De ce Turmentati?!


…pentru ca Illuminati… era deja luat!

Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare an, sau dupa o pauza mai lunga in care nu apar postari,  venim cu cate o postare prin care incercam sa explicam scopul acestui blog.

Stim ca sunt multi care au inteles deja scopul acestui blog pamflet, dar mereu apar cititori noi care interpreteaza eronat rolul Cisnadianului Turmentat.

E normal ca atunci cand aterizezi prima data pe acest blog si citesti cateva postari, sa  concluzionezi pripit ca e vorba de o lupta personala cu administratia locala sau pur si simplu ca e vorba de un alt blog antisistem. Nu mai luam in seama concluziile de retard juvenil, conform carora: “bah, tu ai ceva cu huja!” Acestea le luam deja ca atare si le clasam acolo unde isi au locul, anume in derizoriu!

Si totusi puse cap la cap toate aceste concluzii pripite pot contribui la realizarea unui tablou complet al motivelor care au stat la baza acestui blog.

Dar pentru a intelege mai bine acest lucru trebuie sa privim putin tabloul de ansamblu al societatii romanesti din ultimii 20 de ani respectiv la tabloul clasei politice.

Acest tablou este zugravit foarte bine in urmatorul text semnat de Viorel Sandu din care fac cateva spicuiri:

“Din ’90 încoace avem parte de o politică distructivă, haotică, concepută parcă special împotriva naţiunii şi a întregii ţări. Nu contează funcţia politicianului, de la umilul primar/consilier local/judeţean până la paralamentar, ministru şi/sau preşedinte, aceştia toţi au interese obscure. Interesele acestora nu coincid niciodată cu interesul naţional, al omului de rând.

Politicianul român are micul său stat, România sa, cu toată averea la picioarele sale, cu toate drepturile atribuite, protejat de propriile sale legi şi reguli de către acoliţii săi, propria sa armată de supuşi. După 1990, România a încăput pe mâinile unor foşti securişti şi activişti de partid, care au profitat de schimbarea de paradigmă, acaparând puterea printr-o manevră conspiraţionistă, inventând terorişti şi zeci de mii de morţi. În prima fază au reuşit să scape de orice opoziţie cristalizată, intervenind brutal în Piaţa Universităţii, prin mineri cu mâini de funcţionari şi muncitori care vorbeau la staţii de emisie-recepţie. După câştigarea „democratică” a alegerilor, gaşcă de foşti slugarnici a trecut la implementarea unui plan odios, al cărui victime suntem noi toţi, chiar şi astăzi. Printr-un jaf fără precedent, averea statului a fost transferată în conturi private, firmele căpuşă conduse de câţiva foşti tovarăşi de încredere au preluat toate contractele pe bani publici. Mai târziu, după specializarea în marea şcoală a escrocheriilor internaţionale, „băieţii” au penetrat absolut toate pepinierele din care ar fi putut ieşi valori sau elite pentru ţara şi le-au condiţionat samavolnic cu funcţii, bani, etc. Verbele României conduse de noii oligarhi au devenit: a corupe şi a supune!

Intrarea în U.E le-a încurcat puţin planurile, căci nu se asteptau ca monitorizarea banului public sa fie asa stricta. Dar a fost ca o boare răcoroasă pentru varanii politicieni, aceşti şobolani lipsiţi total de perspective şi de coloană vertebrală care au cautat noi soluţii de îmbogăţire nesimţită presând autorităţile statului să vireze banii din buget către direcţii controlate de ei. Reţeaua a crescut. Ne confruntăm astăzi cu o situaţie bizară: aprx. 3.000 de ticăloşi având o „armată” de vreo 40.000 de tâlhari ai banului public cu spatele asigurat de câteva sute de parlamentari, miniştrii, premieri in functie sau foşti premieri sprijiniti toti de baronii locali ce controlează după bunul lor plac situaţia economică din România.

Evident, această dezbinare absolută la care suntem invitaţi de presă şi televiziunile controlate le serveşte manuşă acestor căpuşe obeze, viciate, nesătule şi anacronice.

Foarte bine, s-o facă cât mai au timp! Căci în urma lor, şi chiar a noastră vine o generaţie nouă, curată şi pregătită să trăiască într-o lume a prieteniei şi a bunului simţ. (desi daca ma uit la promovabilitatea de la BAC….ma cam indoiesc de ce tocmai am scris!)

Un singur lucru au uitat sau n-au ştiut niciodată aceşti indivizi. Orice organism viu are un sistem imunitar – „Antiviruşii” – animaţi de patriotism real si nu de parada, credinţa în oameni, care nu stau cu mâinile în sân. În discreţie şi profesionalism lucrează la ruinarea acestei tumori.

Distrugerea şi supliciul la care suntem supuşi zilnic, ne obligă să fim unitari şi să sabotăm aceasta oligarhie, oricare ar fi ea. Să nu ne lăsăm îmbătaţi cu propria noastră apă din paharele de cristal, „made in China”, sub linguşeala profesionistă a acestor specimene, care încercă iar să ne inducă şi să ne înduplece, să le redăm iar funcţiile şi scaunele publice, pentru a ne jecmănii în continuare. Să nu uităm că tot ei, politicienii, ne ţin în lesa strânsă a minciunii naţionale, conform căreia suntem în criză, doar că numai la noi, în timp ce ei se lăfăie în continuare într-o nesimţită risipă de fonduri pentru orice le este permis şi nepermis, legal şi ilegal.

Să nu uităm nici o clipă că tot din cauza acestor specimene, suntem obligaţi să acceptăm preţuri europene în euro şi salarii de mizerie în lei! Să nu uităm! Nu avem dreptul la uitare, pentru tot răul pricinuit naţiunii romane, dacă altă armă nu vrem să folosim, atunci măcar amintirea… care sa ne faca sa nu mai repetam aceleasi greseli!“

Si daca transpunem toate astea la nivel local, la nivel de Cisnadie vom vedea ca situatia seamana pana la identificare cu situatia de pe plan national, dar  macar aici la acest nivel putem identifica personajele, ii putem vedea fata-n fata, le putem monitoriza actiunile si putem lua atitudine, daca suntem solidari.

De aceea atunci cand lovim cu pamfletul in WhoJa si in acolitii lui din administratia locala, (acei consilieri locali “votati democratic” de catre cisnadieni, dar cumparati pe cativa arginti de catre WhoJa), o facem pentru pentru ca ei se incadreaza perfect in tipologia specimenelor cu interese absolut private (si mai putin obscure), descrise foarte bine mai sus.

Iar noi Turmentatii, nu suntem altceva decat acei “Antivirusi” care nu stau cu mâinile în sân si in discreţie şi profesionalism lucrează la indepartarea acestor tumori!

Să fiţi cu Minţi!

Stema Cisnadiei…epic fail:

Stema Cisnadiei Wrong

 

Stema Cisnadiei…AWESOME:

Stema Cisnadiei OK

7 gânduri despre „De ce Turmentati?!

  1. Ai clarificat bine…pentru cine are ochi sa vada. Dar eu sunt de parere ca pe astia numa cu teapa sau cu streangu i mai dai jos. Ca si cancerul, prefera sa moara odata cu gazda.

    1. ce intrebare e asta? evident ca vom vota cu cel mai potrivit candidat! evident ca Turmentatii vor sustine candidatul care deocamdata este cotat cu cele mai mici sanse dar e candidatul de care Romania are in acest moment nevoie, altfel ne vom intoarce 10-15 ani in urma! e candidatul de care se tem toti politicienii si pe care il urasc toti politicienii, e candidatul in aparenta singuratic dar care are in spate toti oamenii corecti din tara asta, care stiu sa diferentieze albul de negru si carora nu le place gri-ul! evident ca vom merge cu Monica Macovei, pentru ca e singurul candidat care poate oferi exact de ce are nevoie Romania in momnentul actual. Dupa un mandat al Monicai Macovei poate va fi si timpul unor candidati…doar de imagine, cum e Iohannis!

        1. In turul 2 e mai simplu! Daca nu ajunge Monica Macovei in turul 2, ceea ce la momentul de fata e foarte posibil dat fiind faptul ca tot romanul voteaza dupa cum ii spune televizoru’ iar televizoru’ este impartit intre ponta, iohannis si udrea…atunci in turul 2 va fi din nou antivot si anume impotriva lui ponta dar niciun caz pro Iohannis sau Udrea. In concluzie, in turul 2 vom vota impotriva cuiva, asa cum am facut-o in ultimii 25 de ani, fara sa ne mai putem mira, ca de ce nu se schimba nimic in tara asta!

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s