Spune adevărul și nu te va crede nimeni!


Am câștigat acest blog, în urmă cu 3 ani, la un „pariu”.

Am primit un user și o parolă iar apoi, mult mai târziu, am primit și câteva instrucțiuni legate de ce reprezintă și care ar trebui să fie menirea acestui blog.

Am pus cuvantul pariu intre ghilimele, pentru că n-a fost tocmai pariu, rămășag, prinsoare…. în adevăratul sens al cuvântului, ci a fost mai degraba o promisiune din partea Turmentatului ca va renunta la acest blog daca ….si nu a fost asa cum a zis el, deci am primit blogul!

M-am trezit din senin cu un blog care avea o gramada de accesari zilnice, dar nu aveam niciun habar despre blogging! Am incercat prin 2017 sa scriu ceva dar am reusit doar sa fac copy-paste la o postare mai veche a Turmentatului.

Acum s-a intors Turmentatu’ si-si vrea blogul inapoi!

Intrebarea este daca mai avem nevoie de asa ceva acum cand exista o gramada de (de)formatori de opiniune, in mediul virtual cisnadian?

Ce ar putea aduce nou acest blog re’ncalzit in spatiul nostru mioritic dintre Goliste – Valea Argintului si cartierul Arhitectzilor?

Astept raspunsurile voastre in comentarii!

Sa fitz’ cu mintz’!

 

6 gânduri despre „Spune adevărul și nu te va crede nimeni!

 1. De cand m-am mutat in orasu’ european Cisnadie si m-am lovit de autoritati, am inceput sa ma interesez despre oamenii care-mi incaseaza banii. Asa am ajuns la Cisnadianu Turmentat si-am descoperit o adevarata colectie de informatii despre tot ce se intampla, cine cu cine se intampla, cum se intampla si de ce. M-a ajutat sa-mi formez o imagine de ansamblu si sa inteleg cum stau lucrurile in noua mea resedinta.
  Desi acum Cisnadia aproape si-a dublat numarul de locuitori, lucrurile cred ca nu s-au schimbat prea mult, aceiasi oameni conduc orasu’ dupa cum ii taie capu’.
  In schimb s-au inmultit nemultumitii. Au aparut si partide noi cu oameni noi. Cred ca sunt destule subiecte pentru blog. Oamenii au nevoie sa fie informati, mai ales cei nou veniti.
  Eu urmatesc cu placere tot ce se scrie aici.

  1. o da, citind postările mai vechi de pe blog și comparând cu prezentul se poate constata ca la nivel de fond nu s-a schimbat nimic. schimbările sunt doar de suprafață. e o axioma care zice ca nu poți obține rezultate diferite făcând același lucru cu aceeași oameni.
   Când s-a început acest blog, zicea autorul, că și pentru un singur om care citește și apreciază acest blog, merită continuat!
   Mulțumesc stimabile ptr comentariu!

 2. 1. Dar tu ce iti doresti? 2. Da-mi exemple de formatori de opinie in mediul virtual cisnadian. 3 Te pot informa ca informatii exista despre problemele orasului si ale nemultumirilor cetatenilor. 4. Lumea cisnadiana e adormita in fb doar cartierul arhitectilor e mai virulent ( ei avand probleme majore acolo) 5. Nu stiu cu ce ai putea contribui dar poate vom afla.Ne-ai luat din scurt.

  1. 1. eu îmi doresc lucruri simple pe care orice om cu un minim de bun simț și un dram de inteligență și le-ar dori acum în România : eradicarea corupției începând de la nivelul administrațiilor locale și mergând în sus spre admin. centrale. odată cu minimizarea corupției apare în mod natural și creșterea numărului de oameni competenți în aceste structuri… dar cel mai mult îmi doresc, la ora asta… o cafea!
   2. am vrut sa pun ghilimele la „formatori de opinie” dar am zis ca dacă scriu opiniune se înțelege ca e la mișto. Nu pot da nume dar sunt câțiva cisnădieni în spațiul virtual care au încercat sa mențină viu spiritul Cisnadianului Turmentat începând cu cei care amendează lucrurile prost făcute sau nefăcute respectiv cei care încearcă sa facă putina cultură sau cei care mai fac acte de voluntariat în diverse domenii – toate aceste lucruri au fost promovate pe blog începând din 2008

Comenteeeeezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s