Azi, una din inimă, partidului…


Astăzi conform planului trebuia să vă prezint alți doi candidați la primăria Cisnădie. Practic pe ultimii doi din categoria „dinozauri politici de pe Valea Argintului” și mă gândeam la o prezentare în oglindă între Vintilă și Whoojah.

Ramânând să-i las la urmă pe cei doi new-entry în politichia cisnădiană și anume pe Krafft și Velțan.

Dar cum evenimentele au luat-o înaintea planului….cât de neatent am putut fi să nu iau în considerare această găselniță cu preinfarctul și schimbarea stentului…deci va trebui să mai amân puțin prezentarea candidaților și să fac niște precizări turmentate cu privire la acest „tragic eveniment” la care mulți au mușcat în diverse forme.

Trebuie mai întâi să-l felicit pe cel care a avut ideea, nu-mi pot da seama încă cine e, pentru că nu văd pe niciunul din echipa Whoojah să gândească…. atât de mult.

E clar că Filipul și Druța… n-ai cu cine, ăștia doi nu scot o vorbă tocmai din teama de a nu scoate perle, de aceea nu înțeleg poziția lor pe locuri eligibile (nici mulți din partid nu înțeleg dar nici nu au curaj să întrebe, d-aia întreb eu!)

să fie Kieltschbitch?! ăsta fiind pe locul 4 pe listă, îl duce capul la asemenea scenarii, plus că el trebuie să confirme acel loc 4 venind prin aterizare în partid direct pe loc eligibil. D-aia îl vedeti dezlegat pe online mușcănd în stânga și-n dreapta, fără noimă! Unde mai pui că are și mintea hodinită, acolo în pădure la umbră!

Mai jos pe lista lor nu are rost să mă duc că apar doi dinozauri care ar  putea face pe bune infarct de la cât alcool au băgat în ei. Acum eu îi ințeleg….ai nevoie de alcool când ești nevoit de atăta amar de vreme să pupi poala Whooji…..și Whooja pupă poala mea!

Că doar n-o fi fost Bobeanu cu ideea….dar te miri cum ăsta între două biluțe scoase din nas, nu vine c-o idee din asta, după care i se bate un ochi și revine la biluțe!

În orice caz, o mișcare bună de campanie, care a adus ceva voturi și care a mișcat ceva sentimente la cucoanele în etate și nehotărâte!

Puteam să prevăd acest lucru dacă mă uitam pe blog în urmă când am scris de stent-urile lui Whoojah și puteam să calculez că acum ar fi momentul în care să își facă Inspecția tehnică periodică la ele – dar mi-a scăpat!

Ei bine vă pun aici varianta corectă a intămplării:

Luni dimineață ora 9 , după cafea, Whoojah respiră greu, iși ia tableta de inimă – totul ok

pe la 9 si 20 un sclav whoojian, care a prins respiratul greu, îi spune…șefu…hai s-o facem pe aia cu stentu’ acum și să nu mai așteptăm până la mijlocul campaniei elRectOrale.

Zis și făcut…la 12 erau la Poli….la o clinică privată unde a cerut sa i se schimbe stentu’ pe motiv că parcă respiră greu. Rezolvat! End of story!

Doar că povestea romanțată aducătoare de milă și implicit voturi, doar acum începe! Pac pe miercuri se activează ora de Sibiu, Blaga independentu’ și popularizează știrea pe FB.

Bomboana de pe colivă …mă rog, luați expresia ca și expresie …a fost ziarul Tribuna pentru că știrea trebuia să ajungă cumva și la pensionarii care nu sunt pe FB….că acolo e elrectoralu’ lui Whoojah!

Iar de aici mai departe ați putut vedea și voi efectul știrii. Unii s-au mai domolit din lătrat și i-au urat însănătoșiri grabnice, alții (cei mai ilari dealtfel) au încercat să își asume ei faptul că au provocat pre-infarctul printr-o amendă ce a luat-o primăria pentru o parcare făcută ilegal – fraierilor….noi plătim iar pe incompetenții din primărie îi doare fix în dos…..dar poate fac infarct la dos!

Unii din PNL au comandat deja coroana și își redistribuiau locurile în partid văzâdu-se moștenitori de drept ai tronului! Ăștia săracii cred că au fost cei mai triști cănd m-i s-a întors Tati, bine mersi de la Poli…de la clinica privată și le-a zis …la loc comanda, luați poziție cu limbuța la vedere…continuați!

Hai să fiți cu minți și să votați cerebral….cu inima curată… și nu cu cea plină de stent-uri!

Huja Basescu2

6 gânduri despre „Azi, una din inimă, partidului…

  1. Poate ca omul sa saturat şi poate caută motiv de retragere. O fi simtit că şanse din primul tur nu sunt si trimite o săgeată a sa în joc, unul din candidatii . Se multumeste si ca vice, doar tot el taie si spânzură.

Comenteeeeezi?!