentru 25 de suflete. Suflete de copii săraci, trăitori într-un vechi cartier cu nume predestinat la sărăcie, Mărunţiş.

25 de micuţi vin, zilnic, la aşezământ, în două schimburi: fie înainte de ore – cei care învaţă după-amiază, de la 10 la 13 -, fie după – cei mici, care învaţă dimineaţa şi stau la centru de la 13 până la 16.

În cele trei ore pe care le petrec la aşezământ, copiii mănâncă, se joacă, îşi fac temele şi învaţă tot felul de lucruri noi.

„La început le dădeam o masă caldă, sâmbăta. Cu timpul m-am convins, însă, că necesităţile lor erau mult mai mari. Aşa că am hotărât să dăm zilnic pacheţele cu mâncare, la 50 de copii”, povesteşte Manuel.

Cu toate astea, nu avea siguranţa că micuţii merg la şcoală ori la grădiniţă. În consecinţă, a înfiinţat fundaţia „Bucuria Ajutorului”, prin care îi ajuta să nu abandoneze. „Am selectat câteva cazuri, cu situaţie foarte grea acasă. Ei sunt copiii care vin aici zilnic”, spune preotul.

„Nu sunt vinovaţi, bieţii copii, că s-au născut în sărăcie”, mai spune el. Pentru asta s-a hotărât să merge la cei cu bani, la firme, la oameni de afaceri; să le bată la uşă şi să le povestească despre viaţa „copiilor lui” de la fundaţie, să încerce să obţină pentru ei produse, poate donaţii, diverse sponsorizări.

Părintele are doar 36 de ani. E născut la Ciorani, o comună apropiată de Urlaţi, în care mai slujeşte, încă, tatăl său.

În fiecare zi, Ligia, soţia sa – „doamna preoteasă”, cum îi spun prichindeii – e alături de preot şi de copii. Cei doi sunt împreună încă din timpul facultăţii, de peste 12 ani. „Ea era studentă la ASE şi în fiecare duminică venea la biserică. Mie imi plăcea să cânt la slujbă. Acolo ne-am întâlnit, ne-am plăcut şi de atunci suntem împreună”, îşi aminteşte preotul. Au copii mari, deja.

„Curtea parohială”

După ce a făcut rost de ceva bani din donaţii şi sponsorizări, părintele a terminat de renovat casa şi a trecut la nivelul următor: curtea şi grădina.

A amenjat un parc de joacă modern, un foişor pentru piesele de teatru destinate copiilor şi chiar o livadă pe care o îngrijeşte împreună cu micuţii. „Fiecare dintre ei este tutorele unui pom fructifer de care „răspunde”. Îl udă, îl îngrijeşte. E drept că ne mai dau şi părinţii câte o mână de ajutor”, povesteşte Manuel.

Primăria, mulţumită de sine

La Primărie e lume puţină. Altfel, mulţumită de „lucrarea” părintelui, la care nu contribuie cu aproape nimic. „Din punct de vedere legislativ nu putem să ajutăm financiar fundaţia; nu sunt prevăzuţi bani la buget pentru asta. Noi facem doar serviciile care ţin de noi: mai punem un stâlp de iluminat, mai aprindem un bec, mai facem o vidanjă la WC. Şi mai punem şi noi câte-o vorbă bună pe la oamenii noştri…”, spune Lazăr Stan, viceprimarul din Urlaţi, cu o vagă urmă de mulţumire în glas.

Cititi articolul integral direct de la sursa: Gandul

Al doilea exemplu este un preot din Cluj care-i invata pe tarani cum sa deschida o afacere printr-un proiect cu finantare UE. Cam asta ar trebui invatati si finii si afinii lui huja – specialistii din primarie – care n-au auzit de asa ceva dar nici nu vor sa auda pentru ca fondurile astea se fura greu!

Preotul ortodox care a organizat un târg de locuri de muncă la Cluj-Napoca a lansat, marţi, un proiect cu finanţare europeană prin care persoane din mediul rural şi fără locuri de muncă vor urma cursuri de formare profesională, iar unele dintre ele vor fi ajutate să îşi deschidă propria afacere.

Potrivit proiectului, grupul ţintă este constituit din 300 de persoane care vor fi selectate, consiliate şi sprijinite, din care 120 vor fi integrate în programe de formare profesională, iar dintre acestea vor fi selectate cele 12 pentru deschiderea unei afaceri.

„Pentru mine, ca preot, proiectele europene în care sunt implicat reprezintă o extensie a activităţii pastorale”, a precizat Gălan.

Valoarea proiectului „Cariera în rural” este de 2,1 milioane de lei, durata de implementare fiind de 16 luni.

Preotul Dorel Gălan a organizat, în octombrie, la Cluj-Napoca, un târg de locuri de muncă, care a făcut parte, de asemenea, dintr-un proiect cu finanţare europeană.

SURSA: MEDIAFAX

Sa fiti cu Minti – asta ar trebui sa ne invete biserica, pentru ca un om cu Minte va stii sa diferentieze binele de rau fara sa-l sperii cu „frica de Dumnezeu” si povesti nasoale cu israeliti si palestinieni! Iar despre banii comunitatii vs. banii bisericii ortodoxe si modul lor de cheltuire in folosul obstei….mai avem multe de discutat!

23 de gânduri despre „Un fel de… drept la replica!

 1. Stimate domn CT,
  Ca om de presa la randul meu te anunt ca un pamflet nu este nici pe apraope ce faci tu….ceea ce notezi in aceasta fituita electronica nu sunt altceva decat niste frustrari si opinii negative la adresa unei singure formatiuni si bineinteles atacuri la persoana cu informatii mai mult sau mai putin verificate la dresa primarului. Nu pot sa nu observ ca despre candidatii ARD nimic. Sugestia mea pentru tine este mai degraba sa fondezi un blog de sustinere „pe fata” a ARD-ului, care apropo cisnadienilor v-au inchis spitalul si v-au taiat robinetul la finantari. Domnule CT asa cum scriau mai sus si alte persoane, ca om de presa stim bine ca orice informatie pe care optam sa o aducem la cunostiinta opiniei publice trebuie verificata din surse. Aici doresc sa atrag atentia ca rahatul exprimat cu privire la marirea plafonului pentru licitatii prin SEAP invocat de tine este o nulitate de informatie intrucat nu exista. Nu poti comenta ca om de presa”ca asa am auzit eu”. Pentru confirmare unor astfel de remarci exista posibilitatea de a verifica in OG sau Legi. Dar nu exista asa ceva. referitor la transparenta achizitiilor, multe primarii din Judet, trec aceste achizitii prin filtru SEAP si la valori de 1000-2000 Euro nu neaparat de peste 15.000 Euro, incearca sa intri pe e-licitatie.ro sa intelegi cum functioneaza sistemul inainte de a vorbi. Vreau sa-ti stiu de asemenea parerea si despre candidatii ARD, astia chiar sunt atat de corecti de nu comentezi nimic, sau confirmi ceea ce deja se reflecta in sondajele de opinie si anume : sunt nesemnificativi si nu au nici o sansa de izbanda. Nu uita ca in mandatul lor pensionarii au pierdut bani prin impozite si CAS, profesorii la fel, mamele au pierdut 15% din indemnizatie, plus un an de stat acasa cu cel mai important lucru posibili si multe alte nedreptati. Dar tu o tii pe a ta cu pamfletul tau de doi bani. Stiu cine este in spatele tau si iti recomand sa o dai pe fata : Scrie mare pe homepage parearea ta:votati Lepsa, capoi leapsa va da. Fiecare om are dreptul la opinie, la „misto – pamflet” dar ca sa faci ce faci tu, trebuie dovezi, ceea ce eu nu am vazut in fituica ta(sa intelegi dovezi : poze, documente, hartii, legi si multe altele)
  Referitor la 9 Decembrie un singur indemn : Votati, cu cine treaba fiecaruia dar votati(caci altfel nu aveti dreptul sa va plangeti de mila)

 2. Prin indoctrinarea facuta de comunisti candva, prin varietatea de produse la care ravnim, prin manipularile televizate, prin poftele de tot felul, prin nevoia de bani si faima, noi oamenii, ce facem ? In prezent ne situam intr-o mare dilema si greu ne mai ascultam inima si glasul constiintei, sa putem lua decizia cea mai buna.

 3. Sfatul meu este sa respectam Biserica, iar pe cei care formeaza institutia bisericii, sa-I privim indeaprope si le dejucam smecheriile daca ei le fac.
  Biserica Ortodoxa are in spate un fondator Iisus Hristos, o cultura si o traditie. Este o forma de arta autentica, printre multe altele. E locul care ne poate reaminti, ca fara bunatate putem foarte usor sa devenim animale.

 4. Preotul deobicei in meseria lui trebuie sa aiba grija ce spune si ce face ,pentru ca este un exemplu viu in fata enoriasilor care ,teoretic…. ar trebui sa il urmeze indeaproape! Dapai daca il urmezi pe prea numitul habauca nu o sa reusesti decat sa inveti sa invarti bani ( cea ce e un lucru benefic pentru propriul buget ,dar „malefic” pentru bugetul local ) si sa pupi dosuri ( adica sa mai lauzi si alti sf pe langa aia din calendar…cum ar fi sf huja ) . Orcum in zilele noastre putini mai sunt cei care chiar isi fac meseria cu daruinta si chiar incearca sa duca mai departe spusele lui ….nust care ( alea din biblie ,intelegeti voi ) . Multi spun sa nu il judeci pe popa si sa il lasi in pace ca isi plateste el pacatele dupa cat le merita ( la judecata de apoi ) ,prostia mare la noi e ca-l lasam pana la judecata de apoi . Io m-am tot gandit si mi-am zis ca pamantul ar fi mult mai frumos daca nu ar exista atatea biserici si popi ,plus de asta am avea si noi mai mult spatiu 😉 Semnat : JEAN cu „ean” la sfarsit .

 5. atata timp cat oile nu stiu decat sa behaie…EI vor fi intotdeauna PREAFERICITI….nu ai ce face C.T….mai nou se umbla pe creier :)))

 6. Popii, fac afaceri mari prin tara… tra-la-la si la la la
  Si nimenea, nimenea nu ii doboara, tra-la-la-la 🙂
  Multi nu mai au forta in mesajul lor, pentru ca mintea este preocupata de altele. Acord un mare respect acelor oameni, in care altruismul si dragostea, au ramas nealterate in fiinta lor, si acest lucru se poate observa in viata lor de zi cu zi.
  Cei care distrug sufletul, sunt cei care distrug cultura si traditia unei natiuni. Cine a inchis recent TVR Cultural ? Raspuns: Astia, care sunt acum la guvernare.

 7. in legatura cu asa zisele pamflete care distrug sufletele asa cum o faceti dumneavoastra (ca nu distrug sufletul unei persoane tintite ci se revarsa asupra copiilor,nevestelor si a bunicilor) ar trebui sa aveti mai multa grije si sa va ginditi ca pamfletul nu permite sa faceti din el
  ceva derizoriu in primul rand pentru dumneavoastra si apoi pentru noi.

  1. Imi pare rau ca v-am suparat ;Puneti la bataie chestiuni care nu ma intereseaza si dumneavostra stiti foarte bine la ce m-am referit .Mi-a placut ce ati scris cu mici ,foarte mici ,,conflictute”Si despre credinta sa
   ma clarific: – din punctul meu de vedere preotii au datoria sa tina enoriasii uniti in jurul lor; sa le insufle tarie, indiferent de ce fac sau nu fac in viata privata, Sau nu? Oricum imi face placere sa citesc asa
   zisele pamfletute .

   1. E clar ca fostul PDL conduce turma de Cisnadie acum. Hujka are ceva asa special in el, ceva minunat pentru sugacii de pe langa… Un fel de crema de camatar cu care ii unge pe toti pe la boticut. Ca sunt preoti, cosilieri, vecerzani, ard-isti nu mai conteaza, momentul maxim pentru Hujia OMUL de porc este atunci cand ei mai cer ! Si cer… Crema Hujana de ingrosare a Sorlicului desigur. Altfel cum sa mai dai ochii cu lumea. Totusi nici Ventila nu era ok ca primar… Frustrant sa nu ai pe cine alege.

 8. bună rău „replica asta la – dreptul la replică”.
  felicitări pentru postare…tare mult mi-a plăcut, iar cu exemplele ne-ai dat pe „spate”.
  Ştii ce-mi doresc cel mai mult, dragă CT, ca oamenii ” cu Mintzi” să povestească prin viul grai „apropiaţilor”, „vecinilor” înclusiv „hujiţilor” despre aceste exemple – asta-i adevărata schimbare a României, ci să nu povestească „La gamess” despre etnobotanicile, violurile, beţiile făcute de „pleava societăţii cisnădiene – „primul meu oraş/sat CURAT”

  hai că se poate! dragi „tovareşi şi preteni”

  cu stimă.,

 9. Si in Cisnadie este nevoie de astfel de asezaminte pentru copii saraci.Foarte tare as fi apreciat sa fi vazut in curtile bisericilor din Cisnadie locuri unde se pot hranii zinic copii.Tare mi-ar fi placut sa vina preotii din casa in casa( asa ca la boboteaza) si sa ne spuna ca vor sa hraneasca copii saraci si sa duca zilinic mancare la batranii nevoiasi din parohia lor.Dar…!!!!! Nu! Banii se cheltuiesc pe pereti! Pereti care nu stiu pe cine ajuta efectic.Nu spun sa nu ai un simt al esteticului cand vorbim de o cladire…….dar o biserica nu e musai sa fie stralucitoare.O biserica trebuie sa straluceasca prin caldura sufleteasca,prin implicare in viata enoriasilor prin umanitate prin intelegere prin sacrificiu! Unde mai pun ca sunt nu stiu cate biserici de nu stiu cate culte care daca ar colabora ar putea avea un centru caritabil care ar putea ajuta in foarte multe probleme cisnadienii.Biserica nu arata a biserica la noi! E ceva…nu stiu ce!

   1. Domnul Laszlo,este de apreciat proiectul Arca lui Noe.In comentariul meu ma refer foarte tare dar foarte tare la implicarea bisericii din Cisnadie in astfel de actiuni.Din toti banii stransi la boboteaza,nunti,lumanari si nu stiu ce alte actiuni profitabile mi-ar placea sa stiu ca sunt hraniti ,imbracati,scolorizati copii din Cisnadie.Nu vreau sa dau o tenta rautacioasa acum dar la copii saraci ajung colacii si presurile care nu le mai trebuie lor.Pana in acest moment nu vad nicio asezare despre care sa spun…aici se ajuta si se ajuta din banii bisericii din Cisnadie.In rest…ce primim de afara este bine venit!

   1. E de laudat intentia ta, dar mai bine s-ar gandii cisnadienii la zecile de mii de euro care se sparg din bugetul local pentru ornarea orasului de sabatori. Unii ar crede ca era momentul pentru o noua ,,fata” de sarbatori dar va asigur ca ornamentele vechi erau suficiente. Insa setea de bani a lui Huja naste chiciuri si toaca banii nostrii!

    1. N-am mai comentat de mult si nici nu vroiam sa o mai fac pentru ca dialogul cu personajul CT nu mai era dialog , limbajul devenea trivial si jignitor, iar pamfletul era atac la persoana sau mai stiu eu ce…acum cu acest drept la replica imi permit sa imi exprim si eu parerea cu privire la noile instalatii de Craciun:
     1) EU cred ca trebuiau inlocuite cele vechi erau multe defecte uzate, iar „carpitul” lor mi se parea inutil si destul de costisitor.
     2) asta cu setea de bani a primarului nu se justifica stimabile, noile decoratiuni au fost achizitionate prin licitatie publica prin SEAP deci, cu toate frustrarile tale stimabile, daca ai date despre ce inseamna o lictatie prin SEAP afirmatia ta nu se mai sustine asa ca sa lasam mai multi cisnadieni sa isi exprime liber parerea si sa folosim cenzura doar cu privire la trivialitati ce zici? In rest despre preoti si despre institutia bisericii nu vreau sa comentez prea mult decat ca cei manipulabili trebuie pastrati intr-o stare „intunecata” cu intelectul si cam atat ca imi aduc aminte de altele (razboaie in numele crucii) , mda daca ar lua mai multi prelati exemplu celor doi ar fi intr-adevar o schimbare dar la noi atata cat unii se bat sa atinga un cadavru „moaste” in limbajul ecleziastic mai avem mult pana departe!

     1. cu scuzele de rigoare
      am să-ţi „spun”:

      dacă eşti „tanar si liber(al)”…atunci nu fiiiiii pamfletar;
      dacă eşti tânăr şi liber…atunci fii revoluţionar!

      cu stimă.,

      ps -dacă tot ai adus în discuţie „seap”-ul ei bine mă întreb :-oare cât o fi costat „instalaţia” dacă au ajuns la seap? (nu vreau să „ştiu”)

      1. pai legea zice ca peste 15.ooo de EUR trebuie licitatie publica! De la anul le-a marit Ponta ratia de furat si cica numai peste 30.000 EUR e musai de SEAP! Spor la furat bugetul si nu va suparati pe noi cei care stim asta!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s