Invitatie la act artistic si caritate!


Evident la Sibiu pentru ca la noi la Cisnadie inca stam rau la acest capitol.

Noi la Cisnadie suntem inca  la stadiu in care cultura, actele artistice, caritatea sunt nisa si practicate la nivel mic de catre biserica evaghelica, respectiv mai nou dar mai timid si de biserica ortodoxa.

La nivel de administratie, astia n-au reusit sa treaca de eterna obsesie de a tot modifica acea strada principala a satului pe care trece tot prostu’…scuze tot cisnadianu’ si care e musai sa se tot modifice ca altfel administratia nu stie sa-si faca simtita prezenta. Saracii nostri conducaciosi atata stiu …atata fac!

Dar poate acum cu alocarea exorbitantei sume de 1.000 lei pentru renovarea Casei de Cultura, poate acum vor curge spectacolele si manifestarile cultural-artistice care sa ridice putin mentalitatea cisnadianului majoritar!

Pentru ceilalti cisnadieni care inteleg ironia de mai sus si care si-au luat deja gandul de la faptul ca se va schimba ceva in bine la Cisnadie in urmatorii 4 ani, pentru aceia fac astazi postare, respectiv o invitatie la concertul caritabil

afis-turneu-2013

 

Pentru cei care nu-l stiu pe Ricardo Caria, trebuie sa le spun ca este unul dintre concurentii de la „Vocea Romaniei” .

Este un portughez stabilit in Romania care nu a castigat concursul acela de la ProTV dar a pornit intr-un turneu national caritabil. Omul merge prin orasele Romaniei vinde bilete la concert dupa care doneaza banii stransi pe bilete, acolo unde este nevoie de bani.

Da, stiu este oarecum de neconceput pentru quasi-artistii romani care-si plimba fizicul (mai putin vocea) prin emisiunile tembelizate si tembelizatoare in acelasi timp! Dar uite ca mentalitatea unui artist portughez stabilit in Romania permite astfel de lucruri si sper eu ca prin puterea exemplului sa se ia si la ai nostrii!

Spectacolul este Duminica 17.03.2013 la sala Thalia din Sibiu. Pretul biletului este de 20 de lei pentru elevi si studenti respectiv 25 de lei pentru ceilalti. Avand in vedere ca banii stransi vor fi donati Asociatiei Nevazatorilor din Romania, mai exact filialei locale Sibiu, eu zic ca merita sa fim acolo in numar cat mai mare!

Aveti mai jos un clip youtube cu spectacolul de la Timisoara. Sunetul clipului nu-i grozav, dar live in sala Thalia se va auzi perfect!

Acum imi dau seama ca nu l-am apreciat la adevarata sa valoare in concursul „Vocea Romaniei” si m-am agatat de cei doi sibieni Vlad si Maria de care n-am mai auzit nimic. Sper sa invete ceva din exemplul pe care ni-l da tuturor, acest Ricardo Caria!

Sa fiti cu minti si sa veniti la concert!

 

3 gânduri despre „Invitatie la act artistic si caritate!

  1. Propun sa mentionezi evenimentele culturale de la sala
    Thalia, cu orice ocazie, pana cand se apuca sa renoveze pe bune si artistic, CASA DE CULTURA din Cisnadie 🙂 .
    Eu cred ca o sa vina si acele vremuri, cu cetateni bogati
    sufleteste si insetati de cultra 🙂 .

  2. Salutam astfel de actiuni salutam sustinerea.Intradevar la Cisnadie parca este indicator de interzis pentru asemenea actiuni! In acest moment nici nu ai unde.Si la investitii de 1000 lei in Casa de Cultura nici nu vom avea unde !

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s