Ultimii dinozauri din politichia cisnădiană


Așa cum v-am promis ieri, și eu mă țin de promisiune, nu ca ăștia din politichie, vă voi prezenta astăzi ultimii doi candidați, din garda veche, a celor care fac așa zisă politică la Cisnădie.

Voit nu am început cu vreun citat din români cu adevărat celebri, pentru că la cel puțin unul din acești candidați nu îi cade bine cultura.

Nu vrem să mai facă vreun preinfarct și apoi să ne spameze ziarele de casă timp de o săptămână de acum înainte, cu această victimizare gratuită.

Așa cum probabil deja ați ghicit, azi e despre ultimu’ om din Cisnădie, și cănd zic ultimu’ om nu mă refer strict la locul pe care ar trebui să îl ocupe în societatea cisnădiană ci la propriu, adică ăla care locuiește ultimul în Cisnădie. Păi mai e vreunul cu casă si bumper după el?! Nu mai e, că începe Cisnădioara!

Cin’ să fie, cin’ să fie?!

Paradoxal ultimu’ om din Cisnădie, este cel care ocupă vremelnic tronul de primar cu votul a 22 % din cisnădienii care au votat acum 4 ani.

Iar noi ceilalți 78% stăm și ne uităm în gura lui, în realizările lui crețe mălăiețe (el și al lui, cred că-s mărețe), paralizați în proiect și ascunși sub pseudonime, de teama că oricând îți poate sparge cineva geamul cu un bolovan rănindu-ți copilul sau te poți trezi cu bolovanul in parbriz, sau poate să iți ardă casa din senin, doar pentru că nu ești de acord verbal cu cei 22 % și cu alesul lor!

Cât de mult am evoluat ca oraș, ca mentalitate, ca oameni?!

Dar să lăsăm întrebările retorice și să ne bucurăm că încă mai putem scrie și chiar râde pe alocuri de acești frânari ai democrației.

Gheorghe Huja – candidat din partea PNL la fotoliul de primar. De asta cisnădienii, cel puțin 78% dintre ei, nu pot avea încredere în PNL și Klaus Iohannis …la noi e Whoojah!

Avere: crește exponențial de la un mandat la altul, nimeni nu vede, nimeni nu aude! Cică acea casă de pe Măgurii nici nu i-a vândut-o lui Popica, e doar o altă manevră financiară de a se pierde prin declarații de avere. Vezi și renovarea ei care începe să aducă a mausoleu – e clar o spălare de bani. La fel a fost și cu Pensiunea Whoojah care a crescut văzănd cu ochii pe vremea cănd se construia capela iar apoi a fost o vreme Pensiunea Albota2 printr-un joint-venture cu Moș Martin Müller de la Sobis, iar acum la umbra PNL poate să fie din nou pensiunea Whoojah administrată de Mizi. Nu mai insist, există o grămadă de informații pe blog.

Educație: :)))) + ceva diplomă de bac cumpărată de pe la Craiova și venită la pachet cu bonus – diplomă de facultate! Am uitat de bursa din Germania din tinerețe unde fiind prea bun l-au trimis nemții acasă punându-i interdicție. Nici aici nu mai insist – știe toată lumea!

Aptitudini: __________________ îi rog pe consilierii lui să completeze. Dacă am lăsat spațiu prea mult vă rog să mă anunțați!

Cred că e deja prea mult pentru nimic, dar alegerile fiind dintr-un singur tur de scrutin va trebui probabil să mai rămânem blocați în trecut, încă 4 ani și probabil să mai admirăm realizări mărețe – propunea cineva un Arc de triomphe mare…cel mai mare la care i-am zis să fie atent la ce-și dorește că s-ar putea să nu se știe….

Acum în comparație cu ultimul om de mai sus ar trebui sa-l prezint pe Vintilă și nici nu știu ce să spun despre el. Face parte din aceeași pleiadă de candidați vechi care au tot încercat să facă să ne fie mai bine dar nimic nu s-a schimbat.

Vintilă a avut șansa lui în 2012 atunci când a fost la câteva voturi în spatele lui Whoojah dar nu a fost să fie. Știm cu toții cum a fost furat, am și povestit la vremea aceea de suveică și de Orlea care-și ștampila palma atunci când număra voturile iar cele pe care era Vintilă votat, le atingea cu dosul palmei anulandu-le pe motiv că sunt 2 ștampile. Aviz observatorilor acum la aceste alegeri, ascunde-ți ștampilele atunci când se numără votul si dați-le mănuși noi, că tot e pandemie!

Nu s-a putut dovedi atunci…. așa că Whooja negustor cinstit este!

Vintilă trebuia să facă pasul în spate atunci și să pregătească un tânăr de încredere, pentru că experiență are!

L-a pregătit pe Kieltchbitch, care l-a dat afară din PER!

Mă opresc aici pentru că din nou am primit o știre de ultimă oră… s-a găsit o nouă frescă pe zidul interior al bisericii evanghelice din Cisnădie și cum Ciucă nu mai poate fotografia, vă pun eu fotografia aici.

Se pare că este vorba despre cea mai veche frescă din univers în care se distinge foarte clar un guzgan rozaliu…….și nu e Hrebenciuc, iar pe fundal se distinge ca prin ceață, o fantomă a trecutului!

 

Image 27

Sa fiți cu minți că a început șampania elrectorala!

 

5 gânduri despre „Ultimii dinozauri din politichia cisnădiană

  1. JOHANN KRECH – Acest batran pervers si afemeiat a fost fortat sa plece de pe scaunul de viceprimar, dar a avut posibilitatea „de onoare” sa se prezinte ca un demn demisionar din functie.
    Poate verificati cum a pus laba si pe pamantul pe care acum construieste o casa pentru fiului actualei concubine A Banceu angajata de altfel la primaria Cisnadie, din banii primiti pe casa-pensiunea lui de vacanta din Sf. Gheorghe din Delta, de pe strada 3 achizitionata si aia din banii de bugetar. +barcile si masina proprie folosite doar acolo pentru luxul sau propriu.
    Poate ii amintiti si de PUF-urile pe care des le frecventa in calatoriile lui prin Germania platite de bugetarii micului nostru orasel.
    Un neica nimeni ajuns 1 trepta mai sus prostind lumea! Un degenerat care credea ca face la nesfarsit ce vrea cu noi.
    Un vehement „antipesedist si antialdeist”, acum s-a travestit in aldeist convins pentru un potential ciolan de castigat.
    Sper sa te ia duba si pe tine si pe huja, va place impreuna oricum.

    Sa iti fie rusine Krech Johann!

  2. La ce drak lai pus pe jegu de Creh !!! Asta e unu din rahatii cei mai jegosi !!! O terminat cu primaria, lor dat rebut din forumu lor german, si acu sa apuca de furat de la biserica sasasca cu alt jeg, popa sasesc un nespalat impreuna cu sleahta lor de la biserica!!! toti pupincuristi deai popii si a lui Creh!!!
    Au furat de nu mai au bani sa le faca sasilor biserica de le ploua tot, ploualear capu de jegosi!!!

    1. La PUF-uri in strainatate e scump, hai sa il intelegem totusi. Casa pentru baiatul concubinei nr 2 ce o construieste pe pamantul rezolvat de la primarie iar necesita costuri. Omul s-a plimbat si distrat pe banii nostri peste tot, avand mereu si remorci dupa el. Sa-i fie de bine omului! la multi ani……cu executare domnule Krech Johann!

  3. In 2012 am fost martor la centralizarea voturilor pt fotoliul de primar, si anume erau centralizate voturile de la toate sectiile de votare, in afara de sectiile de la scoala 3 si sala de sport, unde presedinte erau, ghici cine?
    Daca nu va aduceti aminte, va rechem memoria, s.a. fosta jurista a primariei, Anda Spinei, fina lui Huja( mai exact, parintii ei erau finii lui huja raposatul) si, surprize surprize, Mirela Comsa, rasplatita cu functia de secretara a primarului, imediat dupa alegeri. Deci ne intoarcem la centralizarea voturilor; voturile erau raportate de la toate sectiile de votare, iar, cand am intrebat de ce nu se raporteaza voturile de la sectiile de votare din partea de sus a orasului, cele 2 cucoane ne- au raspuns, ca au primit ordin( nu au specificat de la cine), sa numere mai intai celelalte voturi: pt consilieri locali, judeteni etc
    Pana in jurul orei 22 Vintila era pe primul loc, dupa care huja boschetarul s- a urcat in Loganul gri (ERB) si a plecat in tromba spre sectiile de votare din partea de sus a orasului, in apropierea actualei proprietati😜
    In jurul orei 22:45 era deja primar
    ATENTIE:
    usr, fdrg si reprezentanti ai celorlalti candidati, care nu sunteti de partea acestui hot, boschetar, semianalfabet, fiti cu ochii- n patru. Huja n- a facut altceva in viata lui, decat smecherii. Sunt convins , ca are pregatite „armele“ pt a insela din nou!
    Dupa inca un mandat, deci dupa 20 de ani de furat din bani publici, si a asigurat averea pt inca 4 generatii. Sper sa ajunga acolo unde ii este locul: langa dragnea, pt ca are acelasi stil si tupeu ca ala

Comenteeeeezi?!