Land of choice

Alaturi de camatarul nost’ WhoJa!


Nu ca asta trebuie share-uita!

Gratie lui Ifrimescu am descoperit astazi o pagina extraordinara pe facebook!

Am ras cu muci! Cica WhoJa si-a tras pagina pe facebook!

Probabil i-au explicat lipitorii de afise hujieni ca ar fi bine sa fie prezent pe online si sa se laude singur pe acolo sa afle si tineretul despre marile realizari hujiene!

Pe langa lauda de sine care stim noi ca nu miroase bine, are si ceva dispute pe acolo cu personaje imaginare cum ar fi Ifrimescu, CT si ETC!

Eu stiu cine-i Ifrimescu si CT dar ne-a bagat in ceata cu acest personaj ETC! …o fi Extraordinarul Turmentat Cisnadian….?!

Evident ca Ifrimexu nostru de serviciu nu s-a putut abtine de la comentarii si uitati-va si voi ce a iesit!

Sa fiti cu minti si weekend fain!

Alaturi de camatarul nost6 Alaturi de camatarul nost5 Alaturi de camatarul nost4 Alaturi de camatarul nost3 Alaturi de camatarul nost2 Alaturi de camatarul nost1 Alaturi de camatarul nost

Reclame
Standard

6 gânduri despre „Alaturi de camatarul nost’ WhoJa!

  1. The_Cardinal zice:

    Ma uit la per -pe facebook..si observ ca promite ” decongestionarea traficului în cartierul Arhitecţilor.” Mai sa fie .dar asa trafic este in orasul nostru? Oare de ce nu ii trece prin cap sa faca si o autostrada suspendata:))

  2. Anonim zice:

    CT te citeam deseori cu drag dar ai ajuns josnic…si tu si toti care faceti aceasta propaganda…paginile preyentate de tine mai sus de Facebook „Alaturi de primrul nostru….. ” sunt FALSE FALSE FALSE, reprezinta atac la persoana si nu are nimic de a face cu bunul simt si probaganda din „viata politica” din orasul nostru. cu astfel de postari…m-ai pierdut ca cititor, si te-ai dus intr-o latura urata a minciunii. MINTIND IN HALUL ACESTA DIN ACEST MOMENT NU MAI POT SA CRED NIMIC DIN TOATE POSTARILE TALE…TI-AI DAT FOC SINGUR CT……si daca stergi acest mesaj,,,iar e doar problema ta mincinoasa…din acest moment o sa anunt toti prietenii cititori ai tai ca ESTI UN MINCINOS SI M-AI DEZAMAGIT.

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s