Stati linistiti! CT e bine mersi!


Am tot primit intrebarea asta: „Cum esti?”

Ei bine, sunt bine!

Sunt exact asa…

11 gânduri despre „Stati linistiti! CT e bine mersi!

  1. Bai oameni buni, daca nu era Cisnadianu Turmentat cu acest blog, nu ati fi stiut ce invarte Muia Hujiana cu banii vostrii.. asa ca lasa-ti comentariile proaste acasa

  2. stii ce mi e pare foarte interesant la tine CT? facand o sinteza a articolelor si postarilor, tu nu ai ceva importiva nedreptatii, coruptiei, letargiei si a intregii stari a orasului nostru, ci tu ai pur si simplu ceva impotriva lui Huja. Sau crezi ca eliminand o singura randunica vei readuce primavara in orasul nostru?

  3. Turmentati, ce se mai aude prin oraselul nostru? Eu am informatii ca a cam iesit cu scandal in ceea cel priveste pe Orlea Niculae, se fac cercetari in acest sens. Vintila a facut contestatie si acum se renumara voturile si pana in momentul de fata s-a mai diminuat din diferenta pe care a avut-o fata de Huja.

  4. care a fost baiul CT? ai inchiriat blogul pe perioada electorala si acum ti lai recuperat cu forta? 🙂 Pai vezi daca nu sti cu cine sa te aliezi. Cine nu se adapteaza dispare.

  5. Ma bucur enorm de mult ca exista cineva in Cisnadie care spune lucrurilor pe nume, super tare blog-ul, tine-o tot asa!!!!!!

  6. Ma bucur enorm de mult ca exista cineva in Cisnadia asta care spune lucrurilor pe nume, super tare blog-ul, tine-o tot asa si lasa fraierii sa vorbeasca.

  7. Intr-o postare mai veche ziceai ca Uca asta al nostru cauta hackeri de la Valcea sa iti rupa blogu =)) oare a gasit? =))

  8. Turmentatule eu cred ca tu esti un fost muncitor al primariei, ai fost dat afara…. ai iesit pe usa din spate si fiind convins ca au comis o nedreptate uite-te aici cu blog-ul tau.

Comenteeeeezi?!