Land of choice

Cisnadieni, sa faceti sport ca va ia mama dracu’ !


Maine-i sedinta de consiliu din aia ordinara ca vorba aia, ordinarii trebuie sa faca ordinarii, in ultima joi din luna!

Evident ca fac rectificare de buget ca sa mai taie cate ceva de la cultura, educatie, sanatate si sa bage in paranoia camatarului cu sala sportiva si echipa de handbal.

Va dau mai jos un crop din proiectul de hotarare ce se va supune maine votului consilierilor si o sa vedeti niste sume halucinante alocate sportului in detrimentul altor domenii! Pentru cine are curiozitatea, poate vedea intregul document aici

Asta cu votul este asa de amorul artei pentru ca nu mai exista consilieri care sa faca opozitie! Mai erau vreo 4 necumparati dar brusc au ramas 3, prin demisia lui Rogoz care cica e incompatibil! Se pare ca asta cu incompatibilitatea merge foarte usor la consilierii din opozitie dar se misca foarte greu spre deloc cand e vorba despre camatari ajunsi primari!

Cap de tabel rectificare bugetaraCultura versus sport

Dupa cum vedeti sportul avea oricum un buget astronomic de 5.952 mii lei si va creste la 6.187 mii lei! Camatarului i s-a parut cam mult 180 mii la casa de cultura si a luat si de-acolo 5 mii, asa ca sa fie sport, tati!

Cica trebuie sa puna parchet la sala de vreo 330 de milioane!

330 milioane pentru parchet sala de sport

Superb! Asta-i camatarul ajuns primar cu votul democratic al cisnadienilor multilateral dezvoltati in domeniul sportiv! Halal sa va fie!

Dar sa nu uit …si cum as putea sa uit?! Doar Krech se pare ca a uitat si pentru asta mertita sa fie dat in gat …asta s-a dus ca prostu’ acum 2 zile sa-i zica „La multi Ani” camatarului, cand de fapt doar astazi e ziua lui…deci „la multi ani, tati” cu executare! si vezi CA Krech nu a tinut minte bine, deci merita biciuit in piata publica! Acolo calare pe tasnitoarea aia mare!

Deci stimati pupindosisti hujieni, daca nu stiati, astazi sunteti asteptati la ziua lui huja, care nu stiu unde se va tine pentru ca si-a vandut asta, si cabanutza de pe Raul Sadului, si casutza aia mica de pe Magurii iar in apartamentul din Sibiu nu cred ca-i da voie Carmen sa faca chef cu pulimea!

Unde mai pui ca-i apartament la bloc si vorba aia il reclama vecinii daca da muizca tare! Ar fi pacat sa vina politia sa te ridice pentru ca ai dat muzica tare si apoi sa-ti descopere toate celelalte nefacute din ultimii 8 ani de administratie PULICA!

Si sa nu uitam, de-acum bine cunoscuta dedicatie de la Parazitii….catre nashu’ WhoJa! …De ziua ta…stii tu WhoJa!

Reclame
Standard

3 gânduri despre „Cisnadieni, sa faceti sport ca va ia mama dracu’ !

  1. USE your brain! zice:

    da o modalitate de atac sau de contracarare a acestui imbecil, nu exista? Ce putem face noi concret ca sa fie executat acest excrement? nu cred ca dezvaluirile de pe acest blog il afecteaza in vreun fel pe gunoi!
    CE FACEM SA EXTIRPAM CANCERUL?
    Si mai important, CE PUNEM IN LOC?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s