Land of choice

Minciuna Damboviteana de pe valea Argintului…despre Valea Ursului


…..vomitata de p…la calului.

Postarea de azi, scurta cam asa cum are minciuna picioarele, este despre minunabila declaratie a camatarului nostru editata pe pagina oficiala a primariei Cisnadie, prin care ne explica el ca, vezi doamne, cineva i-a trimis Curtea de Conturi pe cap, ca preacinstitii au verificat cheltuielile in legatura cu cabana de la Marinica de pe Valea Ursului, sediul ala de District care e de fapt cuibusor de nebunii si preinfarcturi pentru primariosi,

Aveti aici declaratia camataurului:

 Dragii mei concetățeni,

Revin cu o nouă informare pertinentă la tot ceea ce se scrie, legat de nou renovata şi modernizata Cabană a lui Marinică.

Ţin să menţionez, că acest mesaj nu este o justificare în faţa celor care varsă doar venin asupra a tot ceea ce se întâmplă în Cisnădie, ci o informare corectă pentru oamenii de bună credinţă ai oraşului nostru, un oraş cu o istorie de peste 800 de ani.

Menţionez, că de două săptămâni, în urma unor sesizări la Curtea de Conturi, s-au efectuat controale la tot ceea ce înseamna autorizaţii de desfiinţare, autorizaţii de construire, etc., adică tot ceea ce s-a schimbat şi modernizat la vechea  Cabană a lui Marinică şi toate au fost găsite în ordine şi exercitate conform legilor  în vigoare.

Vreau să precizez că tot ceea ce am realizat şi voi realiza în Cisnădie, nu este pentru mine personal şi pentru familia mea, ci pentru întreaga comunitate ale cărei destine am fost ales să le conduc în urmă cu 4 ani.

 

Vă doresc o primăvară frumoasă şi binecuvântată!

 

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

10 3,14 zda mati mah!

 

In mintea camatarului, cei care varsa venin la adresa maretelor realizarii sunt Turmentatii. Ar vrea el!

Realitatea e mult mai crunta pentru el si gasca lui. Tot orasul vuieste de nemultumire si dorinta de schimbare. Tocmai de aceea a aparut aceasta declaratie mieroasa, plina de pertinenta sora cu disperarea.   O sa va explic mai jos ce se ascunde de fapt in spatele acestei declaratii. De fapt o sa va explic de ce din gura plina de rahat a edilului sef, iese miere pentru populatie pe pagina primariei.

O sa incep prin a va spune ca, Curtea de Conturi verifica DOAR documentele emise de Consiliul Local si Primarie. NICIODATA nu verifica in teren!!! In teren ar trebui sa verifice alte institutii …care doarme pe ei!

Cu alte cuvinte Curtea de Conturi a verificat daca banii care au fost alocati de Primarie pentru Cabana de la Marinica au fost aprobati de consiliul local, daca plata s-a facut in acord cu legea  etc. Lucru care s-a intamplat. In acte totul e in regula.

Consiliul Local a aprobat intr-adevar RENOVAREA si MODERNIZAREA cabanei  pe care o stim cu totii, DE LEMN pe fundatie DE PIETRE si cu o suprafata mult mai mica decat cea de acum. In realitate acolo a avut loc o DEMOLARE si o CONSTRUIRE pe o fundatie DE BETON care e cu totul altceva decat se prevede in acte. Ca sa nu mai vorbim ca noua constructie e pe alt amplasament fata de cabana veche

.Deci este clar, o deturnare de fonduri .

Aceste aspecte precum si actele emise de consiliul local le-am aratat intr-o postare anterioara.

Cu alte cuvinte, de la renovarea si modernizarea unei vechi cabane de lemn si pana la viloaca de beton si caramida, cu etaj, cu o suprafata desfasurata tripla fata de cabana ce trebuia renovata,  ..e cale lunga.

Deci consiliul local a aprobat renovarea si modernizarea cabanei, de aceea declaratia camatarului se refera la renovare si modernizare. Curtea de Conturi a verificat doar actele, nu a  fost sa vada cabana asa cum e acum, de aceea controlul  nu a descoperit nici o neregula. De aceea  camatarul ne explica cum ca totul e ok si ca noi mancam rahat.

Noi nu avem o problema ca se aloca bani pentru modernizari si renovari, problema e ca nu s-a respectat deloc hotararea de consiliu.

Acolo s-a demolat cabana veche, fara autorizatie de demolare, s-a construit o cabana noua, fara autorizatie de constructie. toate autorizatiile de constructie trec prin consiliul local. autorizatia pentru cabana asta NU s-a discutat si evident nu s-a aprobat.

Acolo s-a construit pe o noua fundatie de beton, pe o suprafata tripla fata de cabana veche. NU exista scoatere din circuitul agricol a acestei suprafete si nu exista lucrare de dezmembrare si intabulare pentru aceste suprafete si construcii.

Daca aceste documente totusi ar exista, il invit pe preacinstitul primar sa le faca publice pe pagina primariei, daca nu apar intr-o saptamana atunci inseamna ca nu are ce arata.

Va spune Turmentatul ca nu o sa publice nimic.!

Daca un cisnadian simplu ar face asa ceva, ar fi gramada pe capul lui, imediat, controale si amenzi uriase  de la  politia locala,  urbanism, control de stat in constructii etc. Cine nu ma crede e liber sa incerce. :))

Sunt sigur ca nici voi nu ontelegeti cum e posibil asa ceva in Romania zilelor noastre, cum o primarie care ar trebui sa verifice si sa respecte legea, de fapt o incalca flagrant iar autoritatile statului sunt complica la toate astea. Nici noi nu intelegem, dar lucram inca la asta. Adica mai tragem o pileala crancena  poate ne revenim si ne vine mintea la cap…si pricepem

Ocolul SilvicCanton Marinica

Sa fiti cu minti ca de furat are cine sa se ocupe.

 

Reclame
Standard

6 gânduri despre „Minciuna Damboviteana de pe valea Argintului…despre Valea Ursului

 1. Asa mai construieste cineva si in Cisnadie cate ceva ca papagali sant multi dar ma intreb au facut careva cineva din danul lui propriu privat ceva pentru Cisnadie . Raspunsul este nu si nici nu se va intampla.Bravo primarului si consiliului local ca mai fac cate ceva si pentru orasul asta. EU SANT MULTUMIT BANI MEI DIN IMPOZIT SE VAD IN ACESTE REALIZARI. Pe cand va face si turmentatul ceva palpabil ca inca nu am simtit nimic. Nici macar o bere.

 2. trist zice:

  foarte fain! ce legatura are vechimea orasului cu faptul ca el se caca pe el? si concetatenii lui care is? aia care-l pupa in huda curului si si-o dat seama ca-s zdrente si s-o vandut prea ieftin?

  Cum vad eu o traducere:
  Ba baieti, stati asa! Adica io am furat da nu chiar atat! deci v-am dat cat am putut. Ce zic aia ca am furat io mai mult, nu-i adevarat! Ca va dati seama, va dadeam si voua, nu? Ca io nu-s camatar ba, sa va las in drum in curu’ gol! Io-s cu cinste ba amaratilor!
  ‘tiai dracu’ de fomisti!

  mai departe?

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s