A trecut si ziua Hujii, s-a tinut si sedinta de consiliu…


…a trecut si apocalipsa aia mediatizata conform careia un bolovan imens trebuia sa se ciocneasca de bolovanul nostru tocmai prin 23-25 Septembrie!

Probabil tot WhoJa a amanat si apocalipsa ca sa-si poata serba ziua!

Doar saracu’ Iordache nu a reusit sa-si amane plecarea!

…”doamne, ce mormantare frumoasa a avut, cu fanfara….”

Mai faina decat petrecerea lui WhoJa de la Simba?!

Da mah, ce chestie…Iordache era in capela singurel si la 200 de metri mai jos, WhoJa impreuna cu toata floarea cea vestita a primariosilor dar si a interlopilor cisnadieni, petreceau de mama focului! Mai mult ca sigur, aia petreceau ca a murit Iordache, ca asa e obiceiul la ei prin primarie…sau e obicei tiganesc?! Tot una e!

Nu-mi pot inchipui ca primariosii petreceau pentru faptul ca in urma cu 60 si ceva de ani se nastea un bou pe nume WhoJa! Pentru asta ar fi trebuit sa boceasca, pentru ca boului i-au suras astrele si le-a devenit sef ! Si ce napasta mai mare sa ai pe cap, decat sa fii condus de un bou?!

Si cum va ziceam, ieri s-a tinut pana la urma si sedinta aia de consiliu care trebuia tinuta in 24.09 dar pentru ca a picat fix de ziua Hujii, s-a amanat!

Acum nu stiu pe cati dintre voi va intereseaza ce discuta alesii… neamului prost, acolo?! Dar o sa incerc sa va redau cateva „subdedesupturi” ale hotararilor de consiliu, care vrem nu vrem ne afecteaza si ar trebui sa fie pentru noi si nu impotriva noastra!

Pai in primul rand vreu sa va spun ca s-a facut din nou o rectificare de buget…in traducere libera ar fi ca iarasi vrea WhoJa ceva parandaraturi, spagi, comisioane, dar nu au fost prevazute de la inceput! Vorba aia, vine Craciunul si trebuie sa pape si guritza lui ceva! Nu i-a ajuns cat i-am dat noi de ziua lui!

A gasit pana la urma si o portita spre un comision de la lucrarea aceea de la Casa de cultura, unde banii vin de la guvern si unde WhoJa nu prea avea niciun avantaj, nici macar elrectoral daca lumea ar stii adevarul cu acel proiect! Ei bine ati observat ca lucrarile s-au cam poticnit putin…la tigla! Este tocmai pentru faptul ca s-a cautat un motiv sa-si vare WhoJa nasul respectiv mana lunga de camatar… in acoperisul Casei de Cultura! Cica a facut el ceva studiu aprofundat si a descoperit ca structura de rezistenta este afectata si ca nu a fost prevazuta in costurile estimate si ca bla bla trebuie sa puna primaria ceva bani si ca tigla solzi si ca bla bla bla ….si uite-l bagat in bussines cu bani din bugetul local, care bani nu mai sunt monitorizati prin proiectul M.D.R.T! pac pac ma intelegi…ii dau unde vreau, cat vreau si cui vreau!

02 php finantare lucrari Casa de Cultura

Dar asta e doar o gainarie marca WhoJa care am si prevazut-o intr-o postare mai veche!

O chestie si mai de neam prost care la fel se putea anticipa si vine tot din frustrarea unui imbecil care nu a avut jucarii cand era mic iar acum epateaza pe bani publici, este alocarea a nu mai putin de 6.000 EURO pentru un brad de craciun – INTERIOR!

Atentie nu are nicio legatura cu lego-ul acela metalic care se va pune afara! Pe langa acel brad pentru prosti vrea un brad doar pentru el…in primarie! Nici asta nu ar fi o problema, e normal si frumos ca in orice institutie publica, chiar si la privati se practica, sa fie cate un brad impodobit pentru a crea atmosfera de Craciun pentru angajati si pentru cei care iti calca pragul!

Dar 6000 de EUR…e un pic strigator la cer! Nici Bill Gates la sediul Microsoft nu cred ca-si pune brad de 6000 EUR si daca si-ar pune n-ar avea nimeni nimic impotriva, ca sunt banii lui!

WhoJa Gheiţ asta al nostru, o face pe banii nostrii ….si culmea neamului prost….consilierii locali, mai si voteaza o astfel de propunere!

Ok, aia care sug dosu’ hujii si au o ciozvarca din parandaraturi – ii inteleg, dar ceilalti consilieri locali care se tin corecti…ce parere au?!

Din nou mi s-a confirmat ticalosia hujienilor si sper sa apara si procesul verbal de la sedinta de ieri care e fenomenal! In sensul ca reflecta perfect lichelismul, imbecilitatea si cretinsimul cronic ajuns la rang de adminitratie publica locala!

In traducere ar fi…ca pot vedea si cisnadienii cam ce fel de tampit, respectiv tampiti, dau hotarari de consiliu local care apoi trebuie respectate de ciwsnadieni ca daca nu ….vin alti bolovani gramada numiti „militia hujiana locala” ca sa impuna acele hotarari! Filme cu prosti!

Deci, in ce consta lichelismul primarului camatar si a camarilei sale si cum apare imposibilitatea ca un consilier onest sa poata vota pentru lucruri bune si impotriva tampenilor! E practic imposibil!

Rectificarea bugetara prin care se propune o tampenie – acel brad interior de 6000 de EUR vine la pachet cu o alta propunere, pozitiva de data aceasta – anume achizitionarea de banci si scaune noi pentru scoli!

Daca votezi impotriva bradului, votezi si impotriva bancilor si scaunelor pentru scoli! O gainarie ieftina dar care merge si se foloseste si in scop elrectoral la prosti!

„Eu am vrut banci si scaune noi in scoli dar sunt cativa consilieri care se opun mereu!” – gainarie ieftina dar eficienta la fraierii care nu citesc bloguri!

Dar stati sa vedeti ca spiritele, in sedinta, au inceput sa se incinga doar atunci cand a revenit acea propunere a primarului sa-i acorde o locuinta sociala unei doamne care este asistenta medicala la spitalul din Cisnadie!

Nu stiu de ce huja e asa insistent cu aceasta propunere si cat o fi luat spaga, cert este ca de aici a pornit un adevarat macel verbal intre huja si consilierul Lepsa!

Amintesc doar cateva vorbe de duh pe care si le-au adresat cei doi combatanti:

Huja: „puti, esti un tigan imputit!”

Lepsa: „put pentru ca muncesc si fac bani cinstit, dar eu ma spal si imi trece, dvs. si banii dvs. mirositi a coruptie, si nu va mai trece”

1-0 pentru Lepsa!

BIBLIA SI HUJA  –  BABA SI MITRALIERA

..desi babe cu mitraliera am mai vazut.

Duelul verbal dintre jihadistii astia doi din consiliul local s-a transformat in macel oral in momentul in care huja a facut pe smecheru’ si a incercat sa-i aplice replica finala lui Lepsa:

,, Bah Lepsa, ai uitat mah cand eram noi doi pe bune si ai venit la mine in cocina, scuze … in birou si ai vrut sa ma convingi sa-i dau locuinta aia de pe Lunga 9 spe la tipa aia cu handicap si eu am zis ca sa i-o dam la Lore… ca are un copil?  Tu ai zis ca pentru o locuinta trebuie sa vina cu tine la Paltinis?”

Lepsa: ,, Domn’ Primar, daca tot ati adus discutia despre cazul asta, atunci va aduc eu aminte ce ati spus de fapt atunci in cocina, scuze… birou. Ati spus ca daca nu sunt de acord ca Lore…sa primeasca locuinta de pe Lunga 9 spe, de ce nu ma duc eu cu ea la Paltinis si poate ma convinge.  Eu nu fac asa ceva, poate altii. Si ca sa vada lumea cine minte, va rog sa mergem la poza aia cu Boca din biroul d-voastra si sa juram cu mana pe biblie”

Huja: ,, Cine-i ala Boca?”

CT: ,, mah hujo, tu esti la per-tu  cu Boca? Il stii numai de … Arsenie?”   :))

Bineinteles ca huja a dat inapoi, trezindu-se  in stupidul situatiei  generata tocmai de el. In literatura de specialitate care studiaza comportamentul infractorilor, asta se incadreaza la capitolul ,, un mincinos fara memorie e un mincinos mai aproape de catuse”

Deci faza cu Paltinisu’ a fost ideea primarului , pentru ca el asa gandeste, nu misca un deget fara sa castige ceva.  Tocmai de aia l-a intrebat pe Lepsa tot atunci in birou: ,,Tu de ce te bagi pentru aia cu handicap? Cat iti da? Ce castigi tu din asta?” Si nu-i venea sa creada ca Lepsa nu vrea nimic. Pur si simplu asa ceva nu exista pentru el. E ca-n bancu ala cu olteanu si girafa.

Si pentru asta astept cu nerabdare procesul verbal de sedinta si sper ca s-a consemnat cuvant cu cuvant!

Dar stati sa vedeti alt grup umoristic din consiliul local Cisnadie! Acesti Pic si Poc navetisti care au sarit din PER in put… in quasipartidul lui Tariceanu numit ALDE!

Florea si cu Vladu, caci despre ei este vorba, ca doi agenti 000 si probabil din lipsa de ocupatie, s-au dus si ei in timpul lor liber sa vada acel spatiu de pe strada Cetatii pentru care se bat huja si Lepsa! Huja vrea sa-l dea cu orice PRET asistentei iar Lepsa vrea sa-l dea unei femei cu handicap si cu vreo 3 copii!

Ei bine ajung detectivii nostri la acel spatiu de pe strada Cetatii – mar al discordiei intre Lepsa si huja – si constata ca este un spatiu insalubru in care nu se poate locui! Asa sunt majoritatea spatiilor care apartin de primarie si care se pot da cazurilor sociale! Nu este prevazut nici un leu pentru renovare – dar exista prevazuti 6000 de EUR pentru un brad interior!

Se pare ca pe detectivii nostri din ALDE ii manca rau in cur si astfel se duc in biroul tatucului lor adoptiv si ii spun: „domnule tatuc adoptiv WhoJa, am vazut acel spatiu locativ, doar ca nu este locativ deloc, e in stare jalnica, pe cale de consecinta noi nu votam proiectul dvs. de atribuire catre doamna asistenta Novac” – am citat din memorie poate n-au folosit atatea cuvinte!

Ce credeti ca le-a raspuns WhoJa?! …”hai pe pariu ca votati? altfel v-ati lins pe bot de sediu de partid!” si uite asa s-a votat hotararea lui tati de atribuire a spatiului jalnic catre doamna asistenta!

Trebuie sa va spun in paranteza ca partidul asta ALDE exista la Cisnadie si nu stiu daca mai are vreun membru in afara de PIC Vladu si POC Florea! Dar ei au primit un sediu de partid ceea ce nu primeste oricine…si pentru ca au primit …ei voteaza mereu cu cine le-a dat! Nu stiu ce i-a apucat acum sa intrebe ce trebuie votat, ei in general voteaza la buton automat! Cam asta e mecanismul de votare in consiliul local si cam asta stie sa faca huja… si asta face! Daca votezi cu mine..facem bani si-ti dau si tie ceva, daca votezi impotriva…ai belit lupa!

Intrebarea este …de ce vrea musai, doamna asistenta un spatiu insalubru, in care este evident ca nu va locui?!

Raspunsul e pe cat de plictisitor de scris pe atat de simplu de inteles!

Primaria detine si cateva locuinte puse la punct si se pare ca este una care urmeaza sa se elibereze, cei care au astfel de contracte, pot face schimb intre ei fara sa mai treaca prin hotarare de consiliu! Deci daca doamna asistenta face schimb cu cei care pleaca (inainte sa plece)…se va poate muta binemersi in locuinta pusa la punct, fara aprobarea consiliului local si practic se va elibera…locuinta insalubra…pe care o va putea da Lepsa …cazurilor sociale!

Cazurile sociale nu pot da spaga pentru ca nu au de unde si stau in locuinte insalubre…pe cand smecherii dau spaga lui tati si li se atribuie locuinte luxoase renovate pe banii primariei! 1-1 pentru Huja!

Rectificartea de buget cuprinde si o suma importanta pentru renovare de locuinte! Stai jos Lepsa si nu te bucura…nu-i pentru cazuri sociale!

Se renoveaza camerele handbalistelor! Serios! Acele camere de la MIU se vor renova din nou! Au fost renovate de curand (acum 3 ani) – pentru fotbalisti!

E clar ca acum nu se mai potrivesc pentru handbalizde! Fotbalistii probabil aveau postere cu gagici dezbracate, cu Ronaldo, cu presedintii de club Rusu si R2 (imbracati sper)…si e clar ca acum trebuie schimbate posterele si puse poze cu Vasile Stanga, Maricel Voinea, cu Weber si Fliperu XXX…sau XXL!

Pai daca se schimba doar posterele, cum se justifica suma?!

Pai nu, ca se schimba si saltelele si se ranforseaza patul- stiti ca handbalizdele sunt foarte jucaushe si probabil vor fi vizitate de tot felul de grasi din administratie, deci …trebuie sa tina! Trebuie niste paturi care sa tina la trafic intens! facute sa reziste…sa reziste! zic!

paturi facute sa reziste sa reziste

…si se scot pisoarele si se pun dusuri cu luminite colorate cum ii plac lui tati, cu mp3, cu masaj, cu manutze care te scarpina la oo…full option!

Sa fiti cu minti, ca primarul si consiliul local lucreaza pentru voi!

Nu stiu de ce imi vine in minte o piesa celebra si simt nevoia sa o impartasesc cu voi! Sa fie oare de la discutia aprinsa a lui Lepsa cu huja sau de la handbalizde….?!

Oricum …I put the S(m)ell on you! 🙂

6 gânduri despre „A trecut si ziua Hujii, s-a tinut si sedinta de consiliu…

    1. Pertinenta intrebare, dar foarte retorica! Nu cred ca avem inca un raspuns, care sa poata fi inteles usor de toata lumea! Pana atunci dam un raspuns clasic…pai ce interes avem noi turmentatii sa scapam de personajele principale ale blogului?! Noi nu mai platim demult impozite la Cisnadie! 🙂

  1. De cand a intrat in Consiliu Local Lepsa, opozitia a devenit mai vocala si periculosa pentru Huja, Gurile rele spun ca Huja ,a incercat sa cumpere tacerea lui Lepsa si de aceea la pus Sef la comisia de Social ,dar acesta nu a muscat din prostiile si apucaturile camatarului ,renuntind prin Demisie la functie si dupa cum se vede reuseste sa faca fata atacului verbal in Consiliul Local a lui Huja. Daca la facut in Consiliu cum ai zis Turmentatule , Huja inseamna ca a luato razna , Daca il iei pe Lepsa si il pui langa Huja este diferenta de la cer la pamint in multe privinte . Lepsa nu este nici Tigan nici inputit dar Huja pot spune ca toti vorbesc de el. de bine mai putin si tot ce a realizat sunt numai din furaciuni . 1. Huja inafara de a striga , a ameninta , a constinge , a umilii si a santaja nu stie nimic altceva .De multe ori daca treci prin fata Primariei se aude de afara cum striga turbatu de zici ca esti la Spitalul de nebuni. 2.Huja inafara de a se lauda pe sine de marile lui proiecte si realizari marete !!! mai ales in ziarul primariei ,de a fura , a alerga dupa ciordeli , a spagui si a incerca sa cumpere influenta in stinga si dreapta .nu poate trai , ar fi ca fara aer. 3.Lepsa in schimb este un om manierat, stie sa vorbeasca ce trebuie ,intelege omul de rind nu il ia peste picior , todeauna are solutii la problemele de care il intrebi si nu ascunde adevarul !!!! fiind un om de cuvant. . 4 Lepsa arata chiar a om hranit bine , indestulat . Ca are animale ? nici nu se observa ,totdeauna la costum sau bine imbracat zici de cum il vezi ca este nascut a fi Sef, eu de cate ori am avut ocazia sa fiu linga el numai cu glume de bun gust ,rafinate si tot timpul cu zimbetul pe buze , te incarci pozitiv de la el. 5. Daca Lepsa ia atitudine in Consilul Local impotriva lui Huja inseamna ca stie el ce stie , incepe sa se intrevada schimbul de stafeta, cei din generatia veche incet, incet , incep sa fie inlaturati iar cei de varsta tinara sa inceapa a construi altceva ,de a inlocui hainele vechi uzate si patate a politicii cu ceva nou plin de incredere ,,sa apere interesele noastre ale orasului nu ale sale ,a familiei ,a neamurilor si camarilei celor care se infrupta din bogatiile noastre a tuturor . .Multumim, Domnule Lepsa ca esti in Consiliul Local ca aperi interesele oamenilor simpli si ca nu ai ajuns acolo degeaba cum sunt altii care au fost votati si au tradat interesul nostru. Sa stii ca in Orasul Cisnadie chiar daca la alegerile trecute ai fost un candidat neobservat de alegatori, suntem multi care o sa fim alaturi de tine. Sa fi asa cum ai fost pana acum iar despre faptul ca Huja te mai jigneste poate sa o faca ,acesta este stilul si doar atit mai are de spus . .

Comenteeeeezi?!