Tampenii, smenuri si incompetenta in administratia publica Cisnadie!


Stiu ca v-ati saturat de acest tip de postari….si eu !
Dar ca sa nu am constiinta incarcata, ca eu am stiut si nu am facut public, consider ca-i obligatia mea ca ceea ce stiu sa afle toti cisnadienii care citesc acest blog, respectiv ne-cisnadienii din anumite institutii care ar putea verifica aceste lucruri pamfletate de mine! Si bineteles ca sa pot spune ulterior…”v-am spus eu!”
Daca rezistati pana la sfarsitul postarii, va promit ca inchei intr-o nota optimista si chiar am sa laud o chestie care se intampla la Cisnadie!
Incep cu minunabila investitie din centrul Cisnadiei, acest kitch suprem, care a depasit suma de 350.000 de EUR cat a fost prognozat in buget iar celalata investitie de la sala de sport a depasit 750.000 EUR. In total peste 1 milion de EUR. Daca stam sa calculam un comision de 10-15% cat incaseaza orice „edil sanatos”, putem sa ne dam seama ca huja si-a scos deja banii din faimoasa valiza catre Cindrea si Cazan, cei care i-au permis si sustinut acel salt din PDL in USL – stiau ei de ce!
Dar noi stim ca al nost’ edil e debil, deci nu prea sanatos  si el si-a tras vreo 25% comision! Pai normal ca intretinerea la Casa Huja costa…
Parca vad ca spre sfarsitul lunii vine in consiliu cu rectificare de buget ca sa mai suplimenteze banutzu’ pentru lucraturi! Mi-e mila de voi cisnadienii cu minti care trebuie sa suportati bataia asta de joc!
Dar sa vedem ce se mai intampla la Ocolul Silvic Valea Sadului Cisnadie. Stiti din postarile trecute ca s-a incercat debarcarea lui Cimpoca care impreuna cu finii si afinii lui incompetenti, au chelit padurile Cisnadiei, Sadului, Raul Sadului si Selimbar. Nu s-a reusit prin acea reorganizare, debarcarea, pentru ca in continuare este tinut in brate de mafia asta pesedista condusa de Cindrea deci inevitabil e tinut in brate si de huja!
Ei bine, primarii din Sadu, Raul Sadului si Selimbar – au pus piciorul in prag si au pus capat acestui jaf, satui de incompetenta si de manarelile lui Cimpoca  au iesit din Ocolul Silvic printr-o Hotarare de consilu (HCL) lasandu-ne pe noi Cisnadia…sa ne spalam pe cap cu el!
La acea restructurare a Ocolului  au crezut ca scapa de Cimpoca lunadu-i banii (banii urmau sa intre in primarii si apoi primariile sa plateasca cate 8000 lei la ocol pentru salariile angajatilor: padurari, ingineri, sef de ocol, contabila) dar asta …cioban din fire, cu sustinere politica i-a tras din nou in piept!
Ei bine dupa „dezlegarea” la taieri ….Cimpoca nu le-a dat niciun ban, ba mai mult primariile au devenit datoare! Culmea! Atunci cand au fost oprite taierile(exploatarea) pe perioada reorganizarii, totul era ok iar dupa ce au inceput exploatarile, primariile au devenit datoare!
Chestia nasoala este ca acum Cisnadia a ramas singura in acest Ocol Silvic cu tot aparatul administrativ (padurari, ingineri, sefi, contabila). Amintesc mereu de contabila pentru ca asta are 4.000 RON salariul! Astia sunt platiti momentan doar de Cisnadie pentru ca ceilalti s-au retras!
Ramas fara sursa de venit, ocolul s-a pus puternic pe macelarit mistreti, duminica 5 porci. Au dreptul la vreo 28 pana  la sfarsitul sezonului! Daca o tin tot asa ii termina in 3 weekenduri! Tare mi-e teama ca acei padurari si ingineri impreuna cu seful (care daca nu e neam …e ruda cu Cimpoca), o sa-si scoata „salariile” inzecit printr-o taiere masiva fara acte, fara licitatii….cum faceau si pana acum dealtfel, dar acum cica au si motiv!
Unde mai pui ca Cisnadia nu mai are atata padure incat sa constituie singura un ocol!
Comunele care au iesit din Ocol au 6 luni la dispozitie sa faca un contract de gestiune si eu vad urmatoarele variante:

1) Fac un contract cu un ocol silvic privat ( Izvorul Florii din Avrig; sau cu cel de la Talmaciu)

2) Fac un contract cu Directia Silvica Sibiu. In cazul asta statul e cel mai bun administrator.

3)  asteapta pana la 6 luni , timp in care cimpoca si ocolul raman fara bani de salarii, cimpoca cedeaza psihic si pleaca , caz in care cele trei comune se reintorc la ocol si treaba incepe din nou dar fara Cimpoca.. Asta e varianta pe care eu cred ca o adopta acum primarii de comune.

4) Cel mai trist ar fi ca ocolul sa se desfiinteze pentru ca nu poate functiona doar cu padurile Cisnadiei, avand suprafata insufcienta.

5 ) Comunele Sadu, Raul Sadului si Selimbar isi fac un nou ocol silvic pentru ca au posibilitatea, au suprafata si au vointa necesara.

Cu alte cuvinte daca ar fi plecat cimpoca, nu se ajungea aici!

Noi stim ca-i membru si sponsor PSD de foarta multa vreme si daca a rezistat pe timpul pedelicilor, de ce n-ar rezista pe timpul mafiei useleului?! Probabil ar fi plecat daca era dupa el, dar baronii politici au insistat sa ramana!
Cimpoca a agonisit mai mult decat pot cheltui 3 generatii dupa el, dar ca sa se poata bucura in libertate de acele foloase necuvenite, trebuie sa ramana in joc si sa faca jocul celor care-l comanda! zic!
Dar sa revenim la kitchosenia din centrul Cisnadiei care va inghite banii din buget si care se intorc in comision catre huja, rusu, R2 et Co.
Eu am zis ca pe langa faptul ca-i kitchios si incearca sa copieze centru Sibiului, fara sa reuseasca, am zis ca-i si foarte misogin!
Aceasta re-re modernizare a centrului…. uraste femeile!
Cel mai bine ne poate confirma duduia aia din primarie – Trotilia Man, ajutor de helper! Eu nu stiu care-i rolul acestei dudui in primaria Cisnadie?!
In afara ca-i omu’ lui Braune din coasta lui huja si ca are un salariu din bani publici nu stiu cu ce ne ajuta pe noi cisnadienii?!
Tot ce stiu este ca femeia asta merge in zig-zag….la propriu!
Stateam deunazi in turnul meu, acolo sus, si eram foarte posomorat vazand cum se distruge orasul….acel aer cochet care il avea orasul Cisnadie pana sa vina camataru’ si sa-si bata joc de el!
Ei bine cum stateam asa cu ochii pe centru si-l vedeam pe huja cum se agita si dadea lectii muncitorilor care-si faceau treaba, si asezau piatra cubica ca la carte vine huja si urla ca-i prea aproape una de alta si nu-i mai iasa lui la socoteala, piatra cealalata, care a luat drumuri private!
Instructiunile erau de genul, lasati mah spatiu intre pietre 2-3 cm ca umplem cu nisip ca-i mai ieftin si cand se spala …aducem altul..si tot asa!
Ei bine la un moment dat, iasa muierea asta de care va ziceam, din primarie si incerca sa ajunga la huja sa-l cheme probabil la un ceai!
Initial am zis ca-i trotilata la propriu….mergea in zig-zag….apoi am inteles ca era pe tocuri iar pe tocuri poti folosi centrul doar daca mergi pe dalele de piatra slefuita…. ca daca o sa calci in laturi, pe piatra cubica dispusa la 2-3 cm….ti-ai ratat cariera!
Superba imaginea cu Trotilia – manageru’ orasului mergand in zig-zag pe lucratura hujiana!
Lucratura asta ieftina la vedere dar foarte scumpa in acte, evident i se va sparge in cap Trotiliei…la un moment dat cand huja va spune ca ea e ordonatoru’ de credite si ea a avut ideea! Sper ca declaratia asta sa o aud intr-o instanta!

Alta chestie nasoala cu constructia asta ce reiese tot vizual din poze este o ciudata inclinare spre primarie! La prima ploaie adevarata…subsolul primariei devine baie turceasca iar corches – finu’ hujian fara de bac …acest deosebit imberb platit din banii vostrii, va fi trimis la cursuri de salvamar, evident la Poiana Brasov si evident impreuna tu toti bitangiii aia lipitori de afise de la penele…si evident cu autocarul primariei!

Huja Vs. Carabulea…. si ferma de mere fosta cisnadiana!

Alta infractiune marca huja se refera la o livada de meri de vreo 80 de ha in prelungire la Strada Lunga! Acolo este un teren aflat in litigiu intre primaria Cisnadie si Carapulea!

Carapulea zice ca-i terenul lui…huja – ba nu ca-i al meu! (daca admitem ca primaria si tot ce tine de ea sunt proprietatea personala a lui huja – vezi dale colorate de la lac vs. dale colorate din curtea Casei Huja. vezi sculpturi Krechujiene de la lac disparute vs. sculpturi Krechujiene din curtea casei Huja – dar asta intr-o postare ulterioara).

E clar ca la un moment dat a fost o intelegere hujiana cu Carapulea – o retrocedare din aia marca huja prin firma lui Rusu, R2 si Lunca prin care Carapulea a pus mana pe acea ferma de mere si probabil nu le-a iesit comisionul, iar acum au ajuns in instanta!

Carapulea s-a adresat instantei in legatura cu acel teren si procesul este in desfasurare deci terenul nu-i al nimanui pana la terminarea procesului!

Huja s-a gandit el… in prostia lui Rusu,  ca poate pierde in instanta (stim bine ca huja pierde toate procesele desi are deja contracte cu 3 case de avocatura – traisaca comisionul) si s-a gandit ca pomii de pe teren ii apartin si s-a apucat sa taie merii de pe terenul aflat in litigiu!

Evident ca carapulea a sesizat politia! Politia s-a dus si i-a luat la intrebari pe muncitorii de la curtea comunala!

Oamenii de la curtea comunala au dat cu subsemnatu’ la politie si au relatat ca au taiat, la ordinul lui huja!

Huja a sunat la politie si i-a ,,rugat”… „in mortii mamii voastre lasati-mi oamenii in pace, pentru ca sunt stresati si nu mai pot muncii in liniste!” Exact ca in cazul suspendarii permisului de conducere al lui Hiciu ariciu cand din nou a intervenit huja!! Apropo ce mai e cu dosarul ala?!

Bun dar ce s-a intamplat cu lemnele rezultate din merii taiati pentru ca astia de la curtea comunala au fost constinciosi si au taiat tot, pana s-a dezmeticit carapulea!

Pai lemnele au fost duse in destinatii (ne)cunoscute de toata lumea….anume la popa HabaUca – in semn de recunostiinta ca fiind cel mai credincios caine hujian care aduce voturi stapanului, prin fraierirea enoriasilor din biserica, dar lemnele au ajuns si la fratele Pavel Hozat – soferul loial reprezentant de seama al fratiei pocaitilor multprea cinstiti!!! :))

S-a notat din nou ca huja a ordonat o ilegalitate – si uite asa are huja un nou dosar penal, care evident, nu va merge mai departe pentru simplul motiv ca…..USLamismu’-i la putere!

Microsoft sau Google  isi deschid filiala in primaria Cisnadie?!

Altfel nu inteleg de ce saptamana trecuta s-au descarcat la primarie 36  unitati de calcul formate din unitati centrale + monitoare + tastaturi+ maushi…toate noi noute si evident achizitionate de la Sobis!!!!

Tare as vrea sa vad factura, stimabile consilier local Sorici!

Eu stiu ca exista o ordonanta de urgenta a lui Boc prin care este interzis primariilor, achizitia de electronice, electrocasnice si mobilier! Nu-mi amintesc ca Minciunel Ponta sa fi abrogat acea ordonanta, deci ati comis din nou, o ilegalitate!

Si cum bine stim, ilegalitatile hujiene nu sunt complete daca nu se merge pana la nesimtire…si-au achizitionat din bani publici si niste fotolii + canapele din piele, pentru birourile primarului, viceprimarului, secreboului, etc….in general pentru birourile alea de sus unde nu mai intra cisnadienii sau daca vor sa intre trebuie sa treaca de acele usi si sisteme de siguranta sporite!

Pai sa nu-i ..utz’ in gura?! …Ba’ cum sa nu…ii iei si-i asezi pe canapelele frumoase de piele…sa stea confortabil imbecilii…si te apuci de treaba, ca doar tu, contribuabilul, ai platit acele fotolii, deci trebuie sa te bucuri de canapele si sa profiti de gurile edililor debili! zic!

Dar stiti care-i ilegalitatea si mai mare?! ….ca acele calculatoare de la Sobis, respectiv acele canapele de piele de la Olimpiu (vis-a vis de Fieru’ ) nu se regasesc pe niciun inventar.

Nu stiu cu ce factura au intrat in primarie pentru a ocoli ordonanta lui Boc (sigur de la Sobis au intrat pe ceva soft sau reparatii si de aceea astept factura de la Sorici, dar nu stiu cum fac cu canapelele?!).

Mobilierul vechi nu a iesit din primarie…s-a dosit pe undeva prin subsol si probabil, cum s-a mai intamplat si cu plasmele, cineva cand va fi nevoit sa plece, va pleca cu tot cu mobilierul nou iar cel vechi din inventar va fi pus la loc!

Si cand v-am zis ca astia fura (din comision) si la achizitia de hartie xerox, ziceati ca Turmentatu’ exagereaza!

Lauda promisa!

Trebuie musai sa laud firma care face sapaturile pentru schimbarea tevii de gaz! Chiar daca multi dintre cisnadieni sunt iritati de ingreunarea traficului prin aceste lucrari iar hujienii nici nu-si dau seama ca principalul vinovat pentru haosul din traficul cisnadian este chiar idolul lor huja.

Din cauza imbecilismului hujian care „revolutioneaza” centrul Cisnadiei de vreo 8 luni, ne chinuim pe 6 Martie si Tesatorilor!

Firma respectiv muncitorii care sapa pe 6 Martie si Tesatorilor merita tot respectul cisnadienilor!

Oamenii aia lucreaza cu adevarat repede si bine!

I-am vazut muncind in santuri, si sambata  dupa ora 19:00! Zici ca-s din alt film!

Nu stiu cine i-a contractat, probabil ca E-on Gaz si mai mult ca sigur ca nu Filip de la E-On gaz, care daca era dupa el facea lucrarea tot cu abonatul primariei – Catalinoiu!

Daca stai sa-i compari cu orice alti muncitori care lucreaza prin Cisnadie pe santierele hujiene…astia cu teava de gaz sunt extraordinari si pot fi luati ca exemplu!

Probabil sunt platiti la lucrare si nu-si permit sa piarda vremea! Probabil au fost angajati pe bune printr-o licitatie publica ! Nu stiu…. dar ce stiu este ca firmele de casa ale lui huja …pot lua exemplu!

Jos Ma fiaaa …Sus Cisnadiaaaa! :)))))))))))))

Iordache Krech Huja

Sa fiti cu minti!

15 gânduri despre „Tampenii, smenuri si incompetenta in administratia publica Cisnadie!

 1. Genial…

  Sper Sa aiba pentru Multi cetateni rezonanta si impactul dorite…
  Ma bucur ca mai exista oameni care Au inteles ca viata Este despre a fii si nu despre a avea
  Respekt pentu exprimare impecabila

 2. Părerea unui consilier local despre cel “mai slab” consiliu local
  Pentru că fac parte din acest consiliu “slab” vreau să precizez de ce nu sunt de acord cu unele afirmaţii ale domnul Gigi Şorici, în ceea ce priveşte părerea exprimată de dândul în legătură cu “slăbiciunea” actualului consiliu local.
  Actualii consilieri, sau o parte dintre ei, iau atitudine în şedinţele de consiliu local, faţă de proiectele de hotărăre iniţiate de primar care nu sunt în conformitate cu legile în vigoare (cine nu crede să citească procesele verbale de pe site-ul Agenda Cisnădianului )
  – Unii consilieri au sesizat Prefecturii nerespectarea legislaţiei în nenumărate situaţii. Prefectura a revocat aceste hotărâri de consiliu ilegale;
  – Unii consilieri au sesizat hotărâri abuzive cum ar fi Hotarârea privind tăierea a 100 mc de lemn de brad pentru acoperişul Grădiniţei 6 din Cisnădie, acoperiş care era deja făcut la data iniţierii proiectului de hotărâre de consiliu. Mă întreb când şi cine a comis ilegalitatea: Cei care au tăiat fără HCL sau cei care au iniţiat proiectul pentru reapararea unui acoperiş deja reparat?
  -Acest consiliu s-a semnalat problema atribuirii directe a lucrărilor din oraş celor două firme “abonate”. Oare sunt singurele firme cu acest obiect de activitate. Ceea ce am observat este faptul că lucrările efectuate de aceste firme se fac împreună cu angajaţii serviciilor Primăriei Cisnadie.
  – Interesat este că unii au uitat că de zece ani majoritatea Consiliului Local din Cisnădie este formată în mare parte din aceleaşi persoane.
  Chiar dacă comportamentul abuziv al unor persoane în consiliul local continuă, intimidarea consilierilor prin sesizări la ANI, la Prefectură şi la alte instiutţii sau direct prin printr-un limbaj şi o atitudine agresivă, unii consilieri au luat atitudine şi vor fi consecvenţi în a nu se lăsa intimidaţi. Poate va fi un exemplu şi pentru alţi nemulţumiţi de lipsa de respect, cel puţin.
  Îi mulţumesc domnului consilier Şorici pentru atitudinea de azi, 21.11.2013, din şedinţa CL, în ceea ce priveşte solicitarea adresată primarului de a pune la dispoziţia CL a tuturor terenurilor concesioante şi situaţia în care se află acestea.
  Deoarece site-ul Primăriei Cisnădie nu este actualizat, chiar dacă am solicitat în numeroase rânduri acest lucru, vă propunem să vizitaţi pentru informaţii site-ul Agenda Cisnădianului (http://www.agenda-cisnadianului.ro/sedinte-consiliul-local/) unde veţi găsi procesele verbale ale şedinţellor de consiliu local.
  Rogos Lucian, consilier local

 3. Sorici = un lingau. Calculatoarele sigur nu au fost luate de la SOBIS, doar SOFT-ul 🙂 be bani mai multi… Astia nu se incurca la 36 de calculatoare… ci doar la SOFT-uri de zeci de mii de euro…mai precis 14.999 EUR, sa nu treaca pragul de 15 mii 🙂 Desi nu sunt din Cisnadie…pot sa va zic ca acolo „pute” rau de tot! domneste un clan…o clica cum s-ar spune… clanul Who-Ja. Ma tot intreb de unde a avut Rus bani pentru un Hyunday ganze neu? Chiar nu se sesizeaza nimeni… salariul unui secretar nu cred ca depastete 2800-3000 ron NET… ma rog.

  1. Stimate Ernest,

   Se pare ca ma cunosti foarte bine daca-ti permiti sa faci asemenea afirmatii.
   Akm ca ai facut aceste afirmatii ar trebui sa te informez ca:
   – SOBIS nu vinde soft-uri in Primaria Cisnadie
   – Cisnadia (primarie+subordonate),lucreaza cu soft-urile de la INDUSTRIAL SOFTWARE.
   – pragul de atribuire directa a fost schimbat de la 15.000 EURO la 30.000 Euro(deci ai mai invatat ceva)
   – nu esti din Cisnadie si totusi esti……FRUSTRAT
   Si acum te intreb – Ce este mai bine? Frustrat si absent sau….lingau?
   In mod normal ar fi trebuit sa nu te bag in seama deoarece pe langa faptul ca faci parte dintre cei care-si dau cu parerea, esti si invizibil(a se citi inodor,insipid,incolor)
   Daca pe CT il respect pt ca a nascut (cu „vrere” sau fara „vrere”) un spirit civic in Cisnadie, pe tine ……….fara rost.

   Fara niciun fel de parere,
   Gheorghe Silvian SORICI

  2. Sorici = TOT UN LINGE BLIDE RAMAI, care in 2009 te laudai prin cercuri restranse ca rezolvi tu sa aprobe nu stiu ce proiect cu fonduri europene al Primariei cu pedeleii tai pe la B… si nu s-a rezolvat.. ca era neeligibil de la bun inceput! Si culmea… toata lumea stia asta inainte dar tot s-au aruncat bani pe studii si consultanta.
   Asa este..pragul a crescut la 30.000 eur.. am ramas in urma cu 5 luni…my mistake.

 4. Ba fraiere…documenteazate inainte sa postezi
  , DEZINFORMARE TOTALA
  valoarea investitiilor nu este de 1 milion de euro, doar sadu a dat HCL si ocolul nu are datorie la nimeni,daca nu se restrictiona traficul nu se puteau face lucrarile, cel putin o data la 10 ani pot fi schimbate unitatiile de calcul
  esti un frustrat care doar dezinformeaza(daca nu esti din Cisnadie de ce te bagi?)

 5. Stimabile CT,
  Din pacate factura pt cele n” terminale nu pot sa o prezint deoarece NU AU FOST LUATE DE LA SOBIS.
  Calculatoarele SIGUR apar pe un inventar, deoarece achizitia lor a fost facuta pe SEAP.In ceea ce priveste Ordonanta lui BOC, de limitare a achizitiei tehnicii de calcul, pot sa-ti spun ca mai trebuie si citita de catre cei interesati => nu limiteaza tot, dar…….pentru consultanta gratuita ma poti suna la ….0743571113.
  PS: Acest comentariu este un pamflet DOAR pt cei care vor sa-l interpreteze altfel, pentru ceilalti poate fi un subiect de discutie.
  Al tau PREAIUBIT CONSILIER SORICI sau …….”bah Gigi”(ne tragem de balamale)

  1. Stimabile CT,
   Am sa las „caterinca” acasa si am sa incerc sa vorbesc serios:
   – pentru a putea sa fi luat in serios de catre mine(vorbesc doar in numele meu) ar trebui sa te documentezi mai bine, sa citesti legislatie si sa faci distinctie intre CONSILIUL LOCAL si APARATUL DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI.
   – daca ai de sesizat ceva si de DOVEDIT acel ceva, exista alte organisme unde te poti adresa si care pot sa-ti satisfaca NEPOTOLITA pofta de „Sange”.
   – am facut comentarii strict la acuzele pe care le-ai adus vis-à-vis de firma la care lucrez si care sunt NEADEVARATE si nici nu le poti dovedi vreodata.
   – daca doresti o documentare despre inventar pot sa-ti spun ca un bun de tipul OBIECT DE INVENTAR sau MIJLOC FIX intra intr-o gestiune de regula printr-o achizitie, o nota de intrare receptie care se fac si in baza unei facturi. Am sa verific si vei primi un raspuns de la mine, care sigur va demonta PORNIREA TA.
   – cand vorbesti de „preturi astronomice” ar fi bine sa aduci contraoferte si atunci ai putea avea ceva de spus.
   – cat priveste asa zisul comision, esti intr-o totala EROARE-firma la care lucrez are contracte valabile la peste 1200 administratii publice, pe partea de soft.Nu cred ca VOI FI NEVOIT VREODATA sa dau comision pentru ceea ce fac bine.
   Daca pastrezi discutia in limitele bunului simt si nu treci in ….strada, vei putea coresponda cu mine(daca-ti doresti)

   Cu stima,
   BAH SILVIAN SORICI

      1. Apropos de macanit, mai draga Silvian, cum se face ca, in cel mai slab Consiliu Local, asa cum bine zici, au inceput sa macaie, in surdina sau la tribuna ( de pe hol ), mai multi ratzoi din cardul vostru? Sau de fapt, asta e problema? Ca-au inceput sa prinda glas cei mai slabi, cand au simtit ca tati nost’ se duce pe p..a?

   1. Apropos-nu te-am facut mincinos pentru ca nu-mi sta in character,am spus doar ca…..”sursele tale” nu sunt dintre cele mai veridice.
    Este foarte trist ca in anul 2013 avem CEL MAI SLAB CONSILIU LOCAL-imi asum in totalitate afirmatia.
    Pentru a face opozitie constructiva trebuie sa-ti cunosti drepturile(nu interesele),trebuie sa fi informat,sa poti avea o parere chiar daca majoritatea este de alta parere(asta este democratia)

    Gheorghe Silvian SORICI

  1. Stimabile,

   M-ai convins……..trecem in strada.
   Ce-ai zice de un schimb de pareri cu privire la marile realizari ale administratiei Cisnadiene din Ev mediu(a se citi 1989) pana in zilele noastre(2013)?
   Am avut primari „Statie de Betoane”, am avut primari Masoni, am avut „telectuali”-toti altfel pe primele trepte ale scarii valorilor!!!!!!
   Am obtinut ce?

   Cu stima?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s