Land of choice

WhoJa – deschizator de drumuri al primarilor incompatibili!


Daca e marti e …WhoJa Geh!

…adica WhoJa ….du-te…lasa-ne!

Prescurtarea numeleui Gheorghe este Ghe. care se citeste ca si nemtescul „geh” si care este imperativul verbului „gehen” adica „a merge”…adica „du-te!”

Maine e marti si sunt 90% sanse ca ICCJ (Inalta Curte de Casatie si Justitie) sa-l declare pe WhoJa incompatibil !

ANI (Agentia Nationala de Integritate) l-a declarat deja incompatibil, dar prefectul care trebuie sa ia la cunostiinta acest act administrativ emis de ANI, a zis ca e bine sa existe un ordin judecatoresc!  Sunt aprx. 46 de primari in aceasta situatie. Vreo 15 din judetul Sibiu printre care si Iohannis si restul din Constanta! Prefectii sunt cei care trebuie sa-i destituie in caz de incompatibilitate dar deocamdata prefectii le-au tinut partea si s-au folosit de o lege prin care aceste acte administrative pot fi atacate in instanta. Primarii au facut acest atac in instanta!

WhoJa a contestat acest act la Alba Iulia la curtea de apel si a castigat (asa cum castiga toti la Alba)! Si Iohannis a castigat la Alba, si Carabulea a castigat la Alba…cam toti cei din judet castiga la Alba! V-am prezentat anterior si mecanismul prin care fiecare are pe cineva acolo. La WhoJa era chestia cu avocatul angajat de primaria Cisnadie pe diverse spete, care are nevasta judecator la curtea de apel Alba! In conditiile in care primaria plateste jurist pentru asta!

Dar sa analizam putin comportamentul whojian din ultimul timp si apoi putem sa ne facem o parere! Si-a vandut sau incearca sa-si vanda proprietatile..brusc! S-a apucat de renovat toate cladirile ce apartin de primarie…dintr-o data! Cauta impact la public respectiv isi achita datoriile electorale la constructori pentru a le cumpara tacerea in caz de ceva!

Saptamana asta si-a luat concediu! Hmmm!

Ma mir ca-i atata liniste in media despre acest caz…

Toti stim ca WhoJa este doar un amarat de camatar care a ajuns viceprimar si apoi primar prin tot felul de chitibusareli absolut ilegale si ca toata averea lui e facuta pe spatele banilor publici din bugetul local! E doar un mic baron local, pentru presa centrala!

Ideea este ca in cazul acesta de incompatibilitate este primul dintre toti cei 46 de primari care sunt incompatibili pe speta Apa-Canal, care va primi maine un verdict!

WhoJa este in aceasi oala cu Iohannis asta care candideaza la alegerile prezidentiale! Exista multi alti primari incompatibili in tara, dar pe alte motive!

Este de urmarit ce decide ICCJ maine la ora 11 in cazul lui WhoJa, pentru ca va creea un precedent, o speta care va fi aplicata pentru toti ceilalti 46 de primari, deci si lui Iohannis!

Mie personal mi se rupe in momentul asta de Iohannis pentru ca asa cum am tot spus aici pe blog, pe mine ma intereseaza Cisnadia!

Am zis 90% sanse pentru ca legea e clara, n-ai voie sa fii primar si in acelasi timp membru al unei regii ce apartine de stat. E ca si cum ti-ai da bani tie pentru diverse servicii!

De ce exista 10 % sanse ca ICCJ sa-i dea dreptate lui WhoJa?! Pentru ca Iohannis si pentru ca multi primari PSD in aceasta situatie! Dar nu va mai fi vorba de justitie, ci doar de o interpretare a legii in scopuri „nobile” – un compromis facut pentru  a nu tulbura apele candidatului Iohannis si nici primarilor PSD din parohia lui minifasole ala de la Constanta!

Deci maine la ora 11, daca-l vedeti pe Hans im Glueck ca-si freaca mainile cu un zambet in coltul gurii….sa stiti ca WhoJa nu mai e primar si Krech ii va tine locul vreo 3 luni pana se organizeaza alegeri!

Chestia nasoala pentru WhoJa daca va fi declarat incompatibil….este ca se vor da drumul si dosarelor care stau prin diverse sertare…si tare mi-e teama ca Cindrea se va intoarce cu spatele si nu-l va mai cunoaste….iar Cazan….lui Cazan ce sa-i ceri….el e „decat” un cazan!

Deja incepe sa-mi fie mila de acest camatar ajuns primar….uite ca mi-a si dat si o lacrima in coltul…bucilor!

Sa fiti cu minti!

ai de plm hujo

Reclame
Standard

15 gânduri despre „WhoJa – deschizator de drumuri al primarilor incompatibili!

 1. de ce trebuie platita apa ,,plouata,, de Dumneze pe case? intrebati incompatibili Huja si Johanis !… ca lor le-o lasat comunistii mostenire tevile si canalele de sub oras…muncite de parintii nostrii in ACORD GLOBAL !!!

 2. Baabardys zice:

  „Obligatia functionarilor publici de a sesiza organele de urmarire penala cu privire la savarsirea unei fapte prevazute de legea penala in legatura cu serviciul in cadrul caruia isi indeplinesc sarcinile, de indata ce acestia iau cunostinta de comiterea faptei respective, este statuata prin dispozitiile art. 267 din noul Cod penal („omisiunea sesizarii”). …”
  Daca se descopera ca functionarul public stia de fapte penale si nu a sesizat Organele de Urmarire Penala, atunci ….: ori au aderat la grup infractional, ori au dus la formarea unui grup infractional…

  • E greu de demonstrat ca functionarul public stia de faptele penale savarsite de seful lui! Si tocmai pentru ca legea il incrimeaza si pe cel care stia dar a tacut (de teama ca-si pierde slujba inainte ca legea sa-l apere) el nu va vorbi niciodata pentru ca oricum va fi incriminat. Suntem intr-un cerc vicios in care nimeni nu mai are incredere in nimeni…nici macar in justitie! Zic!

 3. Anonim zice:

  Toata lumea a scris tot felul de comentari, bune sau mai putin bune, dar nimeni nu a venit cu un raspuns la esenta articolului ” mai avem sau nu primar?’

  • zicea cineva pe FB la aceasta postare: „e un pas inainte dar nu-i chiar gata. ICCJ a dispus ieri comunicarea raportului, adica „Dispune comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului către recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate, către intimatul-reclamant Huja Ghe. şi către intimata-pârâtă Inspecţia de Integritate, cu menţiunea ca părţile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia instanţei. Dupa transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra in faza de judecata a recursului, judecatorii instantei supreme urmand să decida definitiv daca Huja Ghe. a fost sau nu in incompatibilitate. La ineputul anului, Huja Ghe. a „castigat” procesul intentat ANI (ca si Iohannis), dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia a admis contestaţia acestuia la raportul de evaluare prin care ANI constata ca se afla în incompatibilitate si a dispus anularea raportului de evaluare. Decizia a fost contestata de ANI la ICCJ si vom vedea ce va urma. Avand in vedere decizia de ieri a ICCJ, iti sustin procentul de 90% prin care Huja Geh va fi declarat incompatibil.”

 4. Anonim zice:

  Tocana de legume
  INGREDIENTE :
  Un popor mare, necopt, fara miez; Mult ciolan; Trei patru partide mari si cateva mai mici de diverse culori; O blonda de Plescoi; Un varf de boc; O legatura mare de servicii secrete cu urechi fine; O curte constitutionala moale si bine fragezita; Cateva cozi de procurori; Doua, trei sindicate stafidite;
  Condimente : Apa de ploaie; Praf in ochi; Gargara macinata; zeama de baliverne; Tupeu varsat.
  MOD DE PREPARARE :
  Se taie poporul in doua parti, una buna si una rea. Apoi fiecare bucata se taie in doua, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura.
  Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile.
  Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut.
  Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda.
  Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putina apa de ploaie.
  Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta.
  Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide.
  Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura si se lasa la dospit.
  Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete.
  Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la racoare.
  Din cand in cand se gusta si se reevalueaza. Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere. Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc.
  Pe langa el se mai presara doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presara dupa gust.
  Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata.
  Se aseaza totul peste poporul deja bine distuit si se da la copt.
  Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat.
  Se serveste rece, pe stomacul gol, in piata.
  In caz de probleme digestive sunati la 112 ” .
  POFTĂ BUNĂ !!!

 5. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  DOMNULE MIRCEA NICULESCU DIRECTOR CONSILIU DE ADMINISTRATIE APA CANA SIBIU …… ESTI …DE PUS IN RAMA……LA POLITIA SIBIU… CITITORI !!CITITI VA ROG CU AJUTORUL SFINTEI TREIMI….DE JOS …IN SUS ..PENTRU CA MAI JOS SUNT SI ALTE POSTARI SI SUNT PRIMELE SCRISE …

 6. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  UN CALCULATOR BUNICEL DE PE CARE SCRIU EU COSTA MAXIM 1400 …DE LEI NOI + 500 DE LEI LICENTA WINDOWS 8= 1900 DE LEI…CITITI DE JOS …IN SUS!!!

 7. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  RAPORT CONSILIU DE ADMINISTRATIE APA SI CANAL SIBIU SEMESTRUL 1 2014…..ACHIZITIE CALCULATOARE 40 DE CALCULATOARE CU 133.000 LEI NOI ADICA 1 MILIARD SI 33 DE MILIOANE LEI VECHI!!! ADICA CU 3325 LEI NOI AU CUMPARAT UN CALCULATOR….DAR SI CU O LICENTA CU SISTEM DE OPERARE ( CARE COSTA 500 DE LEI). ADICA CU 33.250.000 AU CUMPARAT UN CALCULATOR…NOU CU LICENTA WINDOWS 8 (CARE COSTA 500LEI CU TVA INCLUS) ATI INTELES???????? ALO ??? ATI INTELES??? ALO??? ATI INTELES ….CITITI VA ROG DIN JOSUL PAGINI DE BLOG …SPRE PARTEA DE SUS A POSTARILOR …SA INTELEGETI CEVA!!! MIE NU-MI VINE SA CRED!!! DAR ACESTEA SUNT PRETURILE…REPET NU-MI VINE SA CRED!!!!REPET NU-MI VIIIIIIINNNNNNNEEEEEEEEEE SA CRED!!!!!!!!!!!!

 8. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  JOHANNIS E O PAPUSA DE PUS IN GEAMUL CASEI NUMITA ROMANIA … SA O VADA SI SA O LAUDE TOTI VECINII ROMANIEI.

 9. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  PE SITUL APA SI CANAL SIBIU NU SUNT …PREZENTATE DECLARATIILE DE AVERE ALE ….MEMBRILOR CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE APA SI CANAL SIBIU…DECI NU POT SA VAD DACA SUNT REMUNERATI SI CU CAT ….MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE SIBIU!!! NU POT SA VAD LA JOHANNIS DACA LUA BANI SAU NU!!! DAR CREDEM CA LUA BANI …NU???? CA PE GRATIS NUMAI EU SI SFANTA TREIME MAI LUCRAM CATEODATA SI PUNCT!!!!DECI LUA BANI!!! JOHHANIS ROTUNJEA VENITUL FAMILIEI SI DE ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AU!!!! MA DOARE CAPUL OARE???NU ..BANUTII…..BATAI VINA!!!

 10. cisnadianul optimist ( care voteaza numai cu sf .treime= care nu minte si nu se contrazice niciodata) si atat zice:

  DAU UN EXEMPLU SIMPLU DE TOT ….JUDECATI SIMPLU SI ZICETI-MI SI MIE CAT E O LICENTA WINDOWS MICROSOFT OFFICE 2013 ….LA MAGAZINELE DIN SIBIU SAU DE INTERNET ….PE SITUL REGIEI APA SI CANAL AM VAZUT CA AU ACHIZITIONAT 20 DE LICENTE MICROSOFT OFFICE CU 33.000LEI ??? AM VAZUT BINE SAU GRESESC….??? ADICA 33000IMPARTIT LA 20 = 1650 BUCATA DE LICENTA DE LICENTA MICROSOFT OFFICE?????? PE SITUL MICROSOFT O LICENTA MICROSOFT OFFICE 2013 COSTA 650 LEI INCLUSIV TVA!!!!! LA ALTEX IN SIBIU LA LA PROMENADA LANGA BAUMAX AM VAZUT LICENTA WINDOWS 8 LA …PRETUL DE 500 LEI LICENTA INCLUSIV TVA …CU CD CU TOT ..NUMAI SA INSTALEZI CD-UL. !!!!! UITATIVA SINGURI PE SITUL APA SI CANAL SI JUDECATI SINGUR ….FIECARE CA POATE MA INSEL EU ….LA NUMARATOARE !!!! SUCCES….2014 APA SI CANAL SIBIU DESCARCATI SI CITITIRAPORT CONSILIU DE ADMINISTRATIE SEMESTRUL 1 2014!!!! DOAMNE ….

 11. Calin zice:

  Am alta intrebare: cine a inchis si de ce drumul spre Magura, cu o bariera maaaaaaaaaaaaaaaaare de nu poti trece nici la picior pe linga ea?? E padure privata? NU poti sa mai mergi prin ea???
  Stiu ca nu sunt la subiect…dar….

 12. minoritate zice:

  Nu stiu ce sa zic….daca pica Huja pica si Iohannis….si nu vad ca liberalii sa nu-si protejeze candidatul.Daca nu pica Iohannis nu pica nici Huja.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s