Land of choice

Cisnadienii saracii, sunt furati din toate pozitiile…


…dar ei aplauda si dau din coada, ridicand din umeri in semn de… „pai ce sa si facem?”!

Vreau astazi sa va supun atentiei un furt, oarecum oficializat, dar realizat constant si de-a dreptul enervant prin prisma faptului ca ne sfideaza inteligenta!

In mare este vorba despre societatea SC Apa-Canal Sibiu SA care pare a fi o societate privata dar de fapt este o societate pe actiuni unde actionarul majoritar ce detine 99,9 % din actiuni este Primaria Municipiului Sibiu!

Ei bine, nu trebuie sa va amintesc de cate ori s-a luat apa in orasul Cisnadie in ultimii 5 ani, dar parca in ultimii 2 ani a fost tot mai dese aceste opriri! Fie ca se spala bazine, fie ca se fac cuplari, decuplari, schimbari, interschimbari de tevi, de mufe de draci de laci….cert este ca se ia apa saptamanal!

Si daca nu se ia in tot orasul odata – e caz fericit cand se ia doar in anumite cartiere – ca poti sa dai o fuga la prieteni sau rude sa faci un dus, sa-ti faci o necesitate …daca nu e extrem de urgenta. Oricum nu cred ca e o stare de normalitate ca in Romania anului 2015 sa fiu lasat fara apa bilunar sau chiar saptamanal! Ingrijorator este ca acest aspect nu pare sa intre in normal, ba dimpotriva se inteteste!

Dar trecand peste inconvenientul ca se opreste des apa cu o frecventa anormala, apare un alt inconvenient care ne atinge la buzunare!

Faptul ca se anunta luarea apei face ca tot omul sa-si stranga apa, „ca cine stie cand vor da drumul idiotii astia la apa”! Ei bine s-a observat ca in ziua in care se da un anunt de genul „maine se va intrerupe furnizarea apei pe strazile ….” creste consumul de apa exponential! Evident ca niciodata nu foflosesti toata apa stransa si esti nevoit sa o arunci la canalizare! Ei bine in acel moment ti-ai incarcat factura cu niste bani pe care nu i-ai folosit! Apa-Canal simte din plin acea suma pentru ca nu esti singurul care face asta! Nu am timp sa intru in detalii tehnice despre contorul de apa, cel general pus de Apa canal si cel casnic pus de tine dar care niciodata nmu bate cu cel general si nici nu este luat in seama de „mafotii” de la Apa-canal!

Ei fiind in cardasie cu administratia locala – primar(camatar) + consilieri(pupincuristi) cresc anual pretul apei folosind tot felul de motivatii care nu se regasesc in realitate! Apa se opreste, in continuare, cand ti-e lumea mai draga…si nici n-am auzit pe careva sa-mi spuna ca a crescut calitatea apei si el bea de la robinet! Suntem incrmeniti in tablou si platim ca idiotii nota de plata a unor incompetenti pe de-o parte si a unor mafioti pe de alta parte!

UPDATE: Si aici doar DNA-ul ne poate salva – vezi cazul Apa-Nova din Bucuresti!

Ce sa mai spun de factura la Electrica?!

Sa fiti cu minti!

 

 

Cisnadie - Apa Canal S.A. Sibiu

 

Anunțuri
Standard

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s