2012 CT blog review!


Raport anual al blogului cisnadie.wordpress.com oferit de WordPress.com.

O comparatie:

Aproxiamtiv 55,000 de turisti viziteaza statul Liechtenstein anual. Acest blog a fost vizitat in 2012 de exact 330,000 de ori. Daca ar fi fost Liechtenstein, ar fi trebuit 6 ani pentru ca toti acei oameni sa-l vada! Blogul tau a avut mai multi vizitatori decat a avut un stat mic european!

Click aici pentru a vedea raportul complet.

4 gânduri despre „2012 CT blog review!

 1. Statistica WordPress este interesantă, deși stăpânii acestui sistem au tot interesul să-și facă publicitate 🙂
  Iar comparația făcută are un target de piață mult mai mare decât teritoriul României (ce să mai vorbesc despre Cisnădie)…

  Pe mine m-ar interesa mai degrabă cu câte procente a crescut sentimentul de responsabilitate, sau coeziunea ca și colectivitate aici, în localitate.

  De asemenea, ar fi util de știut câte bloguri au apărut, sau și-au schimbat modul de abordare, luând acest site ca referință.

  În fond, deși Liechtensteina avut de 6 ori mai puțini vizitatori, acești vizitatori îi permit să prospere, pentru un motiv foarte simplu: sunt o entitate omogenă ca și interese, și comportament.
  Acest blog nu poate echivala în nici un fel cu turismul din Liechtenstein; în primul rând pentru că nu asta și-a propus, iar în al doilea rând pentru că, deocamdată, cel mai important lucru care dă forță unui grup de oameni, adică solidaritatea și conștiința unor interese comune, se află undeva pe planul doi. Pe primul plan stă împărțirea oamenilor din punct de vedere moral și intelectual, din dorința de a crea polemici – se speră – constructive.

  Este posibil să greșesc, dar cel mai bun rol jucat până acum pare să fi fost cel de Bau-Bau – nu-i rău nici așa, dar se poate mai mult, vezi cazuri sociale în care demersurile de aici au avut un ecou în colectivitate.

  Felicitările mele pentru audiență.

 2. Trafic.Felicitari! Dar te rog pune un premiu pentru cel mai mare comentator,Daniel Daniels.Nu stiu ce a comentat,de bine sau de rau.E cu tine sau e cu „aia” dar tot merita un premiu:)

  1. Poate că io sunt mai greu de cap sper că ceilalti vor intelege „sarada”… dar nu inteleg la ce te referi …vrei sa fi mai explicit.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s