Azi putina culturalizare la Cisnadie!


Acesta este un lucru care i se poate reprosa Cisnadianului Turmentat in ultima perioada.

Desi o arde intr-una cu schimbarea mentalitatii si culturalizarea majoritarilor, a uitat sa promoveze actele de cultura, care si asa sunt putine, dar daca nici acestea nu sunt promovate, atunci n-avem cum sa avem progres in aceasta directie.

Recunosc ca m-am afundat prea mult in politichia asta locala facuta de niste incompetenti si am uitat complet de lucrurile frumoase.

De Sf. Nicolae a fost un concert de colinde superb la biserica de jos, unde niste copii cisnadieni (68 de pitici intre 3 si 11 ani care cantau de rupeau locu’) au facut spectacol, iar Cisnadianu’ Turmentat nu l-a promovat, ci se intreba retoric daca licheaua de Neagu isi va face sau nu campanie si in aceasta biserica desi stiam de acest concert, ba l-am mai si acuzat pe preotul Oaki ca ar fi invitat politruci in biserica (am aflat ca Neagu s-a autoinvitat dar nu a vorbit oamenilor la microfon cu a facut in biserica lui HabaUca) – Mea Culpa!

Incerc sa ma revansez si sa va spun ca azi la ora 11, la primarie se organizeaza o chestie draguta : e vorba despre un proiect in care au fost implicate toate scolile „comunei” nedezapezite Cisnadie, care vor prezenta exponate de sezon ( ornamente, desene,etc.) facute de copii cisnadieni sub indrumarea doamnei prezvipere Constantin – cum nu stiti cine-i prezvipera? Doamna preoteasa …sotia lu’ popa Iacob despre care nu am prea zis nimic de rau si sigur voi fi acuzat de Iacobism!

Expozitia este secondata de un concert de colinde sustinut de catre un grup de copii din fiecare institutie scolara.

Binenteles ca (in)amicul public nr. 1 al cisnadienilor cu Minti, nu o sa fie prezent ( fuge huja de cultura ca al’ cu coarne de tamaie).

Toti directorii si profesorii au colaborat extraordinar, semn ca poate s-o (i)lumina si Cisnadia mai devreme sau mai tarziu… sunt sanse mari. Va invit cu drag sa participati pentru ca sunt copii vostrii si cred ca se vor bucura!

Stiu, nu e un spectacol sustinut de Guta sau Andreea Balan cum le-ar place hujienilor, dar va fi ceva care sa ii faca pe cisnadieni sa  gandeasca la faptul ca exista si alte lucruri pe lume in afara de sa mananci, sa bei si sa ai bani muuuuuuulti!zic!

Sa fiti cu minti!

UPDATE: Poze de la eveniment:

4 5 6 7 8 1 2 3

 

3 gânduri despre „Azi putina culturalizare la Cisnadie!

  1. Vad ca se face mult tam-tam pe baza la site-ul primariei si asa si trebuie. Stiu ca multi DINTRE CEI 17 CONSILIERI urmaresc acest site si de accea propun ca sa i-au in administrare site-ul http://www.Cisnadie.ro, bine intales si daca domnul Rusu doreste acest lucru pentru ca daca nu stiati in anul 2007 in timpul unei discutii pe marginea subiectului http://WWW.CisnadieWordpress.com care pe atunci se infratea ca linck-uri cu http://WWW.Pompierii-Cisandie.Xhost.ro cand i-am propus acest lucru fostului primar (care a fost deacord), domul mai sus mentionat s-a impotrivit.

  2. Vezi? Era benefic sa fi fost functional site-ul primariei si sa se afiseze acolo aceste evenimente.Chiar su dupa niste poze care sa le ramana.Asa stim toti ca nu exista acel site si nu-l acceseaza nimeni.Asa evenimente ar trebui promovate de primarie cu mai mult tam tam.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s